langsung hubungan

Ninggalkeun pamundut kanggo sambungan langsung jaringan perusahaan anjeun ka awan kami.

rubakpita luhur

Direct Connect nyadiakeun laju maksimum. Henteu aya anu langkung gancang.

Latén panghandapna

Poho ngeunaan kamacetan jaringan. Biasakeun kana latency sareng stabilitas anu rendah.

Paling aman

Bela ngalawan bahaya jaringan umum. Anggo jaringan anu anjeun percanten.

  • Ngadamel akun
    Ngadaptar téh gancang jeung gampang. Anjeun tiasa ngadaptarkeun nganggo alamat email atanapi nganggo akun Google atanapi GitHub anjeun anu tos aya
  • Ngangkat tikét
    Angkat tikét sareng tim pitulung kami atanapi email langsung ka sales@netooze.com
  • Atur Layanan Awan
    Anjeun ogé tiasa ngatur pangladén awan, jaringan, sareng antarmuka jaringan, kitu ogé snapshot sareng drive sanés nganggo API Netooze. Kéngingkeun inpormasi lengkep ngeunaan proyék sareng tugas, sareng atur konci SSH, upami diperyogikeun.

daptaran
atanapi login sareng
Ku ngadaptar, anjeun satuju kana sarat tawaran.

Puseur data

Ngidinan Netooze Kubernetes pikeun nyimpen jasa kritis anu ngamungkinkeun aplikasi anjeun jalan. Auténtikasi sareng log bakal salawasna dibabawa sareng sayogi. Alat kami aya di pusat data di AS sareng EU.

Almaty (Kazteleport)

Situs kami di Kazakhstan disebarkeun dina dasar pusat data perusahaan Kazteleport di kota Almaty. Puseur data ieu nyumponan sadaya sarat modern pikeun kasabaran kasalahan sareng kaamanan inpormasi.

Fitur: Redundancy dijieun nurutkeun skéma N + 1, Dua operator telekomunikasi bebas, rubakpita Network nepi ka 10 Gbps. Tambih deui

Moscow (DataSpace)

DataSpace mangrupikeun pusat data Rusia munggaran anu disertipikasi Tier lll Gold ku Uptime Institute. Pusat data parantos nyayogikeun jasa na langkung ti 6 taun.

Fitur:  N + 1 sirkuit listrik mandiri, 6 mandiri 2 trafo MVA, tembok, lantai, sareng siling gaduh rating tahan seuneu 2 jam. Tambih deui

Amsterdam (AM2)

AM2 mangrupikeun salah sahiji pusat data Éropa anu pangsaéna. Éta dipiboga ku Equinix, Inc., perusahaan anu khusus dina desain sareng operasi pusat data di 24 nagara ampir saparapat abad.

Éta ngagaduhan sertipikat tingkat réliabilitas anu luhur, kalebet sertipikat kaamanan data kartu pembayaran PCI DSS.

Fitur: Reservasi catu daya N + 1, reservasi AC kamar komputer N + 2, reservasi unit pendingin N + 1. Éta ngagaduhan sertipikat tingkat réliabilitas anu luhur, kalebet sertipikat kaamanan data kartu pembayaran PCI DSS. Tambih deui

New Jersey (NNJ3)

NNJ3 nyaéta puseur data generasi saterusna. Dilengkepan sistem cooling inovatif tur taliti ditangtayungan tina bencana alam ngaliwatan desain wijaksana jeung lokasi kota merenah (~ 287 suku dpl).

Éta mangrupikeun bagian tina korporasi Cologix, anu gaduh langkung ti 20 pusat data modern anu aya di Amérika Kalér.

Fitur: opat pinuh bebas (N + 1) sistem kakuatan kaleuleuwihan, sambungan ka gardu listrik lokal JCP & L, sarta ayana sistem extinguishing pre-seuneu jeung blocking ganda. Tambih deui

Lengkep ngolah awan otomatis & disederhanakeun

Naha kuring kedah nganggo Netooze Cloud Direct Connection?

Jaringan pribadi anjeun tiasa gampang disambungkeun kana awan Netooze via Direct Connect. Kirang latency, rubakpita anu langkung luhur, sareng sambungan anu langkung dipercaya sareng aman sadayana tiasa dilakukeun ku téknik ieu.

Naha kuring tiasa nganggo sambungan langsung pikeun nyebarkeun pamulihan bencana?

Sumuhun. Puseur data swasta integrates kalawan sambungan langsung anjeun sorangan ngaliwatan garis diséwakeun fisik pikeun situasi aplikasi anu merlukeun konfigurasi cadangan, bari cadangan data merlukeun dual-garis atawa aksés VPN. Bagean jaringan pusat data sareng tumpang tindihna jaringan pribadi henteu ngaganggu komunikasi dua arah.

Naon conto panyebaran awan hibrid?

Anjeun tiasa nyieun komunikasi antara VPC anjeun sarta sambungan langsung anjeun ngaliwatan Connection pikeun skenario aplikasi lamun cadangan diperlukeun, jeung anjeun lajeng bisa nyadangkeun data ngagunakeun aksés jalur ganda atawa aksés VPN. Komunikasi henteu kapangaruhan ku VPC sareng rentang alamat IP Direct Connect tumpang tindih.

Naon garis dedicated?

Pikeun nyambung ka awan Netooze, sadaya anu anjeun peryogikeun nyaéta jalur khusus pamawa fisik tunggal. Dumasar kana jaringan anu gancang sareng tiasa diandelkeun, anjeun tiasa ngawangun server awan kalayan gampang.

Mimitian perjalanan awan anjeun? Candak léngkah munggaran ayeuna.
%d blogger kawas kieu: