bebas
DNS hosting

  • server Failover
  • Migrasi otomatis rékaman DNS
  • Manajemén rékaman sumberdaya
daptaran
atanapi login sareng
Ku ngadaptar, anjeun satuju kana sarat tawaran.

Kauntungan tina hosting DNS kami

Akomodasi gratis

Delegasi nepi ka 20 domain tanpa kudu mayar jasa.

Bébas mindahkeun

Migrasi rékaman DNS anu aya sacara otomatis.

Kadali saderhana

Ngédit rékaman sumberdaya sapertos A, CNAME, TXT, SRV.

Jaminan kaamanan

panyalindungan lalulintas sarta geo-distribusi tina server.

Naon ari DNS?
DNS (Sistem Ngaran Domain) nyaéta sistem anu tanggung jawab pikeun ngarobih domain situs kana alamat IP anu tiasa kahartos ku komputer. Saatos éta, pangladén anu dikaitkeun domain dikenal, sareng browser pangguna tiasa muka situs anu aya di dinya.
Naon server DNS?
Pangladén DNS mangrupikeun pangladén anu beroperasi dina sistem DNS sareng nyimpen inpormasi téknis ngeunaan zona domain anu aya hubunganana sareng éta: Alamat IP dimana domain kedah diakses (A-record), domain server mail (MX-record), jsb. langkung gancang server DNS ngaréspon, langkung gancang situs anu dipikahoyong dibuka.

Salaku bagian tina layanan hosting DNS, anjeun meunang kasempetan pikeun nyieun rékaman DNS ngeunaan domain anjeun sarta nempatkeun informasi ieu dina gancang, toleran lepat server DNS NETOOZE haratis.

Jenis utama rékaman sumberdaya

Rékam Alamat IPv4

Catetan anu ngahubungkeun domain sareng alamat IP nganggo protokol IPv4.

Rékam Alamat IPv6

ais, svvaa domain kalawan IP-alamat operasi dina protokol IPv6.

Surat Exchange Rékam

Éntri anu ngandung domain pangladén surat anu nampi surat.

Nunjuk ka Reverse Record

Vérsi sabalikna tina A-catetan. Ngaitkeun alamat IP sareng domain.

Rékam Ngaran Canonical

Éntri anu dipaké pikeun alihan domain. Contona, alihan domain ti www ka domain tanpa www.

Ngaran Server Rékam

Éntri anu ngandung pangladén DNS domain.

TXT

Éntri téks. Mindeng dipaké pikeun ngalakukeun tugas husus. Contona, pikeun ngonfirmasi kapamilikan domain nalika numbu ka layanan surat.

Rékam Pamilihan Server

catetan jasa. Nangtukeun lokasi pangladén anu dipikabutuh pikeun sababaraha jasa pikeun jalan.

Mimitian perjalanan awan anjeun? Candak léngkah munggaran ayeuna.
%d blogger kawas kieu: