sisi Gateways

Anggo gateway pikeun ngajaga data anjeun pribadi dina jaringan terasing

Pilih konfigurasi

4.95USDsasih
  • 1 CPU Core
  • 1 GB Ram
  • 25 GB Ruang disk (SSD)
9.95USDsasih
  • 1 CPU Core
  • 2 GB Ram
  • 50 GB Ruang disk (SSD)
14.95USDsasih
  • 2 CPU Core
  • 2 GB Ram
  • 60 GB Ruang disk (SSD)
19.95USDsasih
  • 2 CPU Core
  • 4 GB Ram
  • 80 GB Ruang disk (SSD)
39.95USDsasih
  • 4 CPU Core
  • 8 GB Ram
  • 160 GB Ruang disk (SSD)
79.95USDsasih
  • 6 CPU Core
  • 16 GB Ram
  • 320 GB Ruang disk (SSD)
159.95USDsasih
  • 8 CPU Core
  • 32 GB Ram
  • 640 GB Ruang disk (SSD)
291.95USDsasih
  • 16 CPU Core
  • 64 GB Ram
  • 1000 GB Ruang disk (SSD)

Nat

Jaga alat dina jaringan terasing anjeun sareng kéngingkeun aksés Internét nganggo alamat IP éksternal tunggal.

firewall

Amankeun jaringan anjeun tina ancaman éksternal ku cara ngawatesan lalu lintas Internét di jero atanapi di luar jaringan pribadi anjeun.

3 Léngkah ka Server Awan Langkung Aman

Aya cara anyar pikeun ngalakukeun bisnis ayeuna sareng éta disebut Cloud.

  • Daptar
    Anjeun bakal meunang aksés ka akun pribadi anjeun ku cara nuliskeun alamat surélék anjeun nalika pendaptaran. Taya kartu pamayaran, euweuh kawajiban.
  • Jieun server awan
    Nyebarkeun instansi kinerja luar biasa pikeun sagala beban gawé. Anjeun tiasa milih aplikasi anu bakal dipasang dina server salami panyebaran. nyaéta WordPress
  • Gancang skala-up sumberdaya
    Anggo server tunggal atanapi sebarkeun infrastruktur dumasar-awan pinuh. Adaptasikeun kana beban dina sakedap sareng mayar ngan pikeun sumber anu dianggo.

daptaran
atanapi login sareng
Ku ngadaptar, anjeun satuju kana sarat tawaran.

Diajar deui

Konpigurasikeun Edge Gateways nganggo antarmuka panel kontrol intuitif. Tambahkeun aturan NAT na firewall dina panel kontrol.

Naon ari NAT?

Network Address Translation (NAT) nyaéta prosés ngagantian alamat IP sareng palabuhan dina header pakét IP. NAT paling sering dianggo pikeun ngarobih alamat IP jaringan internal sareng port ka alamat IP éksternal sareng port gateway.

Mékanismena nyumput alamat jaringan pribadi ti pangguna luar sareng mastikeun karusiahan sareng kaamanan data dina jaringan.

Naon ari Firewall?

Anjeun tiasa ngatur aksés ka server sareng jaringan terasing, ogé pakét data anu asup sareng kaluar, langsung tina panel kontrol firewall.

Firewall berpungsi salaku panghalang anu ngabatesan lalu lintas Internét di jero sareng di luar jaringan pribadi. Firewall ngatur kagiatan Internét ku cara méré atawa nolak aksés ka alat.

Kumaha Harga Gawéna?

Nat na firewall teu boga muatan misah tur kaasup kana harga gateway nu. Biaya gateway ditangtukeun ku lokasi puseur data jeung rubakpita dipilih. Ieu dimimitian dina $1.5 per bulan.

Biaya konfigurasi gateway diperlukeun bisa kapanggih dina panel kontrol Netooze.

Kumaha cara nyebarkeun Edge Gateways?

Anjeun kedah ngalakukeun ieu pikeun nyebarkeun Edge Gateway sareng ngonpigurasikeun aturan NAT sareng Firewall dina Panel Kontrol:

  • Pilih Pusat Data sareng bandwidth saluran anu anjeun peryogikeun.
  • Pilih jaringan terasing anu anjeun hoyong sambungkeun;
  • Eusian sadaya widang sareng tambahkeun aturan NAT / Firewall kana gateway anu nembé diciptakeun.

Standar jeung jaminan

kasadiaan tinggi

Urang ngajamin 99.9% kasadiaan dina perjanjian tingkat layanan (SLA).

Tarif menit

Anjeun ngan mayar sumberdaya nu Anjeun pake, nu ditagih unggal 10 menit.

redundansi parabot

Alat kami ditangtayungan tina kagagalan berkat redundansi dina sagala tingkatan.

saluran internét

Urang nyadiakeun duplikat (ti 2 operator telekomunikasi bebas) 10 Mbps channel Internet haratis kalawan kamungkinan dilegakeun nepi ka 300 Mbps sarta 1 alamat IPv4 pikeun tiap server awan.

Mimitian perjalanan awan anjeun? Candak léngkah munggaran ayeuna.
%d blogger kawas kieu: