aplikasi hosting

Jieun aplikasi wéb sareng sélulér dina server anu siap dianggo.

Pilih konfigurasi

4.95USDsasih
  • 1 CPU Core
  • 1 GB Ram
  • 25 GB Ruang disk (SSD)
9.95USDsasih
  • 1 CPU Core
  • 2 GB Ram
  • 50 GB Ruang disk (SSD)
14.95USDsasih
  • 2 CPU Core
  • 2 GB Ram
  • 60 GB Ruang disk (SSD)
19.95USDsasih
  • 2 CPU Core
  • 4 GB Ram
  • 80 GB Ruang disk (SSD)
39.95USDsasih
  • 4 CPU Core
  • 8 GB Ram
  • 160 GB Ruang disk (SSD)
79.95USDsasih
  • 6 CPU Core
  • 16 GB Ram
  • 320 GB Ruang disk (SSD)
159.95USDsasih
  • 8 CPU Core
  • 32 GB Ram
  • 640 GB Ruang disk (SSD)
291.95USDsasih
  • 16 CPU Core
  • 64 GB Ram
  • 1000 GB Ruang disk (SSD)

sumberdaya scalable

Ningkatkeun kapasitas nalika aplikasi anjeun ngembangkeun sareng nyebarkeun server sareng setélan anu anjeun peryogikeun.

Hyper-konvergénsi

Jieun aplikasi dina server anu dikuatkeun ku komputasi kinerja tinggi platform vStack hyper-converged.

Ngembangkeun dina infrastruktur awan Netooze

Anggo lingkungan tés sareng pamekaran pikeun ngawangun sareng nguji aplikasi anjeun dina Netooze

  • ngadaptarkeun
    Anggo server maya Serverspace pikeun nyiptakeun antarmuka wéb, ngamekarkeun tungtung tukang, sareng janten host proyék anjeun.
  • Nyiptakeun Server
    Ngembangkeun, nguji, sareng ngajalankeun aplikasi seluler dina infrastruktur virtual Netooze.
  • Performance
    Ngagunakeun panel kontrol Netooze, anjeun tiasa nyebarkeun mesin virtual scalable, ngonpigurasikeun jaringan terasing atawa publik, nyetél gateways tepi, atawa ngagunakeun gudang skala otomatis taya.

daptaran
atanapi login sareng
Ku ngadaptar, anjeun satuju kana sarat tawaran.

Puseur data

Alat kami aya di pusat data di AS sareng EU.

Almaty (Kazteleport)

Situs kami di Kazakhstan disebarkeun dina dasar pusat data perusahaan Kazteleport di kota Almaty. Puseur data ieu nyumponan sadaya sarat modern pikeun kasabaran kasalahan sareng kaamanan inpormasi.

Fitur: Redundancy dijieun nurutkeun skéma N + 1, Dua operator telekomunikasi bebas, rubakpita Network nepi ka 10 Gbps. Tambih deui

Moscow (DataSpace)

DataSpace mangrupikeun pusat data Rusia munggaran anu disertipikasi Tier lll Gold ku Uptime Institute. Pusat data parantos nyayogikeun jasa na langkung ti 6 taun.

Fitur:  N + 1 sirkuit listrik mandiri, 6 mandiri 2 trafo MVA, tembok, lantai, sareng siling gaduh rating tahan seuneu 2 jam. Tambih deui

Amsterdam (AM2)

AM2 mangrupikeun salah sahiji pusat data Éropa anu pangsaéna. Éta dipiboga ku Equinix, Inc., perusahaan anu khusus dina desain sareng operasi pusat data di 24 nagara ampir saparapat abad.

Éta ngagaduhan sertipikat tingkat réliabilitas anu luhur, kalebet sertipikat kaamanan data kartu pembayaran PCI DSS.

Fitur: Reservasi catu daya N + 1, reservasi AC kamar komputer N + 2, reservasi unit pendingin N + 1. Éta ngagaduhan sertipikat tingkat réliabilitas anu luhur, kalebet sertipikat kaamanan data kartu pembayaran PCI DSS. Tambih deui

New Jersey (NNJ3)

NNJ3 nyaéta puseur data generasi saterusna. Dilengkepan sistem cooling inovatif tur taliti ditangtayungan tina bencana alam ngaliwatan desain wijaksana jeung lokasi kota merenah (~ 287 suku dpl).

Éta mangrupikeun bagian tina korporasi Cologix, anu gaduh langkung ti 20 pusat data modern anu aya di Amérika Kalér.

Fitur: opat pinuh bebas (N + 1) sistem kakuatan kaleuleuwihan, sambungan ka gardu listrik lokal JCP & L, sarta ayana sistem extinguishing pre-seuneu jeung blocking ganda. Tambih deui

Mimitian ngembangkeun aplikasi kalawan Netooze

FreeBSD

Sistem operasi legendaris sareng sajarah ganjil, pamekaran, komunitas, sareng pagelaran. Sanajan FreeBSD teu utamana dipikawanoh ku masarakat umum, loba firms luhur, kawas AppleTM, NetAppTM, Dell EMCTM, iXsystemsTM, NetflixTM, jeung sajabana, geus diwangun produk maranéhanana dina FreeBSD ...

ZFS

Unit copy-on-write (snapshots, clones), NFSv4 ACLs asli, paripolah anu luar biasa sareng kamampuan tuning kinerja, gandeng POSIX sareng ACID, kaamanan data anu ageung, komprési data anu efektif, sareng cache dua tingkat pinter ngan ukur sababaraha ZFSTMoutstanding ®' s fitur (ARC). ZFS parantos janten bagian penting tina yayasan FreeBSD langkung ti 12 taun.

aduh

Hypervisor tipe-2 anu dingaranan bhyve disayogikeun ka Proyék FreeBSD langkung ti 8 taun ka pengker ku bisnis NetApp anu dirojong FreeBSD. kamajuan ayeuna cukup kasohor. Komunitas sabudeureun OmniOS ngaklaim yén éta ngalakukeun "leuwih hadé ti KVM sarta tuning terus". Kasuksésan daur hirup Bhyve janten ilustrasi ngeunaan poténsi pendekatan anu ringan.

vStack Platform Arsitéktur

Palaksanaan klaster kami janten pondasi infrastruktur hyper-converged lengkep, nawiskeun daérah klaster tunggal, kamampuan komputasi, neundeun, sareng jaringan anu ditetepkeun parangkat lunak, ogé fitur redundansi sareng failover.

Mimitian perjalanan awan anjeun? Candak léngkah munggaran ayeuna.