Netooze Terraform Provider

Sederhanakeun manajemén infrastruktur awan sareng Terraform. Kantun tangtukeun kaayaan proyék awan anjeun sareng ngantepkeun Terraform ngalakukeun sésana. Netooze Terraform Provider nawiskeun konfigurasi saderhana sabab ngagunakeun manajemén Infrastruktur salaku Kode (IaC). Kusabab pendekatan ieu, anjeun ngan ukur kedah nangtukeun parameter infrastruktur dina file konfigurasi sareng nyauran éta dina garis paréntah. Éta ogé nawiskeun penghematan waktos anu signifikan sabab terraform tiasa dianggo dina pigura manajemén transaksi déklaratif, janten anjeun henteu kedah ngawas sadaya kaayaan transit infrastruktur anu mungkin. Ieu cukup pikeun nangtukeun tingkat recourse perlu. Terraform ngamungkinkeun tracking pinter sareng tiasa dianggo sareng sistem kontrol versi. ngamungkinkeun pamaké pikeun mulangkeun kaayaan saméméhna tur lately terraform nawarkeun operasi lemes ngagunakeun sababaraha pamakéan tina file konfigurasi sarua bakal ngahasilkeun hasil nu sami. Ku alatan éta kasalahan manusa sagemblengna ngaleungitkeun. Témbongkeun Terraform docs

Kumaha ngamimitian?

Gampang nyambungkeun Netooze salaku panyadia anjeun ku ngalaksanakeun sababaraha paréntah saderhana dina halaman Netooze Terraform Provider sareng ngahasilkeun Token API pikeun ngaktifkeun fungsionalitas Terraform dina jasa Netooze. Témbongkeun Terraform docs

Pamasangan Terraform

  1. Unduh file arsip tina ramatloka Terraform.
  2. Buka bungkus arsip sareng file binér kana polder anu misah anu bakal nyimpen konfigurasi.
  3. Lebetkeun denda dina PATH.
  4. Nyetél parantosan dina cangkang.

Nyambungkeun panyadia Netooze

  1. Jieun file téks ngandung pedaran panyadia.
  2. Nyalin kode ti Terraform pendaptaran sareng lebetkeun kana file.
  3. Jalankeun paréntah "terraform init".

Nyiptakeun infrastruktur awan

  1. Jieun tur buka file ssh_key.tf.
  2. Selapkeun inpormasi ngeunaan bagian umum tina konci ssh kana file ssh_key.tf sareng simpen parobahanana.
  3. Jieun sareng buka file main.tf.
  4. Selapkeun pedaran infrastruktur anjeun kana file main.tf.
  5. Jalankeun paréntah "terraform apply".

Diverifikasi ku HashiCorp

HashiCorp nambihan panyadia Netooze Terraform kana daptar panyadia diverifikasi. Ieu hartosna panyadia Netooze Terraform mangrupikeun anggota Program Rakan Téhnologi HashiCorp, anu mastikeun yén pangguna ngagaduhan alat anu dipikabutuh pikeun panyebaran infrastruktur awan.

HashiCorp Serverspace

Ékosistem Terraform

Netooze mangrupikeun bagian tina ékosistem Terraform ageung anu kalebet langkung ti sarébu panyadia infrastruktur sareng mitra téknologi. Jelajahi dunya Terraform ku ngamimitian damel sareng Netooze.

Panyadia HashiCorp Serverspace Terraform

Mimitian perjalanan awan anjeun? Candak léngkah munggaran ayeuna.
%d blogger kawas kieu: