Blog

APLIKASI awan ngirimkeun karya anu nuju lumangsung pikeun loba
With application performance being the best determinant for digital resiliency, transformation and success, delivering applications via the cloud has emerged as an efficient vehicle through which those objectives may be realized. Not many companies, however, can relate to a seamless process concerning cloud application deployment. With a number of companies struggling to get it right, […]
Ngarobih JALAN KA KUANTUM CYBERSECURITY: PERSPEKTIF AS
As quantum technologies continue to develop at a rapid pace, there has been a corresponding rise in concerns regarding encrypted data security, a reality US federal agencies have become all-too-aware of. Considering the current limitations of cybersecurity and how ill-equipped they are to deal with quantum threats, federal agencies have made it a priority to […]
TRANSFORMASI DIGITAL DI JAMAN PANDEMIK
Awal pandémik dina Maret 2020 ngabutuhkeun peralihan paradigma dina cara perusahaan ngadeukeutan bisnis, sareng seuseueurna aranjeunna milih strategi digital anu ngahasilkeun nilai konsisten pikeun dirina sareng para nasabah. Hasilna, perusahaan ayeuna ngalayanan sareng ngahubungkeun ka konsuménna jauh béda ti anu dilakukeun sateuacan […]
Kumaha Janten Pemasar Affiliate Cloud Computing - Netooze
Kumaha gawéna Netooze affiliate marketers earn 10% tina sakabeh pangmayaran rujukan pikeun sataun tur 5% tina sakabeh pangmayaran referrals anjeun dijieun salila taun saterusna. Nanging, Netooze Partnership Associates kéngingkeun 100% tina sadaya kauntungan saatos biaya overhead anu tiasa langkung cocog upami anjeun hoyong janten mitra kerjasama di Netooze dina […]
Netooze® Cloud Computing - The Back Story
Netooze® diadegkeun dina 2021 saatos Dean Jones mundur tina jabatanna salaku Diréktur Proyék Strategis di Cranfield University, universitas panalungtikan umum pascasarjana Inggris anu khusus dina élmu, rékayasa, desain, téknologi, sareng manajemén pikeun ngadukung kolotna sepuh di luar negeri salami COVID-19. Pertumbuhan paménta pikeun infrastruktur IT béaya rendah sareng aksés data anu langkung gancang Dean ningali […]
Naon Netooze S3? - Layanan Panyimpenan Objék Awan Basajan
Naon Netooze S3 Panyimpenan? Panyimpenan S3 ngamungkinkeun para nasabah kami pikeun nyimpen jumlah anu henteu terbatas tina data anu henteu terstruktur tina sagala jinis sareng ukuranana aman salaku objék dina rohangan awan anu cocog sareng Netooze S3. Netooze kasus pamakéan S3? Hosting média: Panyimpen obyék sampurna pikeun jasa streaming sabab masihan unggal file média […]
Naha VMware mangrupikeun Pilihan anu Jelas pikeun Infrastruktur Awan Kami
Naha VMware? Server VMware tiasa nyiptakeun, ngédit sareng ngajalankeun mesin virtual (VM) sareng mangrupikeun produk parangkat lunak virtualisasi anu dikembangkeun sareng disayogikeun ku VMware, Inc., anak perusahaan Dell Technologies. Édisi x64 Windows sareng Linux ngadukung hosted hypervisor VMware Workstation. Sistem operasi naon waé, kalebet variasi Microsoft Windows, Linux, BSD, sareng MS-DOS, tiasa […]
A rentang anyar tina server komputasi awan
Naha vStack? VMware merlukeun sumberdaya signifikan pikeun pangropéa infrastruktur. Platform virtualisasi vStack idéal sabab disimpen dina parangkat lunak sareng parangkat keras sareng manajemén infrastruktur anu disederhanakeun ngaliwatan pendekatan hyper-converged sareng skala sareng pamulihan online anu langkung gancang. Kumaha vStack jalan? vStack nyaéta platform virtualisasi hyper-converged. Infrastruktur tunggal tina modul anu ditetepkeun parangkat lunak pusat data […]
40+ Statistik, Fakta & Tren dina Komputasi Awan pikeun 2022
Komputasi awan henteu deui fiksi. Éta kanyataan. Sareng naha usaha resep atanapi henteu, éta mangrupikeun kanyataan anu aya di dieu pikeun tetep. Sahenteuna pikeun masa depan komputasi awan disetel ka soar. Éta ogé nyorong ningali yén kalolobaan perusahaan téknologi multinasional ageung parantos ngalih ka méga sareng […]
Jieun server vstack anyar kalawan WordPress 1 Klik Aplikasi dina NETOOZE
Katerangan WordPress mangrupikeun platform ngawangun situs wéb gratis sareng open source. Éta mangrupikeun sistem manajemén eusi (CMS) anu pangbasajanna sareng pangkuatna, anu ngamungkinkeun para pangguna tanpa kaahlian program pikeun nyiptakeun sareng ngatur situs wéb sareng blog na. WordPress mangrupikeun platform anu saé pikeun ngawangun sagala jinis situs wéb: ti blog ka e-commerce, situs wéb perusahaan sareng portofolio […]
Cloud VPS Hosting pikeun WordPress Geeks
Cocog WordPress dijieun di sawarga Kuring geus salawasna geus gemar WordPress, utamana lamun dimimitian kaluar sabab nawarkeun loba pilihan pikeun manjangkeun fungsionalitas ramatloka urang sahingga kamungkinan sajajalan. Hayu urang jujur, WordPress téh raja lamun datang ka blogging. Tapi aya sababaraha pilihan alternatif anyar anu kuring bakal nutupan […]
Cloud Hosting vs Shared Hosting anu meunangna
Netepkeun pamandangan kuring mimiti nyieun situs web di 2001. Mulangkeun Dreamweaver éta raja jeung multimédia éta hal. Lajeng sabudeureun 2005 kuring stumbled sakuliah WordPress sarta murag asih. Utamana kalayan kamampuan gancang nyiptakeun halaman wéb sareng manjangkeun fungsionalitas situs wéb nganggo plugins. Ieu ampir teuing alus janten leres. ABDI […]
RUANG KERJA HIBRID MODERN PERLU LAYANAN JARINGAN Inti ieu
Kalayan pandémik sacara permanen ngarobih budaya tempat kerja sareng nangtang anggapan tradisional ngeunaan ruang kerja, organisasi kedah modérnisasi jaringanna sareng adaptasi kana cara-cara énggal. Ieu nyababkeun tempat kerja hibrida - modél anu nyampur di-kantor sareng padamelan jarak jauh - utamina dimungkinkeun ku ngadopsi virtualisasi, swasta […]
TEPI INOVASI
Awal COVID-19 parantos ngagancangkeun laju transformasi digital global, sareng Netooze yakin yén laju digitalisasi anu gancang ieu ngan bakal diteruskeun. Kami parantos ningali pervasiveness na di sababaraha séktor, khususna ngeunaan kumaha usaha beroperasi dina lingkungan kompetitif pasca-pandémik ieu. Kusabab padamelan jauh tetep luhur dina daptar prioritas […]
Masang WordPress dina vStack Server
Katerangan WordPress mangrupikeun platform ngawangun situs wéb gratis sareng open source. Éta mangrupikeun sistem manajemén eusi (CMS) anu pangbasajanna sareng pangkuatna, anu ngamungkinkeun para pangguna tanpa kaahlian program pikeun nyiptakeun sareng ngatur situs wéb sareng blog na. WordPress mangrupikeun platform anu saé pikeun ngawangun sagala jinis situs wéb: ti blog ka e-commerce, situs wéb perusahaan sareng portofolio […]
Naha organisasi anjeun siap pikeun ngamankeun awan?
Awan mawa seueur mangpaat pikeun organisasi tina sagala ukuran sareng jinis dina hal skalabilitas, poténsi tabungan sumber daya, sareng inovasi. Nalika langkung seueur organisasi ukuran pertengahan ngalihkeun beban kerja ka méga, aya anu tiasa naroskeun, naha méga éta aman? Bahaya nyata tina komputasi awan nyaéta leungitna kontrol anu dirasakeun, kalebet masalah visibilitas dina panyadia […]
Industrialising tolok ukur gudang kalawan Hosted Private Cloud ti Netooze awan
Kusabab seueur metodologi sareng pendekatan, benchmarking mangrupikeun topik anu diperdebatkeun dina bisnis IT. Blog ieu moal ngajelaskeun sagala cara ieu tapi bakal ngajelaskeun kumaha urang tolok ukur panyimpenan Hosted Private Cloud. Urang kedah ngartos heula naha urang tolok ukur. Saméméh ngahasilkeun nanaon, urang kudu nalungtik pangaruh dina klien urang. Ieu tiasa […]
Tinjauan Gancang pikeun WordPress Hosting
Nyiapkeun diri pikeun nyieun situs internét anjeun? Naha anjeun pamilik situs blog anu siap ngahasilkeun tempat tinggal éléktronik énggal anjeun atanapi jasa anu peryogi situs wéb anu tiasa diandelkeun pikeun nyandak pesenan sareng ogé ngalegaan pendapatan, anjeun kedah gaduh situs jaring anjeun sateuacanna. ngembangkeun éta. Sababaraha situs net […]
Jasa Komputasi Awan Pangalusna pikeun Usaha Leutik
Ladenan komputasi awan penting sabab ngamungkinkeun organisasi nyadangkeun data sareng ngaksés inpormasi tina sababaraha sumber ngalangkungan sambungan internét. Ngaliwatan jasa awan, organisasi henteu ngandelkeun hiji alat. Usaha leutik tiasa kéngingkeun seueur ku ngalanggan jasa komputasi awan. Iraha waé data diperyogikeun, éta tiasa diaksés […]
Cloud Roadmapping: Kumaha carana ngawangun peta jalan anu sampurna dina perjalanan urang ka awan
Jalur ka awan henteu tanpa résiko sareng tantangan. Nanging, perusahaan beuki sadar yén éta henteu deui pilihan tapi mangrupikeun konci penting pikeun ngagancangkeun laju sareng adaptasi kana waktos pasar nuju kami. Perusahaan anu hoyong janten pamimpin jangka panjang kedah lirén ningali awan salaku […]
Wilujeng sumping di anggota kulawarga DBaaS panganyarna: Kafka, MySQL, PostgreSQL, OpenSearch, sarta RedisTM*!
Kami parantos ningali kumaha Database Cloud Public pikeun MongoDB ningkatkeun kinerja database, skalabilitas, sareng daya tahan. PostgreSQL, MySQL, Apache Kafka, OpenSearch, sareng RedisTM* gratis. Naha ngabedakeun? Mangpaat Panggunaan Usaha Ayeuna: Pilihan Vanilla DBMS Dina bulan-bulan ka hareup, kami bakal nyayogikeun sababaraha mesin database. Database Awan Umum Netooze cloud dikokolakeun sareng cocog sareng logam bulistir. Delegasi database […]
Naon kinerja sabenerna High Performance Object Storage anyar?
IT mindahkeun data antara beban kerja terus-terusan, tapi téknik anu dipikaresep parantos mekar. Panyimpenan Obyék ngagentos sistem file nalika fungsionalitas sareng abstraksina ningkat (NFS, Samba). Langkung seueur kasus panggunaan ngabagi data parantos muncul. IT henteu hoyong ngadamel panyimpen pikeun kalolobaan data ngabeledug aplikasi (pangropéa, gagal, skala ...). Sadaya basa anu penting nawiskeun perpustakaan panyimpen objék (sahenteuna pikeun […]
Naha hiji-ukuran-fits-kabeh nyoko awan pikeun startups mustahil
Kumaha startups tiasa ngungkit téknologi pikeun nyumponan tujuan bisnis sareng kamekaran? Awan nawiskeun efisiensi biaya, kelincahan perusahaan, sareng skalabilitas anu henteu terbatas. Henteu aya jalan anu jelas pikeun ngamimitian migrasi sareng nyerep awan. Startups gaduh kabutuhan anu béda dumasar kana séktor, géografi, basis konsumen, sareng kaahlian téknologi. Sababaraha usaha panginten kedah ngajantenkeun produkna tiasa dianggo di tempat sareng […]
Komputasi awan: naon éta? Sadaya Inpormasi anu Dibutuhkeun
Komputasi awan nyaéta nyayogikeun jasa téknologi sapertos server, analisa komprehensif, administrasi jaringan, pangkalan data, neundeun inpormasi, sareng parangkat lunak ngalangkungan sistem dina Internét. Panyadia awan ngecas dumasar kana sifat bisnis sareng kakhususan pakét. Bayangkeun perusahaan dimana sadaya pagawéna tiasa damel sareng program anu sami di tempat anu béda tanpa peryogi […]
Naon Platform salaku Layanan, atanapi PaaS? Pituduh Komprehensif pikeun Pemula
Milih solusi PaaS anu pangsaéna penting pisan pikeun tim pangembangan anjeun sareng organisasi anjeun. Hayu urang tingali definisi PaaS, skenario anu ngamungkinkeun, sareng patarosan naon anu bakal ngabantosan anjeun ngaidentipikasi solusi anu pangsaéna pikeun perusahaan anjeun. Naon téh Platform PaaS? PaaS pondok pikeun Platform salaku Jasa. Istilah ieu nunjukkeun awan […]
Janji Sajati ngeunaan Kelincahan Global sareng Kahadéan Awan
The forerunners na influencers palaksanaan bisnis di awan geus nyieun sababaraha pangaluyuan. Kami parantos ngagaduhan tilu éntri, tapi ieu mangrupikeun anu kadua dina daptar panjang séri blog urang. Ieu unravels sarta thrives dina pathfinders koordinasi awan ayeuna, kaayaan awan, sarta kumaha mangpaat prakték bisnis modern. […]
Kumaha Peringkat Dipangaruhan ku Speed ​​Website sareng SEO
ranking ramatloka anjeun sarta jumlah lalulintas anjeun meunang dumasar kana kualitas ramatloka anjeun. Mesin pencari nganggo algoritma anu kompleks nalika ngukur kualitas halaman wéb anjeun. Mesin pencari bakal nganggap halaman wéb anjeun otentik sareng kualitas luhur upami elemen leutik halaman wéb anjeun dianggap topnotch. Nalika unsur-unsur halaman wéb anjeun saé, anjeun […]
VMware sareng Netooze: Ngawanohkeun Beban Kerja Multi-Cloud
London, Inggris, 4 Juli 2022 - VMware mangrupikeun vendor software virtualisasi sareng komputasi awan anu kasohor di Palo Alto, California, Amérika Serikat. Diadegkeun dina 1998, pausahaan ieu kaala ku Dell Technologies. Pausahaan geus ngalegaan basa customer na, utamana ngaliwatan partnerships sarta akuisisi ku firms téhnologi séjén. Portopolio produkna ogé parantos ningkat, […]
Naha solusi PaaS?
IDC ngaramalkeun yén belanja jasa awan bakal ngahontal US $ 530 milyar ku 2021. Dua elemen sanésna ogé maénkeun peran anu ageung dina kaayaan ieu nyaéta datangna téknologi 5G sareng pangaruh booming pandémik dina pamakean internét dina dua taun ka pengker. Teu aya ragu yén perusahaan sareng jalma peryogi langkung ti […]
Tantangan Kaamanan Beban Gawé Kinerja Tinggi Berbasis Awan
Organisasi parantos prihatin ngeunaan ngajagi inpormasi sénsitip salami lami. Aya paningkatan dina kuantitas data pribadi sareng sénsitip ékonomis anu diayakeun online, sareng tugas pikeun ngamankeunana parantos langkung kritis. Salaku conto, samentawis baheula, inpormasi sénsitip ti séktor umum disimpen di fasilitas anu aman kalayan kawates […]
Kumaha Téknologi Awan Ngarobih Panawaran dina 10 Taun Kapungkur
Dina dékade katukang, pengadaan bisnis parantos ngalaman pergolakan téknologi gancang anu, utamina, ngajantenkeun kahirupan langkung gampang pikeun sadayana anu kalibet. Sidang Téknologi Pengadaan Global anu munggaran dilaksanakeun dina Maret 2016. Ieu nunjukkeun tekenan pengadaan ayeuna nuju ngartos sareng ngamangpaatkeun téknologi énggal, sareng éta jelas janten titik obrolan anu ageung […]
Top 8 tips SEO pikeun situs web bisnis leutik
Lamun situs web konsistén kauntungan tina ngabogaan ngaronjat lalulintas sarta rankings hadé, éta boga saeutik ngalakonan jeung tuah, sarta leuwih ngalakonan jeung elmu, nu hartina anjeun bisa ngayakeun réplikasi hasil maranéhanana ogé. Netooze siap nunjukkeun anjeun kumaha. Di handap ieu kami parantos nyusun daptar 8 prakték pangsaéna SEO anjeun tiasa ngalebetkeun kana bisnis anjeun […]
SITUS WORDPRESS: CARA NGAJEUNKEUN MOBILE Friendly
Numutkeun data panganyarna, pilarian mobile akun pikeun leuwih ti 50 persén sadaya pilarian on Google, kalawan advertisers disclosing yén lolobana lalulintas maranéhanana asalna tina pamakéan handphone. Sapertos kitu, situs WordPress bakal nguntungkeun pisan tina langkung diaksés ku seueur pangguna sélulér. Naha daya tarik pikeun pamaké mobile? Saderhana, […]
Jaman anyar server awan
Didorong ku platform hyper-convergent vStack pikeun Linux sareng Windows, Netooze nembé ngaluncurkeun suite server Cloud na anu parantos ngamimitian ngadamel gelombang di pasar sewa infrastruktur Cloud. Dibanderol ngan 4 euro, server Cloud Netooze, kalayan konfigurasi minimum pikeun Linux 1 CPU, 1 RAM sareng 25 GB SSD, bakal […]
Naha Proyék Cloud Computing Gagal?
Proyék ageung gagal dina laju anu pikaheraneun, langkung ti 50%, ku sababaraha perkiraan. Naha Proyék Cloud Computing Gagal? Proyék ageung gagal dina laju anu pikaheraneun, langkung ti 50%, ku sababaraha perkiraan. Kadang-kadang mangrupikeun acara pemicu tunggal anu nyababkeun kagagalan. Nanging, langkung sering, éta mangrupikeun set kompleks masalah anu […]
Naha Awéwé langkung saé Manajer Proyék IT tibatan Lalaki?
Lalaki jeung awewe béda dina loba tingkatan, saha bisa ngabejaan ka maneh ieu. Sanaos aranjeunna gaduh béda fisik sareng karakter anu béda, bédana anu sanés antara lalaki sareng awéwé nyaéta cara aranjeunna damel, ngatur, sareng nanganan skenario anu béda dina setting profésional. Mangtaun-taun dunya bisnis sareng kalungguhan manajer proyék [...]
Kumaha Ngarobah Dinamis Antara Vstack sareng Hstack
Naon anu anyar dina ios 16? 01 Juni 2022 -- Struktur AnyLayout di SwiftUI masihan kami kamampuan pikeun gampang transisi antara HStack sareng VStack, sareng ieu tiasa dilakukeun dumasar kana kontéks lingkungan anu urang pilih pikeun dipertimbangkeun. Kumaha Mibanda Hstack Sareng Vstack Stacks Otomatis Tukeur Tempat Dumasar […]
Naon Peran Awan Alternatif dina Multicloud?
Setélan awan perusahaan salawasna berkembang. Aliansi pinter ngarencanakeun pikeun awan anu mekar sareng aranjeunna, anu ngirangan dukungan pikeun panyadia awan tunggal. Agén awan skala hyper pangbadagna ngenalkeun diri salaku toko hiji-eureun, naroskeun anjeun pikeun mekar sapinuhna dina aranjeunna salaku sumber tunggal pikeun sagala hal anu anjeun peryogikeun. salawasna […]
Téhnik pangsaéna pikeun ngarancang Infrastruktur IaC anjeun
Infrastructure as Code (IaC) mangrupikeun ideologi sareng sakumpulan téknik pikeun nyebarkeun sareng nanganan wéb dina jaman awan. IaC dijadwalkeun pikeun naekeun kaunggulan komputasi awan sareng ngungkit kamampuan konfigurasi otomatis sareng alat panyebaran sapertos Wayang, Chef, Salt, Ansible, sareng Terraform. Wangunan lengkep otomatis sareng pormat disayogikeun […]
Pilihan Solusi Cloud pikeun ngamimitian anjeun
Dina 20 taun, infrastruktur awan geus robah considerably. VMware, hiji enabler awan, dijieun virtualizing hardware server mungkin dina 2001. Kusabab ieu, IaaS debut di 2006. Saméméhna, anjeun kudu ngatur infrastruktur on-situs anjeun atanapi nyewa puseur data. Anjeun masih ngajaga éta gadget. IaaS diwanohkeun dina 2006, ngamungkinkeun anjeun nyéwa hardware server […]
Tinjauan Layanan Awan Umum basis GPU
Pamaké awan ngan ukur mayar jumlah waktos aranjeunna ngagunakeun sumber daya komputer. Dibikeun biaya tinggi GPUs, on-demand sareng pay-as-you-go penting pisan. Pertimbangkeun ngagunakeun GPU pikeun ékspérimén intelijen buatan, prototipe, atanapi bisnis: Ngan ukur sumber daya GPU anu dianggo anu ditagihkeun. Kalayan biaya upfront minimal, téknologi anu sayogi ngirangan waktos-ka-pasar. Tulisan ieu ngajelaskeun […]
Ngauningaan Panyimpenan Objék
Upami urang hoyong ngaksés, nyimpen sareng ngatur jumlah data anu terus-terusan, urang peryogi solusi panyimpen modéren. Data aplikasi disimpen dina disk drive nu disambungkeun ka server. Ieu mangrupikeun anu pangsaéna pikeun data anu diénggalan sababaraha kali, tapi skalana sesah sabab drive anjeun nyambung ka pangladén databés anjeun. Masalah skala […]
KRISIS TEKNIS: Ngaran DOMAIN HARUS!
19,945. Éta jumlah sésana tina ngaran domain ramatloka ditinggalkeun di sakuliah dunya jeung, untungna, urang di Netooze diantisipasi poé ieu bakal datang. Hanjakal, urang teu nyangka eta bakal datang jadi pas. Sanaos mekar dina laju anu pikaresepeun, sigana kamajuan téknologi urang moal tiasa ngaleuwihan paménta urang anu ningkat. Dina Agustus 2021, Statista […]
Perbaikan bug sareng perbaikan pikeun Wordpress 6.0 BETA UPDATE
Sababaraha minggu ka tukang, Netooze niténan unveiling WordPress ngeunaan update panganyarna na, WordPress 6.0, nu dituturkeun ku peluncuran ayeuna kacida refined, versi final na, WordPress 6.0 Beta 3, nu lumangsung dina April 26, 2022. Ku alatan perbaikan drastis dina. pangalaman pamaké sakabéh dina platform, Netooze percaya WordPress 6.0 Beta 3 [...]
Nalika SQL teu cukup?
Puncak pangkalan data NoSQL (NotOnlySQL) dimimitian dina ahir taun 2000an tumpang tindih sareng sababaraha paningkatan. Nalika prosesor multi-inti sareng virtualisasi janten teu biasa, awanna pareum, sareng seueur pangguna di sakumna dunya anu pertama kalina online nganggo smartphone na. Sadayana kedah tumbuh, sareng cara anu paling mangpaat pikeun […]
Prakték pangsaéna pikeun komputasi tanpa server
Function as a Service (FaaS) mangrupikeun sawaréh tina komputasi tanpa server. Fokusna utamina konséntrasi kana pemicu anu didorong ku acara dimana kode dijalankeun pikeun ngaréspon kana pamundut atanapi acara. Laporan sareng Data percaya yén Fungsi salaku Jasa (FaaS) bakal ngahontal dugi ka $ 53 milyar ku 2028. Nalika pangguna FaaS ningkat unggal dinten ku […]
PaaS vs SaaS vs IaaS: Naon bédana?
Komputasi awan nyaéta kasadiaan on-demand sumberdaya komputasi dikirimkeun ngaliwatan internét. Panyadia awan ngamungkinkeun pikeun ngamangpaatkeun sumber daya komputasi tanpa ngajaga hardware fisik. Aya sababaraha jinis pangiriman pikeun sumber komputasi awan. Model pangiriman ieu nawiskeun lapisan abstraksi anu béda pikeun pangguna, sareng masing-masing gaduh kaunggulan sareng kalemahan gumantung kana […]
Naha anjeun siap ngawangun halaman wéb anjeun nyalira?
Upami anjeun blogger atanapi pamilik bisnis anu kedah ngadamel gambar bisnis anjeun, hal anu munggaran dilakukeun nyaéta ngawangun halaman wéb. Situs wéb ngamungkinkeun pamiarsa anjeun terang saha anjeun, naon anu anjeun ngagambarkeun sareng naon tawaran bisnis anjeun. Hal kahiji anu anjeun kedah laksanakeun sateuacan ngawangun halaman wéb anjeun nyaéta […]
Naha Pamekar Anggo Netooze Cloud
Dunya nguji sareng ngembangkeun aplikasi disebarkeun utamina dina server virtual sabagian ageung. Alesan pikeun éta nyarios sabab éta langkung ekonomis tibatan ngagunakeun server fisik bari ngamungkinkeun anjeun langkung aman sareng genah tibatan ku damel tina komputer pribadi. Kami parantos ngumpulkeun sapuluh pamimpin tim […]
Oracle Cloud & Netooze: alternatif pikeun Oracle Cloud Infrastructure
Aya seueur panyadia anu sayogi di pasar anu gampang nyayogikeun IaaS. Tingali di dieu pikeun ngabandingkeun ieu upami anjeun henteu tiasa mendakan alternatif pikeun Oracle Cloud Infrastructure. Di antara seueur panyadia anu sayogi, aya panyadia awan internasional anu luar biasa sareng patut ditingali anu disebut Netooze. Oracle Cloud […]
Pangropéa IDE sareng kode pangsaéna pikeun pamekar
Naon IDE? IDE katelah Lingkungan Pangembangan Inegrated, nyaéta parangkat lunak anu ngagabungkeun pamekaran aplikasi sareng fitur uji kana hiji antarmuka grafis. Naon biasana diwangun ku IDE? IDE biasana bakal gaduh kieu: Alat anu dianggo pikeun otomatisasi coding Pangropéa kode téks Penerjemah […]
Audiens anjeun beuki ngora. Dupi anjeun tetep nepi?
Jalma Suksés Salawasna Ninggalkeun Kantor dina Waktuna?
Kami ngagiling 9-to-5 parantos ngahasilkeun kultus workaholics. Sareng hanjakalna, dinten damel dalapan dugi ka dua belas jam teu acan bergeser dina sababaraha taun. 6 mnt Felling overworked, undervalued, sarta underpaid? Éta sanés rusiah anu saé yén pasar padamelan ayeuna langkung kompetitif tibatan anu kantos. Henteu ngan ukur aya sakedik padamelan anu kedah dijalankeun, tapi aya […]
Ieu Naha Usaha Anjeun Peryogikeun Wéb. Ayeuna!
Jieun pangmayaran instan kalawan PayPal
Netooze parantos ngenalkeun metode pamayaran énggal. Ayeuna anjeun tiasa nganggo PayPal cara anu langkung gancang, langkung aman pikeun ngirim artos, ngadamel pamayaran online pikeun jasa tanpa komisi. Pikeun mayar jasa, anjeun kedah ngalebetkeun jumlah pamayaran anu dipikahoyong sareng lebet kana akun PayPal anjeun nganggo alamat email […]
Kumaha ngamimitian Usaha: Daptar pariksa
Sateuacan anjeun ngamimitian bisnis anjeun, anjeun kedah ngaliwat barang-barang di handap ieu. Kadé anjeun ngalakukeun sababaraha panalungtikan, nyusun rencana anjeun, sareng kéngingkeun sadaya idin anu anjeun peryogikeun. Tanpa daptar, anjeun tiasa mopohokeun sababaraha detil penting. Anjeun kedah: Ngatur Nyiapkeun kauangan anjeun Jieun merek anjeun […]
Dasar Kaamanan Website
Ngamekarkeun ramatloka pikeun sagala bisnis leutik atawa badag merlukeun waktu, usaha, jeung duit. Henteu ngan hiji ramatloka earns hirup nu boga ramatloka tapi ogé nyepeng nilai sentimental. Janten, éta ukur masuk akal pikeun ngajagi halaman wéb saloba mungkin. Sanajan kitu, subyek kaamanan ramatloka sigana pajeulit jeung intimidating. […]
Istilah Domain: Glosarium
Sanaos naon anu anjeun pikirkeun, aya deui nami domain tibatan ngan ukur milih anu munggaran anu aya dina pikiran. Ngagaduhan nami domain anu leres bakal ngabantosan bisnis online anjeun nangtung sareng ningkatkeun kasadaran merek anjeun. Upami anjeun hoyong janten langkung terang ngeunaan nami domain, éta bakal langkung bijaksana maca kami […]
Lengkep Glosarium Sarat Wéb Hosting
Wéb hosting cukup saderhana sareng lugas. Anjeun ngan ukur kedah ngahubungi perusahaan wéb wéb sareng kéngingkeun rencana anu pas pikeun halaman wéb anjeun gumantung kana anu anjeun peryogikeun. Sanaos anjeun henteu yakin, batur di perusahaan hosting bakal tiasa nyarankeun rencana anu pas pikeun anjeun. Nanging, upami anjeun henteu ngagaduhan […]
Subuh Awéwé IN TECH
Nalika bulan Maret - Bulan Sejarah Awéwé - parantos réngsé, kami di Netooze yakin yén pangaruh awéwé dina kahirupan urang henteu kedah diémutan. Carita-caritana nyaéta dongéng-dongéng ngeunaan kameunangan, kajembaran dina nyanghareupan halangan-halangan, kasuksesan anu wani, sareng komitmen anu teu kaampeuh kana ekspektasi sosial anu nangtang. Sapertos anu […]
VMware Horizon Performance Tantangan
London, Inggris, 4 Juli 2022—Nalika pangguna VMware Horizon ngalaman masalah kinerja, IT kedah ngevaluasi konsumsi sumber daya pikeun ngaidentipikasi panyababna sareng ngabéréskeunana. Pamakéan sumber daya VDI béda sacara signifikan tina beban kerja anu aya hubunganana sareng infrastruktur sapertos pangladén email atanapi pangladén database. Pangurus VDI kedah langkung ati-ati nalika ngatur sumber daya sapertos RAM sareng neundeun dina virtual […]
Bab Salajengna dina Carita Urang parantos Dimimitian!
Rebranding to Netooze Kami nuju ngamimitian perjalanan anyar, bab anyar dina sajarah perusahaan kami, sareng kami ngarepkeun kami tiasa ngalakukeunana babarengan sareng anjeun. BestKnownHost parantos mekar janten Netooze. Prosés rebranding ieu dipicu ku kaputusan kami pikeun ningkatkeun jasa kami sareng nyandak kabisat raksasa nuju komputasi awan kalayan diumumkeun […]
Ngaran domain balik layar
Kami ngamimitian séri 3-bagian dina bisnis ngaran domain Netooze cloud. Sagampil sigana, ngaran domain anu geulis canggih. Saatos maca tulisan ieu, anjeun bakal langkung akrab sareng terminologi, aktor, umur hirup, jsb. Ngaran domain Ngaran domain mangrupikeun string unik anu tiasa dibaca manusa anu disewa ku individu, perusahaan, atanapi organisasi dina […]
Pamadegan: Disparitas ras dina IT: 'Palajaran pikeun urang sadayana'
Bulan ieu nandaan ulang taun munggaran protés Black Lives Matter, dipicu ku pupusna George Floyd dina 25 Mei 2020 di AS. Sataun ka hareup, CM naroskeun ka Dean Jones profésional manajemén senior ti kasang tukang étnis minoritas upami anjeunna ngarasa sikep ras dina industri parantos robih. Sedih, henteu, dina pamanggih kuring, urang […]
5 Léngkah Migrasi Awan signifikan
Ayeuna kami ningali minat bisnis dina komputasi awan salaku kasempetan alternatif pikeun kéngingkeun kauntungan téknologi, ngirangan waktos kanggo nyetél platform digital perusahaan, sareng ngirangan biaya kapamilikan IT sacara umum. Pangalaman pandémik parantos nunjukkeun yén perusahaan anu ngagunakeun pendekatan awan, naha skéma konsumsi umum atanapi swasta, […]
Naon sabenerna komputasi awan? Téknologi sareng tren anu bakal datang
Urang ngobrol ngeunaan mangpaat, ékonomi sarta ogé kalungguhan tina komputasi awan Salila 10 taun kaliwat, komputasi awan sabenerna geus nyirorot robah prosés parusahaan dina bisnis. Salah sahiji conto anu paling katingali nyaéta gawé babarengan rékaman sareng file anu leres-leres pindah sacara online. Awan saleresna parantos ningkatkeun perbaikan éléktronik nalika perusahaan sacara proaktif ngadamel […]
Mangpaat Cloud Computing pikeun Usaha
Usaha ti sadaya séktor ékonomi ngamangpaatkeun jasa komputasi awan. Data nunjukkeun paningkatan éksponénsial dina adopsi komputasi awan di sakumna dunya. Upami anjeun heran naon anu kalebet komputasi awan, éta kalebet panggunaan hardware sareng parangkat lunak anu dikirimkeun ngaliwatan jaringan. T Istilah-istilah diturunkeun tina simbol bentuk awan anu ngagambarkeun abstraksi […]
Naon bédana konci antara DaaS sareng VPN?
London, Inggris, 4 Juli 2021—Desktop as a Service (DaaS) sareng VPN nawiskeun jasa anu sami. Éta ngamungkinkeun para pangguna ngaksés sumber daya perusahaan jarak jauh, sanaos aranjeunna gaduh seueur bédana inti. Ngaksés sumber daya perusahaan dina nyepetkeun prosedur bisnis. Beda antara DaaS sareng VPN dumasar kana kinerja, kaamanan, ramah-pamaké, sareng kamampuan. DaaS nawiskeun aksés pangguna akhir ka […]
3 Tip pikeun Nganyahokeun Pagawean Proyék Manipulatif
Naha anjeun macét damel sareng manajer proyék IT anu manipulatif sareng teu jujur? Upami anjeun, anjeun henteu nyalira! Tempat gaw ayeuna mangrupikeun lingkungan anu parah sareng sadayana nyobian maju dina sababaraha cara, bentuk, atanapi wujud. Henteu heran yén aya manajer proyék IT anu jahat, licik anu bakal ngalakukeun naon waé pikeun kéngingkeun […]
Dosa Nyumput tina Ngagunakeun Spreadsheets pikeun Ngatur Proyék Cloud Computing
Salah sahiji alat anu paling seueur dianggo pikeun manajemén proyék ayeuna nyaéta spreadsheet. Spreadsheets aya dimana-mana, diandelkeun pisan ku organisasi pikeun ngatur data sareng nyandak kaputusan bisnis anu kritis. Sanajan kitu, sabalikna mun kapercayaan popular, spreadsheets henteu haratis. Kuring bakal ngaku yén kuring henteu mimiti ngadopsi téknologi anyar sareng nalika mikir ngeunaan […]
Tantangan anu disanghareupan ku ngamimitian téknologi kaséhatan sareng kumaha Netooze tiasa ngabantosan
Rébuan startup nyiptakeun produk, gadget, sareng jasa pikeun ngalacak sareng nganalisis data kaséhatan. Netooze cloud marios tilu firma téknologi kaséhatan pikeun diajar kasusah anu paling menonjol sareng kumaha mitra téknologi anu leres tiasa ngabantosan. Severed Regulations Healthcare mangrupikeun salah sahiji usaha anu paling diatur, kalayan denda anu signifikan bahkan dipenjara pikeun diréktur anu […]
Netooze Private Cloud sareng HashiCorp Terraform - Bagian 1
Produk HashiCorp sering dibahas dina DevOps sareng IaaC. Terraform streamlines on-premise jeung penyediaan infrastruktur awan. Terraform ngatur Awan Umum Netooze sareng GitHub nawiskeun pituduh. Tulisan ieu ngabahas Netooze Private Cloud sareng Terraform. Terraform ngajadikeun otomatis pangwangunan sareng manajemén sumberdaya pikeun infrastruktur VMware vSphere Private Cloud. Anjeun tiasa nganggo Terraform pikeun nyebarkeun sareng ngaropea […]
Singkatna… Netooze Managed Backups Powered by Veeam
Veeam mangrupikeun solusi cadangan sareng pamulihan bencana dina Netooze Hosted Private Cloud Premier sareng SecNumCloud. Jasa "Essentials" Bare Metal anu diurus kami kalebet. Kami bakal masang sareng ngatur SW sareng HW anjeun. Pilih VM mana anu badé dicadangkeun, sareng kami bakal ngalakukeun sésana. Anjeun masih kedah rutin nguji cadangan, tapi anjeun terang éta. Standar, Advanced, […]
Pembaruan Pangalaman Halaman Google pikeun Usaha Leutik
Pembaruan pangalaman halaman nembe diwanohkeun ku Google sakitar Juni. Pembaruan énggal ieu dirancang pikeun ngabantosan usaha online. Pembaruan pangalaman halaman mangpaat sareng ngabantosan usaha ningkatkeun réngking panéanganna. Nalika sémah ngagaduhan pangalaman anu teu gatal nalika nganjang ka halaman wéb anjeun, Google ngaganjar situs anjeun ku ngalebetkeun Vitals Wéb Inti pikeun […]
Mana Ieu 5 Jenis Manajer Proyék Cloud Computing Dupi Anjeun?
Hasil tina hiji proyék sakitu legana gumantung kana paripolah manajer sakumaha lampah maranéhanana bakal langsung mangaruhan paripolah tim. Malah ku sagala usaha, karyawan bisa nempatkeun mudik ka salvage lingkungan gawé sakali positif, dina inti unggal lingkungan kerja toksik teh manajer goréng. Aya béda […]
Uncovering rentang kami Diurus Bare Metal Essentials
Pausahaan kedah nyepetkeun transformasi awanna kusabab kerja jauh sareng jasa online. Tantangan panyebaran solusi digital anu gancang sareng skala ageung gaduh akibat finansial sareng manusa. Urang nembe réngsé Bare Metal Cloud semesta urang, kaasup infrastruktur tinggi-nilai jeung kamampuhan gudang, sangkan hosting jeung integrasi gampang. Diurus Bare Metal ngabédakeun diri tina dédikasi anu diurus pinuh [...]
Bahaya komputasi awan
Pas kerentanan ieu kapanggih, Netooze awan-dikirimkeun patch atawa mitigasi. Kasus: Sistem palanggan teu aman. Kami henteu tiasa ngadeteksi masalah sabab kami henteu ngaksés sistem palanggan. Konsumén urang kedah nuturkeun aturan. Kerentanan mangaruhan sistem produksi klien. Sistem ieu mangrupikeun fokus utama urang. Sistem internal, sanés jasa, rentan. Eupan balik editor […]
Ukuran Pasar Parangkat Lunak Virtualisasi VMware, Lingkup sareng Ramalan
London, Inggris, 4 Juli 2020 - VMware mangrupikeun parangkat lunak anu nawiskeun jasa virtualisasi sareng komputasi awan. Dumasar di Palo Alto, California, perusahaan diadegkeun dina 1998 salaku anak perusahaan Dell Technologies. Sateuacan janten anak perusahaan Dell Technologies, VMware dicandak ku EMC Corporation di 2004. Dina 2016, Dell Technologies ngagaduhan EMC […]
Faktor Kritis Pertimbangkeun Nalika Milih Panyadia Komputasi Awan
Komputasi awan nawiskeun sababaraha kaunggulan nalika dipasang sacara efektif. Langkung seueur usaha anu nganggap komputasi awan kusabab Investasi minimum anu diperyogikeun sareng kamampuan pikeun skala dina organisasi. Salaku organisasi, anjeun kedah ngartos naha anjeun milih jasa komputasi awan. Candak waktos kanggo ngevaluasi pilihan anu aya di pasar sareng naon […]
Ningkatkeun daya tahan solusi awan anjeun: peran sareng kaahlian Panyadia Jasa Diurus
Komputasi awan, volume panyimpen anu terus ningkat, manajemén data, kaamanan, pamaréntahan, kadaulatan. Kusabab pajeulitna infrastruktur IT, seueur perusahaan/CIO nyauran para profesional pikeun ngabantosan aranjeunna dina kasusah IT. Outsourcing IT tiasa bentukna damel sareng Managed Service Provider (MSP). Pamuter ieu nyambungkeun klien tungtung sareng panyadia infrastruktur awan. Naon MSP […]
Cara pangsaéna pikeun ngamankeun data dina méga
По результатам отчета американской исследовательской компании Gartner, к 2020 году из-за неправильных конфигураций и не оптимизированных бизнес-процессов случаи утечки информации из публичных облаков увеличатся до 80%. Поэтому компаниям, пользующимся облачными услугами, необходимо задуматься над усилением безопасности услугами.
Kumaha carana nempatkeun 1C dina awan
Облачные сервисы для 1С выглядят так: перенос сервера 1С из локальной сети организации в облако провайдера. Пользователи продолжают использовать привычные программы, запуская тонкий или тонкий клиенты 1С или работая чербуз Для работы им не нужно находиться в локальной сети предприятия (naпрямую atanapi через VPN).
Naon infrastruktur virtual?
Чтобы лучше ориентироваться в терминологии, начнем с определения. Итак, виртуальная инфраструктура (Virtual Infrastructure) – это альтернатива привычной ИТ-инфраструктуре, в основе которой вместо необходимости использовать настоящее «железо» лежат виртуальные ресурсы. Благодаря этому можно собрать желаемую конфигурацию виртуальных машин, учитывая любые потребности бизнести
Naon Dupi Mesin Virtual sareng Kumaha Gawéna
Закончились времена, когда компании повсеместно строили серверные комнаты с собственным оборудованием. С появлением виртуальных машин освободились миллионы квадратных метров пространства, а сотни тысяч миллионы квадратных метров пространства, а сотни тысяч тысяч устарвил лусиро лих И началась вторая жизнь без головной боли, без провальных бюджетов, без сонных ночей админов, то и сляди с видео следров.
Idéal hosting pikeun ramatloka modern
Aranjeunna nyarios yén teu aya anu sampurna di dunya. Hese satuju sareng ieu, sabab dina masalah milih solusi pikeun wéb hosting, anjeun pasti tiasa mendakan pilihan anu pangsaéna. Anjeun ngan perlu meunang sagalana katuhu. Pikeun mimitian, anjeun kedah ngabandingkeun pilihan hosting anu sayogi anu ditawarkeun pamaén pasar ayeuna.
Naon VPS / VDS?

Nalika milarian panyadia ladénan awan, urang sering mendakan singketan. Sababaraha jelas ka urang, batur teu jelas pisan, batur ngabalukarkeun mamang, sarta kadangkala kabingungan nyata. IaaS, SaaS, PaaS, VPS / VDS - tebih tina daptar lengkep singketan, anu tiasa ngalieurkeun pangguna anu teu berpengalaman. Janten, sateuacan milih jasa, anjeun kedah ngartos éta.

Kumaha pendekatan ékosistem ngabantosan ngamimitian nyambung pikeun suksés
Ngamimitian perusahaan, kéngingkeun moméntum di pasar, sareng ngadukung kamekaran mangrupikeun tugas anu sesah pikeun ngamimitian. Sanaos ieu, perusahaan diperkirakeun ngumpulkeun langkung seueur artos modal usaha dina 2021 tibatan taun-taun sateuacana. Nyiptakeun perusahaan anu suksés peryogi langkung ti ngan ukur rencana bisnis anu santun. Sakumaha anu digariskeun ku British Business Bank (BBB), […]
Upami Anjeun Hayang Ngadamel Musuh, Coba Robah Hiji: 17 Kutipan Robah Inspirasi pikeun Hirup Ku
Lamun hayang nyieun musuh, coba ngarobah hiji hal. Parobihan, henteu paduli skala naon waé, tiasa janten sumber setrés sareng kahariwang pikeun seueur. Sanajan kitu, geus ilahar pikeun praktisi manajemén robah pikeun nempo lalawanan ka robah salaku panghalang irasional pikeun kamajuan. Pamikiran anu sanés nyaéta résistansi kana parobahan nyaéta […]
Top 10 Manajemén Proyék pikeun Mitos Pangembangan Cloud Computing Debunked
Saprak awal jaman, umat manusa geus ngagunakeun mitos pikeun ngarti kana kateupastian anu aya di sabudeureun urang. Dina awal 1990s, loba jalma percaya yén manajemén proyék éta rusiah pangalusna-diteundeun dina bisnis. Nanging, kusabab manajemén proyék henteu katingali salaku profési anu aya dina waktos éta, éta kakurangan tina kakurangan […]
Dilema A Manajer Proyék
Éta pisan hésé Cope jeung wengkuan platitudinous misalna; samar jeung teu jelas, Kuring gé ngabejaan Anjeun di dieu, sangkan eta urang teu boga harepan. Tujuanana pisan elastis, dumasar kana klaim hebat pisan. presentasi Slick, sarta proklamasi scouched dina basa bombastic. Kuring parantos nyebarkeun seueur seni gelap. Simulasi jeung Bagan Gantt. Sadayana […]
7 Alesan anjeun kedah ningkatkeun ka VPS hosting
Naha rencana wéb wéb anjeun cekap cekap pikeun nyayogikeun kabutuhan halaman wéb anjeun? Kuring miharep éta téh delivering tugas ditugaskeun na éfisién. Kumaha lamun eta falters sarta nguciwakeun nalika anjeun peryogi eta? Ieu tiasa ngaraos pisan, tapi halaman wéb anjeun pasti bakal gagal nalika rencana hosting anjeun goréng. Upami anjeun perhatikeun salah sahiji […]
Naha Awan Perusahaan Pribadi?
Awan swasta parantos janten salah sahiji solusi téknologi anu paling pikaresepeun sareng mangpaat pikeun perusahaan ayeuna. Tawaran awan pisan éksténsif. Aya sababaraha pilihan, ongkos, sareng jasa khusus dina pasaran pikeun masang awan pribadi, gumantung kana kabutuhan masing-masing, tapi khususna dina kontrol sareng manajemén data. Ieu sababna […]
Nu Alus, Nu Goréng jeung Nu awon tina Manajemén Persyaratan
Kaseueuran manajer proyék komputasi awan terang pentingna manajemén syarat. Tanpa pondasi anu padet sareng dasarna dina subjek, manajemén syarat gancang ngalih ka sisi anu rumit sareng sesah. Naha Ngatur Sarat? Dina analisis ahir, sadaya proyék sagemblengna disetir ku sarat. Sarat biasana henteu matak batu. Stakeholder ngumpulkeun wawasan sareng […]
75 tina Quote Kapamingpinan Paling Inspirational
Kadang-kadang sadaya inspirasi anu anjeun peryogikeun pikeun nungtun tim anjeun suksés tiasa dipendakan dina sababaraha kecap hikmah anu sederhana. Teu aya anu tiasa nolak kakawasaan kutipan anu saé. Aranjeunna memotivasi sarta mere ilham urang jadi pangalusna kami. Tweet aranjeunna, bagikeun aranjeunna, tapi anu paling penting, paké aranjeunna pikeun ngabantosan anjeun janten […]
Undian Brexit Disetél pikeun Nimbulkeun Révolusi Kadua di Kota London
Di dunya perusahaan, aya pangakuan ngembang yén hubungan anu kuat sareng para nasabah tiasa ngabentuk dasar inovasi anu bakal datang.
Naha Kuring Kudu Nyewa Manajer Proyék pikeun Proyék Komputasi Awan Kuring?
Naha éta patut nyewa manajer proyék nalika aya karyawan anu katingalina terang? Kaleresan, manajer proyék Cloud Computing tiasa janten aset anu berharga pikeun organisasi naon waé. Padahal rata-rata pagawé anu ngan ukur wawuh sareng tugas-tugas anu tangtu tiasa kaunggel ku pajeulitna tugas organisasi utama, manajer proyék dilatih pikeun […]
Tiasa Manajer Proyék Awan IT Nyata Punten Nangtung?
Hiji masalah pisan serius plaguing industri manajemén proyék nyaéta kurangna éféktif "IT Project Managers. Pangatur proyék, panulis, sareng spiker Peter Taylor kasohor ku filosofi € œwork smarter, not harder" anjeunna ngabela dina The Lazy Project Manager. Seuseueurna Manajer Proyék maénkeun peran tukang pos. Komunikasi email maju ti stakeholder [...]
Nol Koropak: The Power of a Fresh Start
Seuseueurna urang ngarasa yén urang gaduh seueur teuing anu kedah dilakukeun sareng sakedik waktos pikeun ngalakukeunana. Kuring tetep ngarepkeun yén kumaha waé téknik anu leres, metode anu leres, atanapi Program anu leres bakal ngalihkeun koropak kuring ka nol, baki méja kuring kosong, sareng daptar tugas anu pang anyarna pikeun sadayana […]
7 Rahasia Hal Anu Anjeun Henteu Apal Ngeunaan Tim Pengadaan IT anu suksés
Sababaraha anggota senior staf ningali expenses ngayakeun salaku jahat diperlukeun tur mopohokeun sagala métode pamutahiran efisiensi pikeun sektor ieu.
Kumaha Téknologi Ngarobih Pengadaan dina 10 Taun Kapungkur
Salila dékade katukang, pengadaan bisnis parantos ngalaman pergolakan téknologi gancang anu, utamina, ngajantenkeun kahirupan langkung gampang pikeun sadayana anu kalibet.
Sifat Alus 'Proyék Kimia IT'
Cara hiji tim maén sacara gembleng nangtukeun kasuksésan na. Anjeun bisa jadi boga kebat greatest béntang proyék individu di dunya, tapi lamun maranéhna teu maén babarengan, klub moal patut récéh a. Cara hiji tim maén sacara gembleng nangtukeun kasuksésan na. Anjeun bisa jadi boga kebat greatest béntang proyék individu di dunya, tapi lamun maranéhna teu maén babarengan, klub moal patut récéh a. Nicolini (2002) kerangka teoritis negeskeun yén kimia proyék alus ngaronjatkeun operasi tim proyék, kualitas produk ahir sahingga deteksi awal masalah.
Professor Pavel Matousek - Laser Man
Pausahaan laser saeutik-dipikawanoh ngéléhkeun raksasa rékayasa Rolls Royce pikeun coveted Royal Academy of Engineering pangajén sanggeus cracking cara anyar henteu aya rasa nyeri pikeun ngadeteksi kanker payudara
33 tina Tanda kutip Paling Inspirational pikeun Startups
Urang sadaya parantos ningali kutipan anu dirancang pikeun memotivasi atanapi mere ilham urang. Nya, nurutkeun ulikan anyar, jalma anu masangkeun tanda petik 'inspirational' ieu ogé ngagaduhan tingkat intelegensi anu langkung handap. Sanajan kitu, Project Journal teu satuju, sarta ningali sababaraha tanda petik salaku nuggets universal hikmah. Anjeun terang anu - éta tanda petik anu masihan anjeun "Aha!" momen inspirasi atanapi wawasan anu bermakna kana kahirupan pribadi sareng profésional anjeun. Ieu mangrupikeun anu anjeun hoyong nyitak sareng disimpen dina kulkas supados anjeun tiasa ningali unggal dinten.
15 Ngareureuwas IT IT Cloud Solutions Statistik Manajemén Proyék
Lanskap manajemén proyék robih kalayan tekenan kana produktivitas, ngalaporkeun, sareng téknologi inpormasi. Sajumlah studi parantos réngsé anu ningali kana tingkat kasuksésan sareng kagagalan proyék.
Ngalawan Diskriminasi Gender di Dunya Téknologi Tinggi
The Equality Act 2010 ngajadikeun eta teu sah pikeun dunungan ngabentenkeun karyawan kusabab gender maranéhanana. Nanging, panilitian anyar nunjukkeun yén awéwé anu pinter téknologi tiasa nyanghareupan diskriminasi gender dina padamelan di perusahaan téknologi tinggi, sabagéan kusabab proyék anu salah diurus. Éta nunjukkeun diskriminasi gender masih kaprah di Inggris sapertos 20 taun […]
35 Tanda kutip anu kuat anu bakal mere ilham anjeun pikeun ngamimitian ngamimitian anu suksés
Tanda kutip anu saé tiasa janten inspirasi sareng motivasi. Aranjeunna dasarna nuggets kuat hikmah condensed kana 1-2 garis.
66% tina Proyék IT Gagal
Angka anu hese ditelek: 66% tina proyék parangkat lunak perusahaan tungtungna gagal. Panaliti nunjukkeun yén ngan ukur hiji tina dalapan proyék téknologi inpormasi anu tiasa dianggap leres-leres suksés (gagalna didadarkeun salaku proyék-proyék anu henteu nyumponan kriteria sarat waktos, biaya sareng (kualitas) asli).
19 Tanda kutip Inspirational pikeun Nyiptakeun Startup Téknologi Anyar
Sababaraha kutipan anu paling inspiratif anu kantos diucapkeun pikeun ngagaur anjeun sareng ngajantenkeun anjeun ngaléngkah sapoe. Naha anjeun ngarasa macét atanapi ngan ukur peryogi dosis inspirasi anu saé tina pikiran anu hébat. Pastikeun pikeun tuang kutipan sareng frasa anu mereun otak anjeun unggal dinten.
42 Tanda kutip Masterful pikeun mere ilham Startups Usaha Sehat
Konflik mangrupikeun bagian tina kahirupan kerja urang sareng sering dianggo salaku cara pikeun ngémutan bédana sareng ngahontal kacindekan. Biasana pendekatan anu anjeun laksanakeun anu condong ngagedekeun masalah sareng nyababkeun setrés anu teu pantes. Kumaha anjeun nungkulan konflik nembongkeun karakter anjeun.
5 Indikator Anjeun Geus Nyewa Manajer Proyék Solusi Cloud anu Katuhu pikeun ngamimitian anjeun
Pentingna nyewa manajer proyék anu leres henteu tiasa diémutan cukup. Iraha waé manajer senior dipenta pikeun ngaidentipikasi manajer proyék anu luar biasa, aranjeunna ampir sok sesah ngalakukeunana. Anu paling pikahariwangeun ngeunaan ieu nyaéta ampir £ 2 triliun pon diséépkeun pikeun proyék-proyék ieu di sakumna dunya, numutkeun Gartner.
Nyokot Jalan Katuhu kana Palaksanaan Tangkas Good
Ceuk Hiji Lalaki Bijaksana Ngan Fools Rush
35 Pangalusna Awan Solusi Manajemén Proyék Resolusi Konflik Tanda kutip
Yesus teu ngajengkeun non-kekerasan ngan saukur salaku téhnik pikeun outwitting musuh, tapi salaku sarana adil nentang musuh ku cara pikeun nyegah kamungkinan musuh urang jadi sarua ogé. Kadua sisi kudu meunang. Urang disauran pikeun ngadoakeun transformasi musuh urang, sareng ngabales perlakuan anu goréng kalayan cinta anu henteu ngan ukur saleh tapi ogé, kuring yakin, ngan ukur tiasa dipendakan dina Gusti.
The Good, nu Bad jeung awon tina Metodologi Tangkas
Buzzword "lincah" parantos leres-leres dicekel diantara seueur organisasi di dunya.
CEO Axelos Peter Hepworth dina Spotlight
Project Journal kagungan hak husus wawancara AXELOS CEO saméméhna Peter Hepworth. Peter masihan kami wawasan ngeunaan peranna sareng AXELOS sacara gembleng dina Oktober 2015.
Top 10 Solusi Cloud Mitos Manajemén Proyék Debunked
Manajemén proyék cukup nangtang tanpa mitos. Profési parantos jauh ti taun 1990-an sareng sababaraha mitos ieu luntur. Nanging, urang masih ningali sésa-sésa éta dina hiji bentuk atanapi anu sanés. Proyék hébat motong asumsi palsu sareng kabingungan, ngamungkinkeun timna nyandak kaputusan pinter dumasar kana kanyataan.
Sponsor Proyék ti Naraka - Kumaha Cope
Salaku urang Kristen, urang kedah nyobian akur sareng jalma-jalma di sabudeureun urang. Éta henteu hartosna urang kedah salawasna satuju sareng aranjeunna, tapi urang ogé henteu kedah ngahaja milarian kasempetan pikeun ngambek sareng ngaganggu jalma. Rum 12: 18 nyarioskeun ka urang, Upami mungkin, saloba aya dina anjeun, hirup rukun sareng […]
10 Tanda kutip Motivasi pikeun Ngalangkungan Masalah Perolehan Solusi Cloud IT anjeun
Kutipan anu didamel saé, sapertos carita anu saé sareng tiasa ngajelaskeun konsép anu kabur. Contona, kreativitas" jeung "inovasi" sanes dua kecap munggaran nu datang ka pikiran lamun ngobrol ngeunaan pengadaan. Tapi, Numutkeun makalah Deloitte Charting Kursus, ieu téh dimana takdir ngayakeun urang perenahna.
Kumaha gawéna awan hibrid?
Panaliti anyar anu disiapkeun ku IDC nunjukkeun yén investasi dina awan tiasa tilu kali lipat dina ramalan anu dilakukeun dugi ka 2023. Dina hal ieu, diperkirakeun yén dina tanggal éta, 90% perusahaan bakal milih ngagunakeun awan multi-awan atanapi hibrida salaku téhnologi utama pikeun safeguarding database maranéhanana sarta tugas patali. Ku kituna, hiji […]
Manajer Proyék Layanan Awan atanapi Scapegoat?
manajer proyék boga pakasaban toughest; Anjeun nuju ditarik dina myriad of arah béda nyoba mangga manajemén, tim anjeun sarta klien anjeun. Sanaos anjeun sering dipenta pikeun ngalakukeun mujijat kalayan waktos balik anu ketat, éta sirah anjeun dina blok nalika hal-hal henteu saluyu sareng rencana.
Kumaha Prince2 Nyaéta Tiket Kasuksesan pikeun Perusahaan Pabrikan Jerman Scheidt & Bachmann Gmbh
AXELOS, nu boga Global Best Practice Portopolio, geus profiled hiji-unggul pangajén PRINCE2 ® proyék dina studi kasus panganyarna na.
34 Pikiran Provoking Jauh Desktop Manajer Robah tanda petik Manajemén
Robah téh alus. Éta ogé mindeng hésé. Status quo tiasa janten langkung nyaman. Tapi pikeun suksés dina bisnis, anjeun kedah ngajalankeun kana parobahan.
8 Résiko Panggedena Proyék Data Besar
Fenomena "Data Big" ngagedekeun tegangan antara kauntungan poténsial sareng résiko privasi ku ningkatkeun ante dina dua sisi persamaan. Sakur proyék tiasa gagal kusabab sababaraha alesan: manajemén anu goréng, manajemén anggaran anu goréng, atanapi ngan ukur kakurangan relevan. Sanajan kitu, proyék data badag mawa resiko husus sorangan.
Operator Karéta Swedia nganggo Téknologi Awan Data Besar pikeun 'ngahindarkeun telat karéta anu henteu acan kajantenan'
Dina tanda tina hal-hal anu bakal datang, operator karéta Swedia nganggo téknologi anyar anu ngagunakeun data gedé pikeun ngaduga sakabéh sistem karéta komuter dua jam ka hareup.
40 Tanda kutip Inspirational Pikeun Startups
Daptar kutipan kutipan kapamimpinan anu hébat ku pamimpin pamikiran Kristen sareng tina petikan Alkitabiah, sareng kitab suci.
7 Tanda anu Ngasongkeun Anjeun Kudu Lengkah Ngatur Proyék Layanan Awan
Judul Proyék Henteu Ngajantenkeun Anjeun Manajer Proyék, Kualifikasi sareng Pangalaman mangrupikeun Barometer anu Langkung Saé
Jutaan Profesional sareng Manajemén Proyék Mangpaat tina Program Pangembangan Profesional Axelos Anyar
Pikeun kahiji kalina, jutaan profésional di sakumna dunya anu mumpuni dina ITIL ®, PRINCE2 ® sareng PRINCE2 Agileâ"ž¢ bakal tiasa ngalacak sareng ngarékam pamekaran profésionalna ngaliwatan skéma Pangembangan Profesional Berkelanjutan (CPD) salaku bagian tina AXELOS énggal. Program Pangwangunan Profesional, anu diluncurkeun ayeuna.
Atur Proyék Cloud Computing Anjeun Leuwih Éféktif Ayeuna
Aya sababaraha anu meunang manajemén proyék langsung ti outset, tapi keur loba éta minefield a. Dina téori, manajemén proyék sigana gampang, tapi teu sakumaha lugas sakumaha sigana.
Hiji Poé dina Kahirupan Manajer Proyék Cloud Computing
Kami sadayana manajer proyék - sanaos urang henteu sadar. Kami ngarencanakeun sareng ngatur sumber daya, ngukur pencapaian tujuan sareng nyandak kaputusan ngeunaan cara maju sareng nyandak tindakan koréksi. Ngartos sareng nengetan rinci manajemén proyék anu penting ngamungkinkeun anjeun mingpin jalan salaku manajer proyék. Urang sadayana terang […]
Kumaha komputasi awan bakal mekar dina mangsa nu bakal datang?
Komputasi awan mangrupikeun prosés nganteurkeun sumber IT on-demand online. Individu ngan mayar kanggo sumber anu dianggo. Panyadia nyayogikeun aksés kana solusi téknologi anu béda sapertos ngitung solusi, neundeun awan, sareng pangkalan data anu tiasa dianggo iraha waé sareng dimana waé diperyogikeun. Dina kecap basajan, komputasi awan nyaéta nyéwa jasa ngitung sapertos server, […]
Proyék Graham: Beungeut Awon tina Kasalametan Jalan Nganggo Data Awan Badag pikeun Kaasih Sosial
Papanggih Graham, mahluk hideous anu nurutkeun panyipta na boga awak sampurna salamet tina kacilakaan mobil. Proyék Graham: Beungeut Awon tina Kasalametan Jalan Anjeun panginten anjeunna katingalina pikasieuneun, tapi anjeun kedah sirik sabab tangkorak Graham parantos direkayasa pikeun nyerep dampak, sapertos topi keras anu dirancang [...]
The Lazy Cloud Computing Project Manager?
“Iraha-iraha Aya Pagawéan Hese Dipigawé, Kuring Pasihan Ka Anu Puguh; Anjeunna Pasti Manggih Cara Gampang Ngalaksanakeunana. — Bill Gates” Dibandingkeun jeung jalma-jalma di nagara-nagara industri séjénna, urang Amerika digawé leuwih jam-jaman, kurang poé pakansi, sarta pangsiun engké dina kahirupan. Kasibukan, sakali dianggap kutukan […]
Naha Proyék Cloud Computing "Manajemén" Masalahna?
Kumaha anjeun ngartikeun bédana antara "manajemén" sareng "kapamingpinan"? Sababaraha urang nyarios yén manajer museurkeun kana ngalakukeun hal anu leres, sedengkeun pamimpin fokus kana ngalakukeun hal anu leres. Sareng manajer nyobian ngahontal tujuan kalayan sumber daya anu aya, sedengkeun pamimpin milarian tujuan énggal sareng kéngingkeun sumber daya énggal pikeun ngadukung aranjeunna. Leres? Leres. Nya, […]
Sifat Kimia Proyék IT Alus'
Cara hiji tim maén sacara gembleng nangtukeun kasuksésan na. Anjeun bisa jadi boga kebat greatest béntang proyék individu di dunya, tapi lamun maranéhna teu maén babarengan, klub moal patut récéh a. Nicolini (2002) Kerangka Téoritis Negeskeun yén Kimia Proyék Alus Ningkatkeun Operasi Tim Proyék, Kualitas […]
A Compendium of IT Project Management Humor Pikeun Ngadamel Anjeun Seuri
Dunya manajemén proyék mangrupikeun tempat anu serius. kaputusan badag. Loba tanggung jawab. Kacida sengitna. Ku alatan éta seuri jeung ulin téh komponén penting pikeun resilience. Teu heran lamun datang ka proyék kapamimpinan di jaman kompléks, rasa humor jajaran nepi aya kalawan pamikiran strategis sarta komunikasi luhung. Robert Satengah Internasional Kapanggih […]
Nyiptakeun témplat blok dina Wordpress
Nalika ramatloka a beroperasi sakumaha dimaksudkeun, naon kajadian di balik layar téh saluareun matak. Dina WordPress, platform manajemén eusi intuitif, prosés éta malah bisa jadi leuwih ti kitu. Ngamangpaatkeun témplat khusus dina PHP sareng WordPress 5.9, Pamekar parantos nyederhanakeun prosés anu rumit. Salah sahiji prosés sapertos nyaéta kumaha ngadamel sareng ngédit blok nganggo Blok […]
Poster anu nyorong sumbangan organ nampi dukungan ti staf NHS - Netooze
Diterbitkeun: 11:58 AM 18 Maret 2014 diropéa: 7:03 AM 14 Oktober 2020 Poster anu dirancang ku mahasiswa pikeun nyorong langkung seueur donor organ nampi dukungan ti staf NHS. Pangadeg situs wéb Video Donor Dean Jones nyetél proyék pikeun murid desain grafis taun hiji ti Barking sareng Dagenham College pikeun nyiptakeun poster salami genep minggu. […]
Pulitik sareng Manajemén Proyék IT, Palajaran dina Kapamingpinan
Urang sadayana terang yén langkung seueur kakuatan anjeun, langkung saé anjeun tiasa ngarengsekeun padamelan. Masalahna nyaéta sabagéan ageung manajer proyék gaduh seueur tanggung jawab, tapi boro otoritas naon waé sareng sabab kalolobaan proyék aya di luar struktur bisnis inti, aranjeunna kapaksa ngembangkeun metode pangaruh anu sanés. Hiji jahat anu teu diucapkeun […]
Kumaha pendekatan ékosistem ngabantosan ngamimitian nyambung pikeun suksés
Ngamimitian perusahaan, kéngingkeun moméntum di pasar, sareng ngadukung kamekaran mangrupikeun tugas anu sesah pikeun ngamimitian. Sanaos ieu, perusahaan diperkirakeun ngumpulkeun langkung seueur artos modal usaha dina 2021 tibatan taun-taun sateuacana. Nyiptakeun perusahaan anu suksés peryogi langkung ti ngan ukur rencana bisnis anu santun. Sakumaha anu digariskeun ku British Business Bank (BBB), […]
Naon anu pro jeung kontra tina unmanaged VPS hosting?
VPS - Naon éta? Virtual Privater Server atanapi virtual private server mangrupikeun arti tina akronim VPS. Tapi anjeun terang naon hartosna ieu? Upami jawabanna henteu, henteu kunanaon. Kami bakal ngajelaskeun ka anjeun sacara jelas. A server euweuh leuwih ti hiji komputer. Nalika anjeun nyéwa hosting wéb, anjeun […]
Hayu urang sateuacanna hariwang janten pamikiran sareng perencanaan sateuacanna: 20 tanda petik manajemén proyék pikeun hirup ku
Manajemén Proyék IT pasti salah sahiji padamelan anu paling stres di dunya. Setrés padamelan atanapi setrés padamelan henteu salawasna ngabahayakeun, tapi kedah dijaga dina watesna. Setrés padamelan atanapi setrés padamelan henteu salawasna ngabahayakeun, tapi kedah dijaga dina watesna. Dina watesna, setrés gawé maksa urang tetep […]
RIWAYAT SITUS WEB munggaran di dunya
World Wide Web ayeuna ngandung ampir 2 milyar (enya, milyar) situs web, kalayan perkiraan konservatif nempatkeun jumlahna sakitar 1.9 milyar. Ieu sabenerna luar biasa tempo yén internét, dina genesis na, ngan boga hiji ramatloka - kahiji kantos dijieun, deui dina 1991 on 6 Agustus. Éta percikan anu nyababkeun […]
Naon Bedana Panggedena Antara CentOS Vs. Ubuntu?
Analisis sareng kami anu mana CentOS atanapi Ubuntu pangsaéna dina sistem server! Ayeuna, lamun datang ka CentOS atanapi Ubuntu, jutaan pamaké milih Ubuntu salaku salah sahiji pilihan nu pang populerna, sarta éta kabéh alatan uniqueness na. Tapi enya, ieu sanes pilihan panungtungan kami boga di pembuangan urang; CentOS nyaéta […]
Anu Alus, Anu Buruk sareng Anu Awon tina Manajemén Proyék Cloud Computing pikeun Pemula
Kurangna pelatihan manajemén proyék atanapi pangalaman seueur jalma tiasa janten faktor setrés anu ageung pikeun aranjeunna. Sanaos kamampuan organisasi alami ngabantosan pisan, éta henteu ngajamin yén proyék komputasi awan tiasa suksés sareng rendah setrés. Dinten Senén soré di kantor. Minggu karék dimimitian, tapi […]
Naha Server Pribadi Virtual penting pikeun anjeun?
Kéngingkeun platform wéb wéb anu leres tiasa matak ngabingungkeun nimbangkeun seueur pilihan anu sayogi di pasar. Rupa-rupa perusahaan hosting wéb ngagaduhan sababaraha bungkusan sareng aranjeunna ngaku yén bungkusanna anu pangsaéna. Anjeun tiasa bingung nalika nyobian milih pakét web hosting mana anu pas pikeun […]
Kumaha Gancang Nyebarkeun WordPress dina Server Ubuntu
WordPress mangrupikeun sistem manajemén eusi (CMS) anu pang populerna di pasar, ngawasa 65.2% situs wéb anu ditarjamahkeun kana 42.4% tina sadaya situs wéb. Ieu salah sahiji CMS paling ramah-pamaké sabudeureun. Dinten ieu kami bakal nunjukkeun anjeun kumaha nyebarkeun WordPress dina server Ubuntu. Lengkah 1. Nyiptakeun halaman wéb Server Fast loading speeds penting pikeun sakabéh situs web. […]
Parentah Basajan pikeun Kloning Wéb WordPress Anjeun
Pikeun sababaraha jinis apdet sareng parobihan, penting pisan pikeun kloning halaman wéb WordPress pikeun tugas-tugas anu paling penting tanpa résiko, khususna upami éta mangrupikeun usaha anu dipertaruhkeun. Salah sahiji kaunggulan hébat WordPress, sareng alesan kunaon éta parantos ningkat dina taun-taun ayeuna, nyaéta komunitas pamekar anu ageung di tukangeunana, […]
Siap ngaluncurkeun halaman wéb anjeun? Ieu léngkah ahir anu penting pikeun dilaksanakeun
Nalika nyobian ngawangun halaman wéb énggal pikeun bisnis, kasenangan, atanapi forum anjeun, kaleresan anjeun pasti bakal gaduh waktos anu pikaresepeun sareng ngalaan pikiran nunjukkeun gairah anjeun pikeun ngahijikeun sababaraha garis kode HTML. Upami anjeun parantos ngahijikeun sababaraha baris kode sareng siap ngambang dina jaringan, […]
Naon Résiko Kaamanan tina Cloud Computing?
Seueur usaha anu mindahkeun beban kerjana ka awan pikeun ningkatkeun efisiensi sareng nyepetkeun prosés kerja. Kalayan hudang pandémik coronavirus, langkung seueur usaha anu dialihkeun kana méga pikeun ngamungkinkeun para pagawé beroperasi jarak jauh. Nanging, tanpa pangaweruh anu leres ngeunaan résiko anu ditimbulkeun ku komputasi awan tiasa nyababkeun masalah anu serius dina organisasi. Upami anjeun gaduh […]
Pituduh Pikeun Jaringan Pribadi Virtual (VPN)
VPN nyaéta akronim pikeun Virtual Private Network. VPN ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun saluran komunikasi kalayan kaamanan sareng privasi anu langkung luhur tibatan sambungan "normal". Ku ngaksés internét ngaliwatan ladenan VPN, sadaya patalimarga data bakal énkripsi, ngajamin pamaké pikeun ngajagi inpormasi sareng identitas onlinena. VPN tiasa dianggo sareng […]
Mimitian perjalanan awan anjeun? Candak léngkah munggaran ayeuna.