Taros Kami

rojongan jualan

sales@netooze.com

Urang bakal ngajawab patalékan

Ku ngadaptar, anjeun satuju kana sarat nawaran.

Kami bakal milih konfigurasi pikeun tugas anjeun sareng mamatahan ngeunaan padamelan jasa kami

Kami bakal nyimpulkeun perjanjian sareng ngaluarkeun invoice pikeun badan hukum

Kami bakal ngabantosan migrasi sareng peluncuran infrastruktur dina awan kami

Rincian perusahaan

NETOOZE mangrupikeun Pausahaan kawates swasta anu kagabung di Inggris sareng Wales
Nami perusahaan "NETOOZE - téhnologi awan" Company No.. 13755181
Alamat kantor anu kadaptar 27 Heubeul Gloucester Street, London, Britania Ageung, WC1N 3AX
Mérek dagang "NETOOZE" geus didaptarkeun dina No. UK00003723523
Ngaran Rekening Bank Netooze Ltd
Bank IBAN GB44SRLG60837128911337
Bank BIC SRLGGB2L
Kode Urut Bank 60-83-71
Nomer Akun Bank 28911337

27 Heubeul Gloucester Street London Britania Ageung WC1N 3AX

Mimitian perjalanan awan anjeun? Candak léngkah munggaran ayeuna.