Netooze API

Aksés programmatic aman kana fungsi panel kontrol Netooze via requests HTTP jeung fungsi panggero.

API stands for Application Programming Interface, and it is a software mediator that allows two applications to communicate with one another. An API is used every time you use an app like Facebook, send an instant message, or check the weather on your phone.

Antarbeungeut RESTful

API dumasar kana gaya arsitéktur REST.

Data JSON

Data API anu dipénta dikirim dina format JSON. Métode pertukaran data: GET, POST, PUT, sareng DELETE.

Otomatis pangwangunan anjeun

Nalika nganggo API awan kami, anjeun tiasa ngalakukeun ampir sadayana anu anjeun laksanakeun nalika nganggo panel kontrol Netooze. Interaksi sareng infrastruktur awan anjeun atanapi integrasikeun sareng aplikasi, skrip, sareng jasa anjeun.

  • Ngadamel akun
    Ngadaptar téh gancang jeung gampang. Anjeun tiasa ngadaptarkeun nganggo alamat email atanapi nganggo akun Google atanapi GitHub anjeun anu tos aya
  • Jieun API Key
    Jieun konci API dina panel kontrol. Tempo dokuméntasi API pikeun detil
  • Atur Layanan Awan
    Atur pangladén awan, jaringan, sareng antarmuka jaringan, ogé snapshot sareng drive sanés nganggo API Netooze. Kéngingkeun inpormasi lengkep ngeunaan proyék sareng tugas, sareng atur konci SSH.

daptaran
atanapi login sareng
Ku ngadaptar, anjeun satuju kana sarat tawaran.

Puseur data

Ngidinan Netooze Kubernetes pikeun nyimpen jasa kritis anu ngamungkinkeun aplikasi anjeun jalan. Auténtikasi sareng log bakal salawasna dibabawa sareng sayogi. Alat kami aya di pusat data di AS sareng EU.

Almaty (Kazteleport)

Situs kami di Kazakhstan disebarkeun dina dasar pusat data perusahaan Kazteleport di kota Almaty. Puseur data ieu nyumponan sadaya sarat modern pikeun kasabaran kasalahan sareng kaamanan inpormasi.

Fitur: Redundancy dijieun nurutkeun skéma N + 1, Dua operator telekomunikasi bebas, rubakpita Network nepi ka 10 Gbps. Tambih deui

Moscow (DataSpace)

DataSpace mangrupikeun pusat data Rusia munggaran anu disertipikasi Tier lll Gold ku Uptime Institute. Pusat data parantos nyayogikeun jasa na langkung ti 6 taun.

Fitur:  N + 1 sirkuit listrik mandiri, 6 mandiri 2 trafo MVA, tembok, lantai, sareng siling gaduh rating tahan seuneu 2 jam. Tambih deui

Amsterdam (AM2)

AM2 mangrupikeun salah sahiji pusat data Éropa anu pangsaéna. Éta dipiboga ku Equinix, Inc., perusahaan anu khusus dina desain sareng operasi pusat data di 24 nagara ampir saparapat abad.

Éta ngagaduhan sertipikat tingkat réliabilitas anu luhur, kalebet sertipikat kaamanan data kartu pembayaran PCI DSS.

Fitur: Reservasi catu daya N + 1, reservasi AC kamar komputer N + 2, reservasi unit pendingin N + 1. Éta ngagaduhan sertipikat tingkat réliabilitas anu luhur, kalebet sertipikat kaamanan data kartu pembayaran PCI DSS. Tambih deui

New Jersey (NNJ3)

NNJ3 nyaéta puseur data generasi saterusna. Dilengkepan sistem cooling inovatif tur taliti ditangtayungan tina bencana alam ngaliwatan desain wijaksana jeung lokasi kota merenah (~ 287 suku dpl).

Éta mangrupikeun bagian tina korporasi Cologix, anu gaduh langkung ti 20 pusat data modern anu aya di Amérika Kalér.

Fitur: opat pinuh bebas (N + 1) sistem kakuatan kaleuleuwihan, sambungan ka gardu listrik lokal JCP & L, sarta ayana sistem extinguishing pre-seuneu jeung blocking ganda. Tambih deui

Lengkep ngolah awan otomatis & disederhanakeun

Naon ari API?

API nangtung pikeun Application Programming Interface, mediator parangkat lunak anu ngamungkinkeun dua aplikasi pikeun saling komunikasi. API dianggo unggal waktos anjeun nganggo aplikasi sapertos Facebook, ngirim pesen instan, atanapi pariksa cuaca dina telepon anjeun.

Naon ari API swasta sareng umum?

API swasta sacara éksklusif diaksés ku tanaga dina hiji organisasi sarta dipaké pikeun ngaoptimalkeun prosedur internal. Sarerea boga aksés ka API umum, nu ngidinan sagala pamekar ngakses fitur tina layanan nu tangtu.

Naha kuring kedah nganggo Netooze Cloud Control API?

Upami anjeun hoyong ngadalikeun infrastruktur awan anjeun nganggo sakumpulan API standar sacara sederhana, konsisten, sareng gancang, anjeun kedah nganggo Netooze API. Pamekar tiasa nganggo API pikeun ngokolakeun jasa anu dirojong sacara konsisten sapanjang siklus hirupna, anu hartosna langkung sakedik API pikeun diajar nalika pamekar nambihan jasa kana infrastrukturna. 

Jenis operasi tipe sumberdaya naon anu dirojong ku Netooze API?

Sadaya tindakan dirojong via Netooze API. Laku lampah ieu sarua jeung nyieun, maca, ngamutahirkeun, ngahapus, atawa daptar sumberdaya dumasar-awan. Kagiatan ieu, contona, ngidinan Anjeun pikeun ngatur siklus hirup jasa Netooze, 

Mimitian perjalanan awan anjeun? Candak léngkah munggaran ayeuna.
%d blogger kawas kieu: