VPS server

Nyebarkeun VPS anjeun dina 55 detik!

Pilih konfigurasi

4.95USDsasih
  • 1 CPU Core
  • 1 GB Ram
  • 25 GB Ruang disk (SSD)
9.95USDsasih
  • 1 CPU Core
  • 2 GB Ram
  • 50 GB Ruang disk (SSD)
14.95USDsasih
  • 2 CPU Core
  • 2 GB Ram
  • 60 GB Ruang disk (SSD)
19.95USDsasih
  • 2 CPU Core
  • 4 GB Ram
  • 80 GB Ruang disk (SSD)
39.95USDsasih
  • 4 CPU Core
  • 8 GB Ram
  • 160 GB Ruang disk (SSD)
79.95USDsasih
  • 6 CPU Core
  • 16 GB Ram
  • 320 GB Ruang disk (SSD)
159.95USDsasih
  • 8 CPU Core
  • 32 GB Ram
  • 640 GB Ruang disk (SSD)
291.95USDsasih
  • 16 CPU Core
  • 64 GB Ram
  • 1000 GB Ruang disk (SSD)

Server VPS vStack Kinerja Tinggi

Platform virtualisasi hyper-converged disebut vStack. a tunggal, arsitéktur terpadu diwangun ku open source basis software-diartikeun komponén puseur data. Hypervisor ipis, vStack OS, vStack Storage, vStack Network, sareng vStack Management mangrupikeun komponén arsitektur na. Dibandingkeun sareng platform virtualisasi anu sanés, vStack nawiskeun pusat data virtual tingkat perusahaan anu diurus sapinuhna dumasar kana hardware server standar sareng langkung mirah.

Server VPS VMware Kinerja Tinggi

VMware gaduh pendekatan anu langkung saé pikeun kaamanan awan tibatan pabrik virtualisasi sareng awan sanés berkat sakumpulan téknologi kaamanan sadar virtualisasi énggal anu berinteraksi sareng solusi anu tos aya pikeun nyayogikeun kaamanan adaptif sareng harga anu lumayan sareng patuh dina kerangka manajemén tunggal. ngaronjat éféktivitas IT. ngurangan waragad ngajalankeun. deployment workload gancang ngaronjat kinerja program. kasadiaan server anu langkung ageung ngirangan sprawl sareng pajeulitna server.

3 Léngkah ka Server Awan Langkung Aman

Aya cara anyar pikeun ngalakukeun bisnis ayeuna sareng éta disebut Cloud.

  • Daptar
    Ku nyayogikeun alamat surélék anjeun nalika pendaptaran, anjeun bakal kéngingkeun aksés kana akun individu anjeun. Taya kawajiban, euweuh kartu kiridit.
  • Jieun server awan
    Pikeun beban kerja naon waé, sebarkeun instansi kalayan kinerja anu luar biasa. Salila panyebaran, anjeun tiasa milih program mana anu badé dipasang dina server. sapertos WordPress
  • Gancang skala-up sumberdaya
    Anggo server tunggal atanapi sebarkeun infrastruktur dumasar-awan pinuh. Adaptasikeun kana beban dina sakedap sareng mayar ngan pikeun sumber anu dianggo.

daptaran
atawa ngadaptar kalawan
Ku ngadaptar, anjeun satuju kana Sarat of Service.

Puseur data

Alat kami aya di pusat data di AS sareng EU.

Almaty (Kazteleport)

Situs kami di Kazakhstan disebarkeun dina dasar pusat data perusahaan Kazteleport di kota Almaty. Puseur data ieu nyumponan sadaya sarat modern pikeun kasabaran kasalahan sareng kaamanan inpormasi.

Fitur: Redundancy dijieun nurutkeun skéma N + 1, Dua operator telekomunikasi bebas, rubakpita Network nepi ka 10 Gbps. Tambih deui

Moscow (DataSpace)

DataSpace mangrupikeun pusat data Rusia munggaran anu disertipikasi Tier lll Gold ku Uptime Institute. Pusat data parantos nyayogikeun jasa na langkung ti 6 taun.

Fitur:  N + 1 sirkuit listrik mandiri, 6 mandiri 2 trafo MVA, tembok, lantai, sareng siling gaduh rating tahan seuneu 2 jam. Tambih deui

Amsterdam (AM2)

AM2 mangrupikeun salah sahiji pusat data Éropa anu pangsaéna. Éta dipiboga ku Equinix, Inc., perusahaan anu khusus dina desain sareng operasi pusat data di 24 nagara ampir saparapat abad.

Éta ngagaduhan sertipikat tingkat réliabilitas anu luhur, kalebet sertipikat kaamanan data kartu pembayaran PCI DSS.

Fitur: Reservasi catu daya N + 1, reservasi AC kamar komputer N + 2, reservasi unit pendingin N + 1. Éta ngagaduhan sertipikat tingkat réliabilitas anu luhur, kalebet sertipikat kaamanan data kartu pembayaran PCI DSS. Tambih deui

New Jersey (NNJ3)

NNJ3 nyaéta puseur data generasi saterusna. Dilengkepan sistem cooling inovatif tur taliti ditangtayungan tina bencana alam ngaliwatan desain wijaksana jeung lokasi kota merenah (~ 287 suku dpl).

Éta mangrupikeun bagian tina korporasi Cologix, anu gaduh langkung ti 20 pusat data modern anu aya di Amérika Kalér.

Fitur: opat pinuh bebas (N + 1) sistem kakuatan kaleuleuwihan, sambungan ka gardu listrik lokal JCP & L, sarta ayana sistem extinguishing pre-seuneu jeung blocking ganda. Tambih deui

Standar jeung jaminan

kasadiaan tinggi

Urang ngajamin 99.9% kasadiaan dina perjanjian tingkat layanan (SLA).

Tarif menit

Anjeun ngan mayar sumberdaya nu Anjeun pake, nu ditagih unggal 10 menit.

redundansi parabot

Alat kami ditangtayungan tina kagagalan berkat redundansi dina sagala tingkatan.

saluran internét

Urang nyadiakeun duplikat (ti 2 operator telekomunikasi bebas) 10 Mbps channel Internet haratis kalawan kamungkinan dilegakeun nepi ka 300 Mbps sarta 1 alamat IPv4 pikeun tiap server awan.

Mimitian perjalanan awan anjeun? Candak léngkah munggaran ayeuna.
%d blogger kawas kieu: