VMware server

Netooze mangrupikeun salah sahiji panyadia hosting Vmware Server anu pang populerna sareng dipeunteun pangluhurna di dunya. Solusi virtualisasi kelas perusahaan pikeun server Windows sareng Linux.

Ngaronjatkeun Produktivitas & Nurunkeun Bea

Organisasi bisnis tiasa langkung gampang ngawangun sareng ngatur jinis lingkungan maya ieu ku cara ngagunakeun téknologi virtualisasi VMware. Ku kituna, virtualisasi server VMware tiasa ngabantosan perusahaan ngamangpaatkeun sumber daya pangladén sareng nganggo jumlah hardware pangsaeutikna pikeun tugas kritis. Ku consolidating server, ieu biasana ngaronjatkeun produktivitas bari nurunkeun expenses.

Ningkatkeun Produktivitas & Agility

Ku ngaleungitkeun kabutuhan server fisik tambahan, virtualisasi server nawiskeun usaha sareng profesional IT pendekatan anu efisien pikeun ningkatkeun produktivitas sareng ketangkasan di jero organisasi. Dina seueur kaayaan, ieu ogé ngirangan biaya hardware IT. Virtualisasi server tiasa dianggo ku usaha pikeun nyumputkeun sumber daya ti pangguna server. Identitas sareng jumlah CPU, sistem operasi VM, sareng server fisik khusus mangrupikeun sababaraha conto sumber anu disumputkeun ieu.

VMware Server hosting

Bangun infrastruktur awan anjeun dina parangkat lunak basis VMware ESXi.

  • ngadaptarkeun
    Kami parantos ngenalkeun sajumlah pangladén VMware énggal pikeun Linux sareng Windows. Anjeun teu kabeungkeut kana ongkos tur bisa nyebarkeun sagala konfigurasi server VPS.
  • Nyiptakeun Server
    Konfigurasi minimum tina server Linux Ubuntu kalawan 1 inti, 512 RAM, sarta 10 GB SSD sarta panempatan dina puseur data pangbadagna di Walanda, AS atawa Rusia pikeun $8 USD.
  • Performance
    Éta mangrupikeun salah sahiji anu pangsaéna diantara nawaran pasar sewa infrastruktur awan

daptaran
atanapi login sareng
Ku ngadaptar, anjeun satuju kana sarat tawaran.

Puseur data

Alat kami aya di pusat data di AS sareng EU.

Almaty (Kazteleport)

Situs kami di Kazakhstan disebarkeun dina dasar pusat data perusahaan Kazteleport di kota Almaty. Puseur data ieu nyumponan sadaya sarat modern pikeun kasabaran kasalahan sareng kaamanan inpormasi.

Fitur: Redundancy dijieun nurutkeun skéma N + 1, Dua operator telekomunikasi bebas, rubakpita Network nepi ka 10 Gbps. Tambih deui

Moscow (DataSpace)

DataSpace mangrupikeun pusat data Rusia munggaran anu disertipikasi Tier lll Gold ku Uptime Institute. Pusat data parantos nyayogikeun jasa na langkung ti 6 taun.

Fitur:  N + 1 sirkuit listrik mandiri, 6 mandiri 2 trafo MVA, tembok, lantai, sareng siling gaduh rating tahan seuneu 2 jam. Tambih deui

Amsterdam (AM2)

AM2 mangrupikeun salah sahiji pusat data Éropa anu pangsaéna. Éta dipiboga ku Equinix, Inc., perusahaan anu khusus dina desain sareng operasi pusat data di 24 nagara ampir saparapat abad.

Éta ngagaduhan sertipikat tingkat réliabilitas anu luhur, kalebet sertipikat kaamanan data kartu pembayaran PCI DSS.

Fitur: Reservasi catu daya N + 1, reservasi AC kamar komputer N + 2, reservasi unit pendingin N + 1. Éta ngagaduhan sertipikat tingkat réliabilitas anu luhur, kalebet sertipikat kaamanan data kartu pembayaran PCI DSS. Tambih deui

New Jersey (NNJ3)

NNJ3 nyaéta puseur data generasi saterusna. Dilengkepan sistem cooling inovatif tur taliti ditangtayungan tina bencana alam ngaliwatan desain wijaksana jeung lokasi kota merenah (~ 287 suku dpl).

Éta mangrupikeun bagian tina korporasi Cologix, anu gaduh langkung ti 20 pusat data modern anu aya di Amérika Kalér.

Fitur: opat pinuh bebas (N + 1) sistem kakuatan kaleuleuwihan, sambungan ka gardu listrik lokal JCP & L, sarta ayana sistem extinguishing pre-seuneu jeung blocking ganda. Tambih deui

DIJAMIN panyalindungan data

Henteu aya hiji titik gagalna

VMware ESXi

Kami nganggo hypervisor VMware ESXi, kitu ogé VMware DRS sareng téknologi Kasadiaan Luhur. Dina kasus gagalna hardware, aranjeunna otomatis balikkeun operasi sarta allocate sumberdaya server dijamin.

SLA 99.9%

Urang ngajamin karya infrastruktur uninterrupted jeung 99.9% kasadiaan nurutkeun Service Level pasatujuan (SLA). Urang ogé nyadiakeun santunan finansial bisi palanggaran na.

Cisco & NetApp

server: vCPU Intel Xeon Emas 6254, 3 GHz RAM ECC DDR4, 2.6 MHz Nepi ka 64 cores vCPU na 320 GB RAM. Jaringan: Alat kaleuleuwihan Standar jaringan: 40 Gbps Saluran komunikasi duplikat. Panyimpenan: NetApp AFF disk arrays Triple data réplikasi Kasadiaan data 99.9%

sinyalna sakuliah dunya

Jalankeun VM anjeun sacara global. Simkuring gaduh latency lemah sareng jaringan kasadiaan tinggi.

Mimitian perjalanan awan anjeun? Candak léngkah munggaran ayeuna.