Paréntah Line Interface

Fantastically merenah

CLI ngamungkinkeun anjeun pikeun ngatur mesin virtual, jaringan, konci SSH, sareng proyék kalayan sakumpulan paréntah anu saderhana. Anjeun ngan merlukeun terminal.

  • Kasaluyuan sareng sistem operasi: Dipasang dina lingkungan Linux sareng Windows.
  • Ciri API: Ngarojong sadaya fitur API Netooze.
  • Dokumén anu mangpaat: Aya rujukan komprehensif sareng pedaran sadaya paréntah.
Mimitian perjalanan awan anjeun? Candak léngkah munggaran ayeuna.
%d blogger kawas kieu: