junun Kubernetes

Netooze mangrupikeun salah sahiji panyadia ladenan Kubernetes anu pang populerna sareng dipeunteun pangluhurna di dunya.

Ultra-Scalable

Nyebarkeun milyaran wadah per detik tanpa ngalegaan tim DevOps anjeun.

Hyperflexible

Ti tés lokal nepi ka pamekaran parangkat lunak bisnis, anjeun tiasa janten host program pikeun unggal tugas.

Kubernetes

Netooze nawiskeun Kubernetes pamungkas salaku jasa. Sambungkeun aplikasi tambahan pikeun ngawas, ngaoptimalkeun sareng ngembangkeun infrastruktur awan anjeun kusabab dukungan pinuh ku API Kubernetes.

  • Ngadamel akun
    Ngadaptar téh gancang jeung gampang. Anjeun tiasa ngadaptarkeun nganggo alamat email atanapi nganggo akun Google atanapi GitHub anjeun anu tos aya
  • milih Kubernetes konfigurasi
    Pilih pusat data teras pilih konfigurasi titik. Upami diperlukeun, aktipkeun klaster Ketersediaan Luhur jeung controller ingress.
  • Jieun Kluster Kubernetes
    ngan klik Jieun Cluster. Tong hariwang ngeunaan dukungan infrastruktur nalika anjeun nyebarkeun jasa wéb anjeun dina Netooze Kubernetes. Skalakeun sacara gampang nalika bebanna ningkat, sareng yakin yén aplikasi anjeun salawasna sayogi.

daptaran
atawa ngadaptar kalawan
Ku ngadaptar, anjeun satuju kana Sarat of Service.

Puseur data

Ngidinan Netooze Kubernetes pikeun nyimpen jasa kritis anu ngamungkinkeun aplikasi anjeun jalan. Auténtikasi sareng log bakal salawasna dibabawa sareng sayogi. Alat kami aya di pusat data di AS sareng EU.

Almaty (Kazteleport)

Situs kami di Kazakhstan disebarkeun dina dasar pusat data perusahaan Kazteleport di kota Almaty. Puseur data ieu nyumponan sadaya sarat modern pikeun kasabaran kasalahan sareng kaamanan inpormasi.

Fitur: Redundancy dijieun nurutkeun skéma N + 1, Dua operator telekomunikasi bebas, rubakpita Network nepi ka 10 Gbps. Tambih deui

Moscow (DataSpace)

DataSpace mangrupikeun pusat data Rusia munggaran anu disertipikasi Tier lll Gold ku Uptime Institute. Pusat data parantos nyayogikeun jasa na langkung ti 6 taun.

Fitur:  N + 1 sirkuit listrik mandiri, 6 mandiri 2 trafo MVA, tembok, lantai, sareng siling gaduh rating tahan seuneu 2 jam. Tambih deui

Amsterdam (AM2)

AM2 mangrupikeun salah sahiji pusat data Éropa anu pangsaéna. Éta dipiboga ku Equinix, Inc., perusahaan anu khusus dina desain sareng operasi pusat data di 24 nagara ampir saparapat abad.

Éta ngagaduhan sertipikat tingkat réliabilitas anu luhur, kalebet sertipikat kaamanan data kartu pembayaran PCI DSS.

Fitur: Reservasi catu daya N + 1, reservasi AC kamar komputer N + 2, reservasi unit pendingin N + 1. Éta ngagaduhan sertipikat tingkat réliabilitas anu luhur, kalebet sertipikat kaamanan data kartu pembayaran PCI DSS. Tambih deui

New Jersey (NNJ3)

NNJ3 nyaéta puseur data generasi saterusna. Dilengkepan sistem cooling inovatif tur taliti ditangtayungan tina bencana alam ngaliwatan desain wijaksana jeung lokasi kota merenah (~ 287 suku dpl).

Éta mangrupikeun bagian tina korporasi Cologix, anu gaduh langkung ti 20 pusat data modern anu aya di Amérika Kalér.

Fitur: opat pinuh bebas (N + 1) sistem kakuatan kaleuleuwihan, sambungan ka gardu listrik lokal JCP & L, sarta ayana sistem extinguishing pre-seuneu jeung blocking ganda. Tambih deui

Ningkatkeun kakuatan pangwangunan

Naon Kubernetes?

Kubernetes mangrupikeun platform orkestrasi wadah open-source dumasar kana panalungtikan Google. Éta ngamungkinkeun anjeun ngajalankeun aplikasi dina kluster anu siap produksi nganggo wadah. Kubernetes gaduh seueur elemen anu gerak sareng seueur cara pikeun ngaropea aranjeunna, kalebet sababaraha komponén sistem, supir angkutan jaringan, utilitas CLI, sareng aplikasi sareng beban kerja.

Naon téh titik kontrol pesawat?

Ieu mangrupikeun titik anu ngatur sareng ngatur sakelompok titik anu damel. Titik kontrol plane diwangun ku tilu bagian anu gawé bareng pikeun ngatur titik fungsi: kube-apiserver, kube-controller-manager, jeung kube-scheduler.

Pikeun proyék naon Kubernetes cocog?

Managed Kubernetes mangpaatna pikeun startups jeung usaha leutik, kitu ogé korporasi badag anu merlukeun solusi maranéhna pikeun mekar tur ngalakukeun konsistén.

CI / CD

Atur siklus hirup pangwangunan pikeun ngahijikeun sareng skala pipa ku ngajalankeun komponén GitLab kalayan gampang.

Mimitian perjalanan awan anjeun? Candak léngkah munggaran ayeuna.
%d blogger kawas kieu: