Integritetspolicy

Senast uppdaterad: 24 april 2022

Netooze Ltd ("oss", "vi" eller "vår") driver www.netooze.com webbplats ("Tjänsten").

Den här sidan informerar dig om våra policyer angående insamling, användning och avslöjande av personlig information när du använder vår tjänst.

Vi kommer inte använda eller dela din information med någon annan än vad som beskrivs i denna sekretesspolicy.

Vi använder din personliga information för att tillhandahålla och förbättra tjänsten. Genom att använda tjänsten samtycker du till insamling och användning av information i enlighet med denna policy. Om inte annat anges i denna sekretesspolicy, har termer som används i denna sekretesspolicy samma betydelser som i våra villkor, tillgängliga på (www.netooze.com).

Definitioner

Webbplatsens integritetspolicy är baserad på de villkor som används av den europeiska lagstiftaren för antagandet av den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR). För en bättre förståelse av detta avtal har vi listat definitionerna som används i vår integritetspolicy:

Personuppgifter

Med personuppgifter avses all information som rör en identifierad eller identifierbar fysisk person ("den registrerade"). En identifierbar fysisk person är en som kan identifieras, direkt eller indirekt, särskilt genom hänvisning till en identifierare såsom ett namn, ett identifikationsnummer, platsdata, en onlineidentifierare eller till en eller flera faktorer som är specifika för den fysiska, fysiologiska , genetisk, mental, ekonomisk, kulturell eller social identitet för den fysiska personen.

Ämne

Uppgiftspersonen är någon identifierad eller identifierbar fysisk person vars personuppgifter behandlas av den registeransvarige som ansvarar för behandlingen.

Bearbetning

Behandling är varje operation eller uppsättning av operationer som utförs på personuppgifter eller på uppsättningar av personuppgifter, oavsett om det är automatiserat eller inte, såsom insamling, inspelning, organisation, strukturering, lagring, anpassning eller ändring, hämtning, konsultation, användning, avslöjande genom överföring, spridning eller på annat sätt tillgängliggörande, anpassning eller kombination, begränsning, radering eller förstörelse.

Begränsning av bearbetning

Begränsning av bearbetning är märkning av lagrade personuppgifter i syfte att begränsa sin behandling i framtiden.

Registeransvarig eller registeransvarig ansvarig för behandlingen

Personuppgiftsansvarig eller personuppgiftsansvarig som är ansvarig för behandlingen är den fysiska eller juridiska person, offentlig myndighet, myndighet eller annat organ som ensam eller tillsammans med andra bestämmer ändamålen och medlen för behandlingen av personuppgifter; Om ändamålen och medlen för sådan behandling bestäms av unionslagstiftning eller medlemsstatslagstiftning, kan den registeransvarige eller de specifika kriterierna för dess nominering fastställas i unions- eller medlemsstatslagstiftningen.

Processorn

Behandlare är en fysisk eller juridisk person, offentlig myndighet, myndighet eller annat organ som behandlar personuppgifter för den personuppgiftsansvariges räkning.

Tredje part

Tredje part är en fysisk eller juridisk person, offentlig myndighet, myndighet eller annat organ än den registrerade, personuppgiftsansvarig, personuppgiftsbiträdet och personer som, under den personuppgiftsansvariges eller registerförarens direkta bemyndigande, har behörighet att behandla personuppgifter.

Samtycke

Samtycke från den registrerade är varje fritt given, specifik, informerad och otvetydig indikation på den registrerades önskemål genom vilken han eller hon, genom ett uttalande eller genom tydlig positiv särbehandling, godkänner behandlingen av personuppgifter som rör honom eller henne .

Om kontroller

Företag: "NETOOZE LTD"

Företag nr: 13755181
Juridisk adress: 27 Old Gloucester Street, London, Storbritannien, WC1N 3AX
Postadress: 27 Old Gloucester Street, London, Storbritannien, WC1N 3AX
Telefon: + 44 (0) 20 7193 9766
E-post: support@netooze.com
Webbplats: www.netooze.com

Information som vi samlar in

Konto registrering

När du skapar ditt personliga konto kan vi be om din kontaktinformation såsom namn, efternamn, företagsnamn, adress, e-postadress och telefonnummer. Om du väljer att hänvisa en vän till vår webbplats, kan vi också samla in din väns e-postadress så att vi kan skicka dem en hänvisnings- eller kampanjkod för att registrera dig för vår webbplats.

Betalningsinformation

När du lägger till din finansiella kontoinformation till ditt konto, skickas den informationen till vår tredje parts betalningsbehandlare via en säker anslutning. Vi lagrar inte din finansiella kontoinformation i våra system; vi har dock tillgång till och kan behålla abonnentinformation genom vår tredje parts betalningsbehandlare.

Användarinnehåll

Vår "Site"-funktion låter dig publicera innehåll offentligt på vår webbplats. Genom att registrera dig för vår community godkänner du att din profilinformation och innehållet du lägger upp kan ses och användas av andra användare och tredje parter som vi inte kontrollerar.

Trygghet i vårdförloppet

Om du kontaktar oss direkt kan vi få ytterligare information om dig såsom ditt namn, e-postadress, telefonnummer, innehållet i meddelandet och/eller bilagor du kan skicka till oss och all annan information du kan välja att tillhandahålla. Vi kan också få en bekräftelse när du öppnar ett mejl från oss.

Den personliga information som du ombeds att tillhandahålla, och skälen till att du blir ombedd att tillhandahålla den, kommer att klargöras för dig vid den tidpunkt vi ber dig att lämna din personliga information.

Cookies och annan spårningsteknik

Vi samlar in viss information automatiskt och lagrar den i loggfiler. När du använder vår webbplats kan vi också samla in viss information automatiskt från din enhet. Denna information kan inkludera IP-adresser (Internet Protocol), webbläsartyp, Internetleverantör (ISP), hänvisnings-/utgångssidor, operativsystem, datum-/tidsstämpel, klickströmsdata, målsida och hänvisningsadress. För att samla in denna information kan en cookie ställas in på din dator eller enhet när du besöker vår webbplats. Cookies innehåller en liten mängd information som gör att våra webbservrar kan känna igen dig. Vi lagrar information som vi samlar in via cookies, loggfiler och/eller rensa gifs för att registrera dina preferenser. Vi kan också automatiskt samla in information om din användning av webbplatsens funktioner, funktionaliteten på vår webbplats, besöksfrekvens och annan information relaterad till din interaktion med webbplatsen. Vi kan spåra din användning på olika webbplatser och tjänster. I vissa länder, inklusive länder inom Europeiska ekonomiska samarbetsområdet ("EES"), kan informationen som hänvisas till ovan i denna paragraf betraktas som personlig information enligt tillämpliga dataskyddslagar.

Användning av vår webbplats

När du använder vår webbplats kan vi samla in information om ditt engagemang och användning av vår webbplats, såsom processor- och minnesanvändning, lagringskapacitet, navigering på vår webbplats och mätvärden på systemnivå. Vi använder dessa data för att driva webbplatsen, underhålla och förbättra prestandan och användningen av webbplatsen, utveckla nya funktioner, skydda säkerheten och säkerheten för vår webbplats och våra kunder samt tillhandahålla kundsupport. Vi använder också dessa data för att utveckla aggregerad analys och affärsintelligens som gör det möjligt för oss att driva, skydda, fatta välgrundade beslut och rapportera om vår verksamhets resultat.

Tredjepartskonton

Om du väljer att länka vår webbplats till ett tredjepartskonto kommer vi att få information om det kontot, såsom din autentiseringstoken från tredjepartskontot, för att tillåta länkning. Om du vill begränsa informationen som är tillgänglig för oss bör du besöka sekretessinställningarna för dina tredjepartskonton för att lära dig mer om dina alternativ.

Tredjepartspartner

Vi kan också få offentligt tillgänglig information om dig från våra tredjepartspartners och kombinera den med data som vi har om dig.

Rätt till radering ('rätt att glömmas')

Du har rätt att bli bortglömd. Om du inte samtycker till insamlingen eller användningen av din personliga information som beskrivs i denna policy och du vill att vi ska radera dina uppgifter, vänligen maila oss på support@netooze.com. Det kan dock hända att vi inte fullt ut kan följa din begäran, om det finns andra lagliga skäl för oss att behandla dina uppgifter, såsom en juridisk skyldighet.

Information som vi använder

Netooze Ltd använder informationen vi samlar in på olika sätt, inklusive för att:

  • tillhandahålla och underhålla vår webbplats;
  • meddela dig om ändringar på vår webbplats;
  • tillåta dig att delta i interaktiva funktioner på vår webbplats när du väljer att göra det;
  • tillhandahålla kundsupport;
  • samla in analys eller värdefull information så att vi kan förbättra vår webbplats;
  • övervaka användningen av vår webbplats;
  • upptäcka, förebygga och åtgärda tekniska problem;
  • ge dig nyheter, specialerbjudanden och allmän information om andra varor, tjänster och evenemang som vi erbjuder som liknar dem som du redan har köpt eller frågat om såvida du inte har valt att inte ta emot sådan information.

Information som vi delar

Vi kan dela informationen vi samlar in på olika sätt, inklusive följande:

Leverantörer och tjänsteleverantörer

Vi kan komma att dela information med tredjepartsleverantörer och tjänsteleverantörer som tillhandahåller tjänster för vår räkning, såsom att hjälpa till att tillhandahålla vår webbplats, för reklam- och/eller marknadsföringsändamål, och för att förse dig med information som är relevant för dig, såsom produktmeddelanden, programvara uppdateringar, specialerbjudanden eller annan information.

Samlad information

Där det är lagligt tillåtet kan vi använda och dela information om användare med våra partners i en sammanställd eller avidentifierad form som rimligen inte kan användas för att identifiera dig.

reklam

Vi samarbetar med tredjepartsreklampartner för att visa dig annonser som vi tror kan intressera dig. Dessa reklampartner kan ställa in och få tillgång till sina egna cookies, pixeltaggar och liknande tekniker på vår webbplats, och de kan annars samla in eller ha tillgång till information om dig som de kan samla in över tid och över olika onlinetjänster.

Tredjepartspartner

Vi delar också information om användare med tredjepartspartners för att få ytterligare offentligt tillgänglig information om dig.

Information vi delar när du registrerar dig genom en remiss

Om du registrerar dig för vår webbplats genom en hänvisning från en vän, kan vi dela information med din hänvisare för att låta dem veta att du använde deras hänvisning för att registrera dig för vår webbplats.

Analytics

Vi använder oss av analysleverantörer som Google Analytics. Google Analytics använder cookies för att samla in icke-identifierande information.

Företagsöverlåtelser

Information kan avslöjas och på annat sätt överföras till alla potentiella förvärvare, efterträdare eller överlåtare som en del av en föreslagen fusion, förvärv, skuldfinansiering, försäljning av tillgångar eller liknande transaktioner, eller i händelse av insolvens, konkurs eller konkurs i vilken information överförs till en eller flera tredje parter som en av våra affärstillgångar.

Enligt lag och liknande upplysningar

Vi kan också dela information för att (i) tillgodose alla tillämpliga lagar, förordningar, juridiska processer eller myndighetsförfrågningar; (ii) upprätthålla denna integritetspolicy och våra användarvillkor, inklusive utredning av potentiella överträdelser av denna; (iii) upptäcka, förhindra eller på annat sätt ta itu med bedrägeri, säkerhet eller tekniska problem; (iv) svara på dina förfrågningar; eller (v) skydda våra rättigheter, egendom eller säkerhet, våra användare och allmänheten. Detta inkluderar utbyte av information med andra företag och organisationer för bedrägeriskydd och förhindrande av spam/skadlig programvara.

Med ditt medgivande

Vi kan komma att dela information med ditt samtycke.

Rättslig grund för att behandla personuppgifter enligt GDPR

Om du kommer från Europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EES), beror Netooze Ltds rättsliga grund för att samla in och använda den personliga information som beskrivs i denna integritetspolicy på de personuppgifter vi samlar in och det specifika sammanhang i vilket vi samlar in dem.

Netooze Ltd kan behandla dina personuppgifter eftersom:

  • vi behöver utföra ett kontrakt med dig;
  • du har gett oss tillåtelse att göra det;
  • behandlingen ligger i vårt legitima intresse och den åsidosätts inte av dina rättigheter;
  • för betalningsbehandlingsändamål;
  • att följa lagen.

Tredjepartstjänster

Du kan komma åt andra tredjepartstjänster via webbplatsen, till exempel genom att klicka på länkar till dessa tredjepartstjänster från webbplatsen. Vi är inte ansvariga för integritetspolicyn och/eller praxis för dessa tredjepartstjänster, och vi uppmuntrar dig att noggrant granska deras sekretesspolicyer.

säkerhet

Säkerheten för din personliga information är viktig för oss, men kom ihåg att ingen överföringsmetod över Internet, eller metoden för elektronisk lagring är 100% säker. Medan vi strävar efter att använda kommersiellt acceptabla medel för att skydda din personliga information, kan vi inte garantera den absoluta säkerheten.

lagring av uppgifter

Netooze Ltd kommer att behålla dina personuppgifter endast så länge som är nödvändigt för de syften som anges i denna integritetspolicy. Vi kommer att behålla och använda dina personuppgifter i den utsträckning det är nödvändigt för att uppfylla våra juridiska skyldigheter (till exempel om vi är skyldiga att behålla dina uppgifter för att följa tillämpliga lagar), lösa tvister och upprätthålla våra juridiska avtal och policyer.

Netooze Ltd kommer också att behålla användningsdata för interna analysändamål. Användningsdata bevaras i allmänhet under en kortare tidsperiod, förutom när dessa data används för att stärka säkerheten eller för att förbättra funktionaliteten på vår webbplats, eller vi är juridiskt skyldiga att behålla dessa uppgifter under längre tidsperioder.

Länkar till andra webbplatser

Vår tjänst kan innehålla länkar till andra webbplatser som inte drivs av oss. Om du klickar på en tredjepartslänk kommer du att styras till den tredje partens webbplats. Vi rekommenderar starkt att du granskar sekretesspolicyen för varje webbplats du besöker.

Vi har ingen kontroll över och tar inget ansvar för innehållet, sekretesspolicy eller praxis på tredje parts webbplatser eller tjänster.

Dina dataskyddsrättigheter enligt GDPR

Om du är bosatt i Europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EES) har du vissa dataskyddsrättigheter. Netooze Ltd strävar efter att vidta rimliga åtgärder för att tillåta dig att korrigera, ändra, ta bort eller begränsa användningen av dina personuppgifter.

Om du vill bli informerad om vilka personuppgifter vi har om dig och om du vill att den ska tas bort från våra system, vänligen kontakta oss.

Under vissa omständigheter har du följande personuppgifter:

Rätten att komma åt, uppdatera eller ta bort den information vi har på dig.

När det är möjligt kan du komma åt, uppdatera eller begära att du raderar dina personuppgifter direkt i avsnittet om kontoinställningar. Om du inte kan utföra dessa åtgärder själv, vänligen kontakta oss för att hjälpa dig.

Rätten till rättelse

Du har rätt att få din information åtgärdad om den informationen är felaktig eller ofullständig.

Rätten att invända

Du har rätt att invända mot vår behandling av dina personuppgifter.

Rätten till begränsning

Du har rätt att begära att vi begränsar behandlingen av din personliga information.

Rätten till dataöverförbarhet

Du har rätt att få en kopia av den information vi har om dig i ett strukturerat, maskinläsbart och allmänt använt format och har rätt att överföra dessa uppgifter till en annan personuppgiftsansvarig.

Rätten att återkalla samtycke

Du har också rätt att återkalla ditt samtycke när som helst där Netooze Ltd förlitat sig på ditt samtycke för att behandla dina personuppgifter. Observera att vi kan be dig att verifiera din identitet innan du svarar på sådana förfrågningar.

Du har rätt att klaga till en dataskyddsmyndighet om vår insamling och användning av dina personuppgifter. För mer information, vänligen kontakta din lokala dataskyddsmyndighet inom Europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EES).

Barnens integritet

Netooze Ltd samlar inte medvetet in information från barn under 16 år, och barn under 16 år är förbjudna att använda vår webbplats. Om du får reda på att ett barn har försett oss med personlig information i strid med denna integritetspolicy kan du meddela oss på support@netooze.com

Ändringar i denna sekretesspolicy

Vi kan uppdatera vår sekretesspolicy från tid till annan. Vi meddelar dig om eventuella ändringar genom att skicka den nya sekretesspolicyn på den här sidan.

Du rekommenderas att regelbundet granska denna sekretesspolicy för eventuella ändringar. Ändringar av denna sekretesspolicy är effektiva när de publiceras på den här sidan.

Kontakta Oss

Om du har några frågor eller funderingar angående denna integritetspolicy får du gärna maila oss: support@netooze.com

 

Börja din molnresa? Ta första steget nu.
%d bloggare så här: