Pribadi swasta awan

Bangun infrastruktur awan pribadi anjeun sorangan dina daérah anu misah sacara logis tina jaringan umum.

Pilih konfigurasi

4.95USDsasih
  • 1 CPU Core
  • 1 GB Ram
  • 25 GB Ruang disk (SSD)
9.95USDsasih
  • 1 CPU Core
  • 2 GB Ram
  • 50 GB Ruang disk (SSD)
14.95USDsasih
  • 2 CPU Core
  • 2 GB Ram
  • 60 GB Ruang disk (SSD)
19.95USDsasih
  • 2 CPU Core
  • 4 GB Ram
  • 80 GB Ruang disk (SSD)
39.95USDsasih
  • 4 CPU Core
  • 8 GB Ram
  • 160 GB Ruang disk (SSD)
79.95USDsasih
  • 6 CPU Core
  • 16 GB Ram
  • 320 GB Ruang disk (SSD)
159.95USDsasih
  • 8 CPU Core
  • 32 GB Ram
  • 640 GB Ruang disk (SSD)
291.95USDsasih
  • 16 CPU Core
  • 64 GB Ram
  • 1000 GB Ruang disk (SSD)

Performance tinggi

Serverna didamel ku prosesor Intel Xeon Gold sareng SSDs kaleuleuwihan N +2.

kasadiaan tinggi

Upami aya kagagalan host hardware, server otomatis di-restart deui dina host anu sanés.

Awan Pribadi Virtual

Mesen konfigurasi pangladén awan sareng jieun VPC dina hiji menit.

  • Daptar
    Ngadaptar sarta mesen sagala konfigurasi server awan. Ladenan VPC gratis. Dina hiji proyék tunggal, nepi ka 10 jaringan bisa dijieun. Pilih Jaringan terasing tina daptar jinis jaringan dina Jaringan, teras klik tombol Tambihkeun jaringan.
  • Pilih Data Center
    Pilih pusat data dimana sadaya server Cloud anjeun disimpen. Teras, sacara manual atanapi otomatis sebutkeun awalan sareng kapasitas jaringan pikeun nangtukeun parameter alamat. Klik Jieun jaringan sanggeus ngasupkeun ngaran jaringan sarta, lamun perlu, pedaran.
  • Gancang skala-up sumberdaya
    Saatos nyiptakeun jaringan, klik namina teras klik Sambungkeun server dina tab Sambungan. Pilih Pangladén awan anu anjeun kedah sambungkeun ka jaringan terasing teras klik Sambungkeun.

daptaran
atawa ngadaptar kalawan
Ku ngadaptar, anjeun satuju kana Sarat of Service.

Puseur data

Alat kami aya di pusat data di AS sareng EU.

Almaty (Kazteleport)

Situs kami di Kazakhstan disebarkeun dina dasar pusat data perusahaan Kazteleport di kota Almaty. Puseur data ieu nyumponan sadaya sarat modern pikeun kasabaran kasalahan sareng kaamanan inpormasi.

Fitur: Redundancy dijieun nurutkeun skéma N + 1, Dua operator telekomunikasi bebas, rubakpita Network nepi ka 10 Gbps. Tambih deui

Moscow (DataSpace)

DataSpace mangrupikeun pusat data Rusia munggaran anu disertipikasi Tier lll Gold ku Uptime Institute. Pusat data parantos nyayogikeun jasa na langkung ti 6 taun.

Fitur:  N + 1 sirkuit listrik mandiri, 6 mandiri 2 trafo MVA, tembok, lantai, sareng siling gaduh rating tahan seuneu 2 jam. Tambih deui

Amsterdam (AM2)

AM2 mangrupikeun salah sahiji pusat data Éropa anu pangsaéna. Éta dipiboga ku Equinix, Inc., perusahaan anu khusus dina desain sareng operasi pusat data di 24 nagara ampir saparapat abad.

Éta ngagaduhan sertipikat tingkat réliabilitas anu luhur, kalebet sertipikat kaamanan data kartu pembayaran PCI DSS.

Fitur: Reservasi catu daya N + 1, reservasi AC kamar komputer N + 2, reservasi unit pendingin N + 1. Éta ngagaduhan sertipikat tingkat réliabilitas anu luhur, kalebet sertipikat kaamanan data kartu pembayaran PCI DSS. Tambih deui

New Jersey (NNJ3)

NNJ3 nyaéta puseur data generasi saterusna. Dilengkepan sistem cooling inovatif tur taliti ditangtayungan tina bencana alam ngaliwatan desain wijaksana jeung lokasi kota merenah (~ 287 suku dpl).

Éta mangrupikeun bagian tina korporasi Cologix, anu gaduh langkung ti 20 pusat data modern anu aya di Amérika Kalér.

Fitur: opat pinuh bebas (N + 1) sistem kakuatan kaleuleuwihan, sambungan ka gardu listrik lokal JCP & L, sarta ayana sistem extinguishing pre-seuneu jeung blocking ganda. Tambih deui

Standar jeung jaminan

kasadiaan tinggi

Urang ngajamin 99.9% kasadiaan dina perjanjian tingkat layanan (SLA).

Tarif menit

Anjeun ngan mayar sumberdaya nu Anjeun pake, nu ditagih unggal 10 menit.

redundansi parabot

Alat kami ditangtayungan tina kagagalan berkat redundansi dina sagala tingkatan.

saluran internét

Urang nyadiakeun duplikat (ti 2 operator telekomunikasi bebas) 10 Mbps channel Internet haratis kalawan kamungkinan dilegakeun nepi ka 300 Mbps sarta 1 alamat IPv4 pikeun tiap server awan.

Mimitian perjalanan awan anjeun? Candak léngkah munggaran ayeuna.
%d blogger kawas kieu: