1-klik Aplikasi pasaran

Nyebarkeun server sareng aplikasi anu tos dipasang dina sababaraha detik.

Hiji-klik Aplikasi Deployment

Kalayan pamasangan hiji-klik, anjeun bakal tiasa masang parangkat lunak sareng sadaya program anu dibuntel sareng éta dina sababaraha menit.

Ngagunakeun 1-klik instalasi WordPress

Anjeun tiasa gancang masang WordPress nganggo alat pamasangan 1-klik dina sababaraha léngkah saderhana.

1-Klik Aplikasi

Entong miceunan waktos masang aplikasi sorangan. Fokus kana tugas bisnis anjeun.

  • Ngadamel akun
    Ngadaptar téh gancang jeung gampang. Anjeun tiasa ngadaptarkeun nganggo alamat email atanapi nganggo akun Google atanapi GitHub anjeun anu tos aya
  • Pilih Aplikasi
    Pilih aplikasi Anjeun tur nyetel konfigurasi server dina panel kontrol.
  • Jieun Server
    ngan klik Jieun Server.

daptaran
atanapi login sareng
Ku ngadaptar, anjeun satuju kana sarat tawaran.

Puseur data

Ngidinan Netooze Kubernetes pikeun nyimpen jasa kritis anu ngamungkinkeun aplikasi anjeun jalan. Auténtikasi sareng log bakal salawasna dibabawa sareng sayogi. Alat kami aya di pusat data di AS sareng EU.

Almaty (Kazteleport)

Situs kami di Kazakhstan disebarkeun dina dasar pusat data perusahaan Kazteleport di kota Almaty. Puseur data ieu nyumponan sadaya sarat modern pikeun kasabaran kasalahan sareng kaamanan inpormasi.

Fitur: Redundancy dijieun nurutkeun skéma N + 1, Dua operator telekomunikasi bebas, rubakpita Network nepi ka 10 Gbps. Tambih deui

Moscow (DataSpace)

DataSpace mangrupikeun pusat data Rusia munggaran anu disertipikasi Tier lll Gold ku Uptime Institute. Pusat data parantos nyayogikeun jasa na langkung ti 6 taun.

Fitur:  N + 1 sirkuit listrik mandiri, 6 mandiri 2 trafo MVA, tembok, lantai, sareng siling gaduh rating tahan seuneu 2 jam. Tambih deui

Amsterdam (AM2)

AM2 mangrupikeun salah sahiji pusat data Éropa anu pangsaéna. Éta dipiboga ku Equinix, Inc., perusahaan anu khusus dina desain sareng operasi pusat data di 24 nagara ampir saparapat abad.

Éta ngagaduhan sertipikat tingkat réliabilitas anu luhur, kalebet sertipikat kaamanan data kartu pembayaran PCI DSS.

Fitur: Reservasi catu daya N + 1, reservasi AC kamar komputer N + 2, reservasi unit pendingin N + 1. Éta ngagaduhan sertipikat tingkat réliabilitas anu luhur, kalebet sertipikat kaamanan data kartu pembayaran PCI DSS. Tambih deui

New Jersey (NNJ3)

NNJ3 nyaéta puseur data generasi saterusna. Dilengkepan sistem cooling inovatif tur taliti ditangtayungan tina bencana alam ngaliwatan desain wijaksana jeung lokasi kota merenah (~ 287 suku dpl).

Éta mangrupikeun bagian tina korporasi Cologix, anu gaduh langkung ti 20 pusat data modern anu aya di Amérika Kalér.

Fitur: opat pinuh bebas (N + 1) sistem kakuatan kaleuleuwihan, sambungan ka gardu listrik lokal JCP & L, sarta ayana sistem extinguishing pre-seuneu jeung blocking ganda. Tambih deui

1-Klik Aplikasi pikeun pangwangunan sareng bisnis

Perpustakaan hiji-eureun

Seueur sarat tugas ayeuna katutupan ku aplikasi di pasar urang. Pangwangunan wéb, pangkalan data, VPN, sareng monitoring sadayana sayogi di hiji lokasi. Pilih solusi anu pangsaéna pikeun anjeun.

Kustomisasi gampang

Konpigurasikeun server sareng panel manajemén Netooze anu merenah. Upami setelan standar henteu nyumponan sarat anjeun, anjeun tiasa ngarobih sumber daya pikeun nyumponan sarat khusus anjeun.

Antarbeungeut ramah pangguna

Panel kontrol kami kalebet sadaya alat anu anjeun peryogikeun pikeun ngawas status prasarana anjeun sareng ngatur aplikasi anjeun kalayan gampang. Sistem tikét dianggo pikeun ngalereskeun masalah anu timbul dina panel.

Tantangan tina sagala pajeulitna

Kalayan pasar aplikasi 1-klik kami anjeun bakal tiasa nyumponan tantangan naon waé pajeulitna.

Mimitian perjalanan awan anjeun? Candak léngkah munggaran ayeuna.
%d blogger kawas kieu: