Vstack server

Netooze mangrupikeun salah sahiji panyadia hosting Vstack Server anu pang populerna sareng dipeunteun pangluhurna di dunya. vStack nyaéta platform hyper-converged.

Pilih konfigurasi

4.95USDsasih
  • 1 CPU Core
  • 1 GB Ram
  • 25 GB Ruang disk (SSD)
9.95USDsasih
  • 1 CPU Core
  • 2 GB Ram
  • 50 GB Ruang disk (SSD)
14.95USDsasih
  • 2 CPU Core
  • 2 GB Ram
  • 60 GB Ruang disk (SSD)
19.95USDsasih
  • 2 CPU Core
  • 4 GB Ram
  • 80 GB Ruang disk (SSD)
39.95USDsasih
  • 4 CPU Core
  • 8 GB Ram
  • 160 GB Ruang disk (SSD)
79.95USDsasih
  • 6 CPU Core
  • 16 GB Ram
  • 320 GB Ruang disk (SSD)
159.95USDsasih
  • 8 CPU Core
  • 32 GB Ram
  • 640 GB Ruang disk (SSD)
291.95USDsasih
  • 16 CPU Core
  • 64 GB Ram
  • 1000 GB Ruang disk (SSD)

Speed ​​ekstrim na Performance

Nalika anjeun damel sareng Netooze, halaman wéb anjeun aya dina panangan anu saé (panangan anu pangsaéna). Ladenan kami nyandingkeun kaahlian anu ramah sareng téknologi top-notch pikeun masihan anjeun sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun suksés dina wéb. Di luhureun daptar? Laju jeung kinerja.

vStack nyaéta platform hyper-converged

vStack cloud Servers Pilihan anu saé pikeun panggancangna nyebarkeun aplikasi anjeun. Boga masalah? Ngan hayu urang terang - lamun datang ka vStack server hosting, euweuh patarosan pernah teuing basajan atawa teuing kompléks.

vStack Server hosting

Netooze nawiskeun server vStack pamungkas.

  • ngadaptarkeun
    Kami parantos ngenalkeun sajumlah pangladén Awan énggal anu didamel ku vStack platform hyper-convergent pikeun Linux sareng Windows.
  • Nyiptakeun Server
    Konfigurasi minimum tina server Linux Ubuntu kalawan 1 CPU, 1 RAM, sarta 25 GB SSD sarta panempatan di puseur data pangbadagna di Walanda, AS atawa Rusia, waragad 4.5 USD.
  • Performance
    Éta mangrupikeun salah sahiji anu pangsaéna diantara nawaran pasar sewa infrastruktur awan

daptaran
atanapi login sareng
Ku ngadaptar, anjeun satuju kana sarat tawaran.

Puseur data

Alat kami aya di pusat data di AS sareng EU.

Almaty (Kazteleport)

Situs kami di Kazakhstan disebarkeun dina dasar pusat data perusahaan Kazteleport di kota Almaty. Puseur data ieu nyumponan sadaya sarat modern pikeun kasabaran kasalahan sareng kaamanan inpormasi.

Fitur: Redundancy dijieun nurutkeun skéma N + 1, Dua operator telekomunikasi bebas, rubakpita Network nepi ka 10 Gbps. Tambih deui

Moscow (DataSpace)

DataSpace mangrupikeun pusat data Rusia munggaran anu disertipikasi Tier lll Gold ku Uptime Institute. Pusat data parantos nyayogikeun jasa na langkung ti 6 taun.

Fitur:  N + 1 sirkuit listrik mandiri, 6 mandiri 2 trafo MVA, tembok, lantai, sareng siling gaduh rating tahan seuneu 2 jam. Tambih deui

Amsterdam (AM2)

AM2 mangrupikeun salah sahiji pusat data Éropa anu pangsaéna. Éta dipiboga ku Equinix, Inc., perusahaan anu khusus dina desain sareng operasi pusat data di 24 nagara ampir saparapat abad.

Éta ngagaduhan sertipikat tingkat réliabilitas anu luhur, kalebet sertipikat kaamanan data kartu pembayaran PCI DSS.

Fitur: Reservasi catu daya N + 1, reservasi AC kamar komputer N + 2, reservasi unit pendingin N + 1. Éta ngagaduhan sertipikat tingkat réliabilitas anu luhur, kalebet sertipikat kaamanan data kartu pembayaran PCI DSS. Tambih deui

New Jersey (NNJ3)

NNJ3 nyaéta puseur data generasi saterusna. Dilengkepan sistem cooling inovatif tur taliti ditangtayungan tina bencana alam ngaliwatan desain wijaksana jeung lokasi kota merenah (~ 287 suku dpl).

Éta mangrupikeun bagian tina korporasi Cologix, anu gaduh langkung ti 20 pusat data modern anu aya di Amérika Kalér.

Fitur: opat pinuh bebas (N + 1) sistem kakuatan kaleuleuwihan, sambungan ka gardu listrik lokal JCP & L, sarta ayana sistem extinguishing pre-seuneu jeung blocking ganda. Tambih deui

teknologi

FreeBSD

Sistem operasi legendaris sareng sajarah ganjil, pamekaran, komunitas, sareng pagelaran. Sanajan FreeBSD teu utamana dipikawanoh ku masarakat umum, loba firms luhur, kawas AppleTM, NetAppTM, Dell EMCTM, iXsystemsTM, NetflixTM, jeung sajabana, geus diwangun produk maranéhanana dina FreeBSD ...

ZFS

Unit copy-on-write (snapshots, clones), NFSv4 ACLs asli, paripolah anu luar biasa sareng kamampuan tuning kinerja, gandeng POSIX sareng ACID, kaamanan data anu ageung, komprési data anu efektif, sareng cache dua tingkat pinter ngan ukur sababaraha ZFSTMoutstanding ®' s fitur (ARC). ZFS parantos janten bagian penting tina yayasan FreeBSD langkung ti 12 taun.

aduh

Hypervisor tipe-2 anu dingaranan bhyve disayogikeun ka Proyék FreeBSD langkung ti 8 taun ka pengker ku bisnis NetApp anu dirojong FreeBSD. kamajuan ayeuna cukup kasohor. Komunitas sabudeureun OmniOS ngaklaim yén éta ngalakukeun "leuwih hadé ti KVM sarta tuning terus". Kasuksésan daur hirup Bhyve janten ilustrasi ngeunaan poténsi pendekatan anu ringan.

vStack Platform Arsitéktur

Palaksanaan klaster kami janten pondasi infrastruktur hyper-converged lengkep, nawiskeun daérah klaster tunggal, kamampuan komputasi, neundeun, sareng jaringan anu ditetepkeun parangkat lunak, ogé fitur redundansi sareng failover.

Mimitian perjalanan awan anjeun? Candak léngkah munggaran ayeuna.