sertipikat SSL
pikeun panyalindungan situs

  • Harga tanpa markup
  • Pendaptaran dina 2 menit
  • Jaminan finansial

Naon ari sertipikat SSL?

Sertipikat SSL mangrupikeun tanda tangan digital anu énkripsi data antara halaman wéb sareng pangguna nganggo protokol HTTPS anu aman. Sadaya data pribadi anu ditinggalkeun ku pangguna dina situs anu aman, kalebet kecap akses sareng data kartu bank, énkripsi aman sareng teu tiasa diaksés ku urang luar. Browser ngakuan situs aman sacara otomatis sareng ningalikeun padlock héjo atanapi hideung leutik di gigireun namina dina bar alamat (URL).

Naon anu nyayogikeun sertipikat SSL?

Perlindungan tina intruders

Sadaya inpormasi anu diasupkeun ku pangguna dina situs dikirimkeun ngaliwatan protokol HTTPS anu énkripsi aman.

promosi SEO

Mesin pencari Google sareng Yandex langkung resep kana situs anu nganggo sertipikat SSL sareng nempatkeun aranjeunna dina posisi anu langkung luhur dina hasil pamilarian.

Pamaké Amanah

Gembok dina palang alamat browser mastikeun yén situs éta sanés panipuan sareng tiasa dipercaya.pamaké

fitur tambahan

Ayana sertipikat SSL ngamungkinkeun pikeun masang jasa geopositioning sareng béwara push browser dina situs éta.

Naha milih NETOOZE kanggo mésér sertipikat SSL?

Harga tanpa markup

Urang paduli kaamanan klien kami ku nawiskeun sertipikat SSL dina harga paling affordable.

Clearance gancang

Kami nyederhanakeun prosedur pandaptaran, kusabab mesen sertipikat SSL henteu langkung ti 2 menit.

Moneyback

Urang ngajamin ngabalikeun duit dina 30 poé sanggeus meuli.

pilihan badag

Urang nawiskeun rupa-rupa sertipikat SSL pikeun sagala proyék Internet.

relevansina

Sadaya sertipikat SSL anu dipésér ti kami cocog sareng 99.3% panyungsi.

Jaminan Adil

Kami mangrupikeun reseller resmi di Kazakhstan.

Milih SSL katuhu

pausahaan

Jenis Validasi

pilihan

sertipikat
Tipe Validasi
pilihan
Biaya per taun
Sectigo PositiveSSL
DV
6 USD
Sertipikat dasar anu nyayogikeun panyalindungan data anu dipercaya. Ngajagi domain nganggo awalan WWW sareng ngajamin kasaluyuan sareng 99.9% browser. Prosés pendaptaran gancang sareng harga murah ngajantenkeun Positip SSL salah sahiji sertipikat anu paling murah di pasar.
  • validasi domain
  • Ngaluarkeun deui bebas
  • Waktosna pikeun Ngaluarkeun 1 dinten
  • Bar alamat héjo
  • garansi $ 10 000
  • panyungsi 99.3%
  • Mobile Friendly
  • organisasi Validasi
Sectigo ésénsial SSL
DV
11 USD
Lanceukna sertipikat PositiveSSL. Éta gaduh panjang konci enkripsi anu langkung ageung sareng, akibatna, tingkat panyalindungan anu langkung luhur, ogé ngawaskeun kerentanan sumber wéb biasa.
  • validasi domain
  • Ngaluarkeun deui bebas
  • Waktosna pikeun Ngaluarkeun 1 dinten
  • Bar alamat héjo
  • garansi $ 10 000
  • panyungsi 99.3%
  • Mobile Friendly
  • organisasi Validasi
Standar RapidSSL
DV
12 USD
Sertipikat anggaran sareng enkripsi 128/256-bit, anu cocog sareng panyungsi pang populerna. Cocog jeung portals komérsial badag jeung loka, kitu ogé pikeun proyék Internet leutik.
  • validasi domain
  • Ngaluarkeun deui bebas
  • Waktosna pikeun Ngaluarkeun 1 dinten
  • Bar alamat héjo
  • garansi $ 10 000
  • panyungsi 99.3%
  • Mobile Friendly
  • organisasi Validasi
Sectigo PositiveSSL Multi-Domain
DV
San
29 USD
Sertipikat anu nguntungkeun anu ngajagi sababaraha domain sareng sayogi pikeun individu sareng organisasi. Idéal pikeun pamaké kalawan sababaraha proyék online.
  • validasi domain
  • Ngaluarkeun deui bebas
  • Waktosna pikeun Ngaluarkeun 1 dinten
  • Bar alamat héjo
  • garansi $ 10 000
  • panyungsi 99.3%
  • Mobile Friendly
  • organisasi Validasi
  • Domain kaasup 2
  • domain maksimum 248
Sectigo InstantSSL
OV
32 USD
Sertipikat pikeun organisasi. Éta nyayogikeun panyalindungan tingkat luhur pikeun domain tunggal, ngadukung enkripsi 128/256-bit sareng ngamungkinkeun anjeun nempatkeun segel amanah dina situs éta. Dianjurkeun pikeun pausahaan kalibet dina e-commerce, atawa ngajaga blog maranéhanana.
  • validasi organisasi
  • Ngaluarkeun deui bebas
  • Waktosna pikeun Ngaluarkeun 1 dinten
  • Bar alamat héjo
  • garansi $ 10 000
  • panyungsi 99.3%
  • Mobile Friendly
  • organisasi Validasi
Sertipikat SSL Sectigo
DV
52 USD
Sertipikat SSL Sectigo mangrupikeun sertipikat unik. Cocog pikeun pangusaha swasta, kitu ogé pamilik usaha leutik sareng sedeng - aranjeunna henteu kedah nyayogikeun dokumén pikeun pariksa organisasi. Konfirmasi kapamilikan situs cukup. Sertipikat ngajagi hiji domain, ngadukung enkripsi 256-bit sareng cocog sareng kalolobaan panyungsi.
  • validasi domain
  • Ngaluarkeun deui bebas
  • Waktosna pikeun Ngaluarkeun 1 dinten
  • Bar alamat héjo
  • garansi $ 10 000
  • panyungsi 99.3%
  • Mobile Friendly
  • organisasi Validasi
Sectigo SSL UCC OV
OV
San
87 USD
Éta ngagaduhan fungsi anu sami sareng sertipikat UCC DV, iwal ti aturan penerbitan. Sertipikat ieu dirancang pikeun badan hukum, pikeun éta, anjeun kedah mastikeun duanana situs sareng organisasi. Sertipikat valid pikeun sababaraha domain, sareng enkripsi 256-bit dianggo pikeun ngajaga tingkat kaamanan.
  • validasi organisasi
  • Ngaluarkeun deui bebas
  • Waktosna pikeun Ngaluarkeun 1 dinten
  • Bar alamat héjo
  • garansi $ 10 000
  • panyungsi 99.3%
  • Mobile Friendly
  • organisasi Validasi
  • Domain kaasup 2
  • domain maksimum 248
Sectigo SSL UCC DV
DV
San
87 USD
Éta kalebet kelas sertipikat multi-domain sareng ngajamin panyalindungan dipercaya tina data anu dikirimkeun dina sababaraha situs nganggo enkripsi 256-bit. Issuance gampang - Anjeun kudu mastikeun situs wungkul.
  • validasi domain
  • Ngaluarkeun deui bebas
  • Waktosna pikeun Ngaluarkeun 1 dinten
  • Bar alamat héjo
  • garansi $ 10 000
  • panyungsi 99.3%
  • Mobile Friendly
  • organisasi Validasi
  • Domain kaasup 2
  • domain maksimum 248
Sectigo Multi-Domain SSL
OV
San
87 USD
A sertipikat, nu verifies pausahaan. Éta milik kelas sertipikat multi-domain, ngajaga sababaraha domain sakaligus, sareng nganggo enkripsi 256-bit, ngirangan résiko hacking ka minimum.
  • validasi organisasi
  • Ngaluarkeun deui bebas
  • Waktosna pikeun Ngaluarkeun 1 dinten
  • Bar alamat héjo
  • garansi $ 10 000
  • panyungsi 99.3%
  • Mobile Friendly
  • organisasi Validasi
  • Domain kaasup 2
  • domain maksimum 248
Sectigo PositiveSSL Wildcard
DV
WC
88 USD
Sectigo PositiveSSL Wildcard mangrupikeun produk anu tiasa diaksés pikeun harga murah. Perlindungan 256-bit anu luhur sareng algoritma hash SHA2 ngajantenkeun bersaing sareng pamaén pasar utama. Éta ngagaduhan kasaluyuan browser 99.3% kalayan dukungan alat sélulér anu saé. Pilih SSL éta nalika peryogi panyalindungan langsung di dieu ayeuna.
  • validasi domain
  • Ngaluarkeun deui bebas
  • Waktosna pikeun Ngaluarkeun 1 dinten
  • Bar alamat héjo
  • garansi $ 10 000
  • panyungsi 99.3%
  • Mobile Friendly
  • organisasi Validasi
Sectigo ésénsial Wildcard SSL
DV
WC
95 USD
Sertipikat tingkat pertengahan, panyalindunganna ngahontal domain sareng sadaya subdomain na. Sampurna pikeun proyék tingkat éntri sareng toko online leutik. Pamasangan sajumlah server anu henteu terbatas kalebet dina harga.
  • validasi domain
  • Ngaluarkeun deui bebas
  • Waktosna pikeun Ngaluarkeun 1 dinten
  • Bar alamat héjo
  • garansi $ 10 000
  • panyungsi 99.3%
  • Mobile Friendly
  • organisasi Validasi
Ngalenyepan Web Server SSL
OV
San
101 USD
Solusi anu saé pikeun panyalindungan dipercaya tina data anu dikirimkeun, anu cocog pikeun pamilik situs perusahaan, toko online, sareng sumber Internét anu ageung. Pikeun ngaluarkeun sertipikat, anjeun kedah nyayogikeun dokumén pikeun pariksa organisasi sareng mastikeun kapamilikan sumber wéb.
  • validasi organisasi
  • Ngaluarkeun deui bebas
  • Waktosna pikeun Ngaluarkeun 1 dinten
  • Bar alamat héjo
  • garansi $ 10 000
  • panyungsi 99.3%
  • Mobile Friendly
  • organisasi Validasi
  • Domain kaasup 0
  • domain maksimum 248
Sectigo EV SSL
EV
119 USD
Sertipikat Validasi diperpanjang. Perlindungan canggih: enkripsi 256-bit sareng algoritma SHA2. Salaku konfirmasi réliabilitas sumberdaya wéb, éta ngarobih bar alamat janten warna héjo.
  • validasi organisasi
  • Ngaluarkeun deui bebas
  • Waktosna pikeun Ngaluarkeun 1 dinten
  • Bar alamat héjo
  • garansi $ 10 000
  • panyungsi 99.3%
  • Mobile Friendly
  • organisasi Validasi
RapidSSL WildcardSSL
DV
WC
122 USD
RapidSSL WildcardSSL mangrupikeun sertipikat anggaran anu ngajamin kaamanan hiji domain sareng sadaya subdomainna nganggo enkripsi 256-bit. Pikeun ngaluarkeun sertipikat, cukup pikeun mastikeun kapamilikan domain.
  • validasi domain
  • Ngaluarkeun deui bebas
  • Waktosna pikeun Ngaluarkeun 1 dinten
  • Bar alamat héjo
  • garansi $ 10 000
  • panyungsi 99.3%
  • Mobile Friendly
  • organisasi Validasi
Sectigo Premium Wildcard SSL
OV
WC
165 USD
Sertipikat canggih anu ngajagi domain sareng sajumlah subdomain anu henteu terbatas nganggo algoritma enkripsi tingkat SHA2. Éta tiasa dipasang dina sajumlah server sareng alat.
  • validasi organisasi
  • Ngaluarkeun deui bebas
  • Waktosna pikeun Ngaluarkeun 1 dinten
  • Bar alamat héjo
  • garansi $ 10 000
  • panyungsi 99.3%
  • Mobile Friendly
  • organisasi Validasi
Thawte Web Server EV
EV
San
185 USD
Versi nambahan tina sertipikat Web Server: nalika situs ditangtayungan, bar alamat browser nu disorot héjo. Sertipikat ngagunakeun enkripsi 256-bit sareng algoritma SHA2. Pikeun ngaluarkeunana, anjeun kedah nyayogikeun dokumén pikeun pariksa badan hukum sareng mastikeun kapamilikan domain.
  • validasi organisasi
  • Ngaluarkeun deui bebas
  • Waktosna pikeun Ngaluarkeun 1 dinten
  • Bar alamat héjo
  • garansi $ 10 000
  • panyungsi 99.3%
  • Mobile Friendly
  • organisasi Validasi
  • Domain kaasup 0
  • domain maksimum 248
Sectigo PositiveSSL Multi-Domain Wildcard
DV
San
196 USD
Sertipikat multi-domain anu sakaligus ngajagi subdomain. Pilihan ekonomis pikeun situs naon waé - tina situs brosur sederhana bisnis ka portal perusahaan sareng toko online. Ngarojong sabagéan ageung panyungsi.
  • validasi domain
  • Ngaluarkeun deui bebas
  • Waktosna pikeun Ngaluarkeun 1 dinten
  • Bar alamat héjo
  • garansi $ 10 000
  • panyungsi 99.3%
  • Mobile Friendly
  • organisasi Validasi
  • Domain kaasup 2
  • domain maksimum 248
Sectigo SSL Wildcard
DV
WC
196 USD
Sertipikat populér, anu ngajaga domain sareng sadaya subdomain na. Salaku panyalindungan ngagunakeun duanana konci panjangna 2048 bit, nu nyadiakeun tingkat tinggi panyalindungan ngalawan Hacking, sarta algoritma enkripsi SHA2. Cocog sareng situs perusahaan ageung sareng cabang régional, ogé pikeun toko online tingkat Tengah.
  • validasi domain
  • Ngaluarkeun deui bebas
  • Waktosna pikeun Ngaluarkeun 1 dinten
  • Bar alamat héjo
  • garansi $ 10 000
  • panyungsi 99.3%
  • Mobile Friendly
  • organisasi Validasi
GeoTrust TrueBusinessID EV
EV
San
196 USD
Sertipikat kalayan dukungan garis héjo sareng verifikasi canggih: konfirmasi boh organisasi sareng domain diperyogikeun. Éta ngagunakeun enkripsi 256-bit sareng algoritma SHA2, anu nyayogikeun panyalindungan data anu dikirimkeun tingkat luhur.
  • validasi organisasi
  • Ngaluarkeun deui bebas
  • Waktosna pikeun Ngaluarkeun 1 dinten
  • Bar alamat héjo
  • garansi $ 10 000
  • panyungsi 99.3%
  • Mobile Friendly
  • organisasi Validasi
  • Domain kaasup 0
  • domain maksimum 250
GeoTrust TrueBusinessID SAN
OV
San
228 USD
Sertipikat multi-domain. Éta reliably énkripsi data sareng dileupaskeun ngan saatos mariksa organisasi sareng mastikeun kapamilikan situs éta. Cocog sareng seueur panyungsi internét.
  • validasi organisasi
  • Ngaluarkeun deui bebas
  • Waktosna pikeun Ngaluarkeun 1 dinten
  • Bar alamat héjo
  • garansi $ 10 000
  • panyungsi 99.3%
  • Mobile Friendly
  • organisasi Validasi
  • Domain kaasup 4
  • domain maksimum 245
Sectigo Multi-Domain EV SSL
EV
San
252 USD
Sertipikat multi-domain sareng verifikasi canggih. Éta ningkatkeun tingkat kapercayaan tina sumber Internét kalayan bar alamat héjo diaktipkeun. Duanana enkripsi 256-bit sareng algoritma SHA2 dianggo salaku ukuran nahan inpormasi. Cocog pikeun situs anu ngurus perdagangan éléktronik, transfer bank sareng nyimpen data pangguna pribadi.
  • validasi organisasi
  • Ngaluarkeun deui bebas
  • Waktosna pikeun Ngaluarkeun 1 dinten
  • Bar alamat héjo
  • garansi $ 10 000
  • panyungsi 99.3%
  • Mobile Friendly
  • organisasi Validasi
  • Domain kaasup 2
  • domain maksimum 248
GeoTrust QuickSSL Premium Wildcard
DV
WC
252 USD
  • validasi domain
  • Ngaluarkeun deui bebas
  • Waktosna pikeun Ngaluarkeun 1 dinten
  • Bar alamat héjo
  • garansi $ 10 000
  • panyungsi 99.3%
  • Mobile Friendly
  • organisasi Validasi
GeoTrust TrueBusinessID EV SAN
EV
San
350 USD
Sertipikat multi-domain anu nyorot bar alamat browser dina warna héjo sareng cocog sareng 99.9% browser. Pikeun kéngingkeun éta, anjeun kedah lulus verifikasi organisasi sareng mastikeun kapamilikan domain.
  • validasi organisasi
  • Ngaluarkeun deui bebas
  • Waktosna pikeun Ngaluarkeun 1 dinten
  • Bar alamat héjo
  • garansi $ 10 000
  • panyungsi 99.3%
  • Mobile Friendly
  • organisasi Validasi
  • Domain kaasup 4
  • domain maksimum 245
Situs DigiCert Aman
OV
San
385 USD
Beda utama antara sertipikat ieu sareng sertipikat Situs Aman, éta tiasa ngadukung sababaraha domain. Sertipikat ngagunakeun enkripsi 256-bit sareng kalebet scanning harian situs pikeun kerentanan sareng program jahat. Nempatkeun segel amanah dina situs kalebet kana harga.
  • validasi organisasi
  • Ngaluarkeun deui bebas
  • Waktosna pikeun Ngaluarkeun 1 dinten
  • Bar alamat héjo
  • garansi $ 10 000
  • panyungsi 99.3%
  • Mobile Friendly
  • organisasi Validasi
  • Domain kaasup 0
  • domain maksimum 248

Situs mana anu peryogi sertipikat SSL di tempat munggaran?

balanja online

Organisasi kauangan

situs perusahaan

jasa pos

portals warta

situs informasi

Sertipikat SSL (Sertipikat Lapisan Sockets Aman), ditandatanganan ku otoritas sertifikasi, ngandung konci umum (Konci Umum) sareng konci rahasia (Konci Rahasia). Pikeun masang sertipikat SSL sareng ngalih ka protokol HTTPS, anjeun kedah masang konci rusiah dina server sareng ngadamel setélan anu diperyogikeun.

Saatos suksés masang sertipikat SSL, panyungsi bakal mimiti nganggap situs anjeun aman sareng bakal nampilkeun inpormasi ieu dina palang alamat.


Merk sertipikat SSL

kami ngarékoméndasikeun

Upami tujuan utama Netooze nyaéta nyayogikeun tingkat palayanan sareng dukungan anu paling luhur ka sadaya klienna, aranjeunna parantos ngahontal tujuan éta. Pendekatan hands-on maranéhna pikeun gawé bareng tim kami pikeun ngarojong ngembangkeun urang jeung sarat saterusna geus ngidinan urang pikeun ngajalankeun ramatloka urang dina waktu catetan. Iraha waé kuring peryogi bantosan. Netooze geus gancang risen ka prominence. Aya anu sok unggul pikeun ngabantosan anjeun 24 jam sadinten, 7 dinten saminggu. Hatur nuhun pisan.
Jody-Ann Jones
Milih panyadia hosting anu tiasa diandelkeun mangrupikeun salah sahiji kaputusan anu paling penting anu anjeun laksanakeun. Netooze mangrupikeun jawaban pikeun blog atanapi halaman wéb e-commerce, WordPress, atanapi komunitas / forum. Tong hariwang. Itchysilk atribut loba kasuksésan na solidity tina yayasan urang (hosting). Kusabab dirujuk kana Netooze dina 2021/22, kami nampi harga anu sami, kakuatan sareng kinerja tingkat salajengna anu sami, sareng halaman wéb kami langkung gancang.
Semper Harris
Splendid Chauffeurs mangrupikeun jasa sopir Splendid anu ekslusif anu mawa anjeun ka tujuan anjeun dina gaya sareng kanyamanan. Nalika milih perusahaan hosting, urang ningali rupa-rupa variabel, anu paling penting nyaéta kaamanan sareng layanan palanggan anu luar biasa sareng resolusi masalah. Urang kapanggih Netooze via panalungtikan urang; reputasi maranéhanana nyaéta beredar, sarta kami boga pangalaman langsung kalayan réaksi maranéhna.
Kevin Brown

FAQ

Sabaraha lami sertipikat SSL dikaluarkeun?
Sertipikat SSL dikaluarkeun pikeun 1 atanapi 2 taun, saatos éta kedah dikaluarkeun deui.
Kumaha kuring terang upami situs abdi aman?
Situs anu ditangtayungan ku sertipikat SSL beroperasi nganggo protokol HTTPS, sareng padlock dipintonkeun di gigireun nami situs sapertos dina palang alamat.
Naha kuring kudu ngajaga situs abdi?
Sakur data anu dikirimkeun ngaliwatan protokol HTTP anu teu aman tiasa dicegat, naha éta inpormasi pendaptaran atanapi data kartu bank. Protokol HTTPS nyegah maling inpormasi pribadi sareng ngajagi tina interception.

jasa lianna

Mimitian perjalanan awan anjeun? Candak léngkah munggaran ayeuna.