objék S3
neundeun

  • volume Unlimited
  • Cocog sareng S3 sareng Swift
  • aksés API HTTP(S).
Ngadamel akun
atawa ngadaptar kalawan
Ku ngadaptarkeun, anjeun satuju ka masarakat tawaran.
Harga gudang
Panyimpenan Data, GB
Lalu Lintas Kaluar, GB
$/sasih
Ku ngadaptar, anjeun satuju kana sarat tawaran.
$ /sasih

Ongkos nguntungkeun

Biaya nyimpen 1 GB data

nepi ka 1 TB 0.021 usd/bulan
1 nepi ka 10 TB 0.019 usd/bulan
ti 10 TB nepi ka 100 TB 0.018 usd/bulan
leuwih 100 TB 0.015 usd/bulan

Biaya 1 GB lalulintas kaluar

nepi ka 10 TB 0.015 usd/bulan
ti 10 TB nepi ka 100 TB 0.014 usd/bulan
ti 100 TB nepi ka 1,000 TB 0.012 usd/bulan
leuwih 1 PB 0.011 usd/bulan

Naon panyimpenan objék?

Panyimpenan Obyék nyaéta layanan anu ngamungkinkeun anjeun pikeun nyimpen data tina jinis sareng volume naon waé dina méga anu aman: tina file sistem panjagaan pidéo, bank poto, sareng arsip dokumén perusahaan, dugi ka data situs statik sareng cadangan.

Beda sareng panyimpen file, panyimpen obyék ngamungkinkeun anjeun gancang ningkatkeun sareng ngirangan kapasitas dina skala anu henteu terbatas, sareng béaya rendah sareng manajemén data anu gampang ngajantenkeun panyimpen obyék alternatif anu langkung saé pikeun meungpeuk panyimpen.

Conto ngagunakeun

cadangan

Panyimpenan objék mangpaat pikeun nyimpen sagala jinis cadangan. Réplikasi tripel dina NETOOZE ngaminimalkeun résiko leungitna data.

eusi statik

Panyimpenan obyék cocog pikeun ngirangan volume file dina hosting, sareng mindahkeun eusi statik ka panyimpenan tiasa sacara signifikan ngirangan beban dina server.

manajemén fléksibel

Teundeun data sénsitip dina peti swasta

ngahiji

Ngahijikeun panyimpenan sareng CMS WordPress atanapi 1C-Bitrix.

Kontrol vérsi

Nyimpen vérsi anu béda tina file anu sami dina wadah anu béda

Sebaran eusi

Sebaran eusi

Eusi video sareng poto

Ladenan ngamungkinkeun anjeun pikeun nyimpen pidéo sareng bahan grafis (poto, prasetél, témplat, footage, data sumber, jsb.).

Mangpaat neundeun objék

Panyimpen obyék awan (Objék Cloud Storage) ti panyadia NETOOZE ngamungkinkeun anjeun pikeun nyimpen jumlah data (file) anu henteu terbatas dina alat Perusahaan kalayan SLA 99.9%. Réplikasi tripel reliably ngajaga data dina server jeung nyadiakeun aranjeunna kalayan jaminan kaamanan tina ancaman éksternal.

Salah sahiji fitur utama panyimpen objék NETOOZE nyaéta kasaluyuan pinuh sareng protokol S3 sareng Swift. Ogé, gudang otomatis diskalakeun kana jumlah data nu diundeur.

jasa lianna

Mimitian perjalanan awan anjeun? Candak léngkah munggaran ayeuna.
%d blogger kawas kieu: