Puseur Data Equinix AM2

Pusat data AM2 mangrupikeun salah sahiji anu paling modern di Éropa, gaduh sertipikat réliabilitas anu luhur sareng beroperasi dina standar PCI DSS. Puseur data ayana di Amsterdam, Walanda.

Pamilik pusat data AM2 di Amsterdam nyaéta Equinix, Inc., anu ngagaduhan spesialis dina pangwangunan sareng pangropéa pusat data langkung ti 20 taun. Pausahaan mangrupakeun pamimpin pasar global kalawan 200 puseur data di 24 nagara di lima buana.

Spésifikasi Data Center:

  • Reservasi catu daya N+1;
  • Reservasi AC di kamar komputer N+2;
  • Redundansi dina unit cooling N+1.
  • Cisco M5 sabeulah server dumasar kana:
    - Intel Xeon Gold 6154 (Skylake), 418 prosésor (72 inti);
    - RAM DDR4 (2666 MHz), 1331 GB (1.3 TB);
  • NetApp AFF mangrupikeun sistem panyimpen anu dioptimalkeun SSD anu nyayogikeun tingkat réliabilitas, kinerja, sareng éféktivitas biaya anu paling luhur di kelasna.
  • OHSAS 18001
  • SOC 1 TIPE 2
  • SOC 2 TIPE 2
  • ISO27001
  • ISO 50001
  • PCI DSS

Puseur data urang

Mimitian perjalanan awan anjeun? Candak léngkah munggaran ayeuna.