Pusat Data COD Moscow

DataSpace mangrupikeun pusat data Rusia munggaran anu disertipikasi Tier lll Gold ku Uptime Institute. Pusat data parantos nyayogikeun jasa na langkung ti 6 taun.

alamat: Moscow, st. Sharikopodshipnikovskaya, imah 11, wangunan 9.

ciri Datacenter

  • 624 rak server (4 modul x 156 rak) Tingkat reliabilitas Emas III
  • Luas total 6565 m2
  • 1152 raka
  • Rasio Éfisiensi Énergi - 1.5
  • 99.98% kasadiaan nurutkeun SLA
  • Daya pikeun alat IT - 4.32 MW
  • Sistim kontrol BMS

Pasokan énergi

  • Hiji-waktos kapasitas catu daya puseur data - 9.5 MW;
  • 6 trafo bebas 2 MVA unggal;
  • Sirkuit listrik bebas N+1;
  • Pikeun unggal sirkuit, DGU anu misah disayogikeun dumasar kana skéma N + 1.

Sistem ventilasi sareng cooling

  • Ieu diwangun ku dua sirkuit: cai internal tur campuran étiléna glikol éksternal;
  • Chillers na coolers garing anu N + 1 ditangtayungan;
  • Sakur unsur sistem tiasa dipegatkeun sareng diisolasi tanpa ngirangan kapasitas pendinginan anu diperyogikeun.

Sistim extinguishing seuneu

  • Puseur data ngagunakeun sistem deteksi haseup VESDA kacida sénsitip;
  • Enggon sareng personel dilengkepan sistem pemadam kebakaran cai;
  • Tembok, lantai sareng siling gaduh rating seuneu 2 jam;
  • Kamar mesin sareng kamar kalayan elemen kritis dilengkepan sistem pareum seuneu paling canggih NOVEC 1230, anu aman pikeun manusa sareng éléktronika.

kaamanan

  • Sistim alarem kaamanan kalawan sensor infra red;
  • Undermining panyalindungan;
  • turnstiles full-jangkungna;
  • Pos kaamanan jeung checkpoints.

sertipikat

  • Tier III Dokuméntasi Desain
  • Tier III Diwangun Fasilitas
  • Tier III Kelestarian Operasional - Emas
  • PCI DSS



Photo

Mimitian perjalanan awan anjeun? Candak léngkah munggaran ayeuna.