Panawaran Umum

Édisi tanggal 05 April 2022
"Kuring approve" Dean Jones
, Diréktur Jéndral NETOOZE - Cloud Technologies LTD

Panawaran umum (perjangjian)
on nyadiakeun aksés ka layanan
tina nyéwa sumberdaya komputasi

Kemitraan Tanggung Jawab Terbatas "NETOOZE LTD", salajengna disebut salaku  "Panyadia jasa", diwakilan ku Diréktur Jéndral - Shchepin Denis Luvievich, publishes pasatujuan ieu salaku tawaran pikeun sagala individu jeung badan légal, hereinafter disebut salaku "klien", jasa rental sumberdaya komputasi dina Internét (satuluyna disebut "Services").

Panawaran ieu mangrupikeun Panawaran Umum (saterusna disebut "Perjangjian").

Panarimaan lengkep sareng saratna (katampi) tina syarat-syarat Perjangjian ieu (Tawaran Umum) nyaéta pendaptaran Klién dina sistem akuntansi tina situs wéb Panyadia Jasa ( netooze.com ).

1. Subyek kontrak

1.1. Panyadia Ladénan nyayogikeun ka Klién sareng jasa pikeun nyéwa sumber komputasi, jasa pikeun mesen sertipikat SSL, ogé jasa sanés anu disayogikeun ku Perjangjian, sareng Klién, giliran nampi jasa ieu sareng mayar aranjeunna.

1.2. Daptar jasa sareng cirina ditangtukeun ku Tarif pikeun Jasa. Tarif pikeun jasa diterbitkeun dina situs wéb Panyadia Jasa sareng mangrupikeun bagian integral tina Perjangjian ieu.

1.3. Syarat-syarat penyediaan Jasa, kitu ogé hak sareng kawajiban tambahan para Pihak ditangtukeun ku Perjangjian Tingkat Layanan (SLA) anu diterbitkeun dina situs wéb Panyadia Jasa ( netooze.com ).

1.4. Lampiran-lampiran anu ditetepkeun kana Perjangjian ieu mangrupikeun bagian integral tina Perjangjian ieu. Dina hal aya bédana antara istilah pasatujuan jeung Annexes, Para Pihak bakal dipandu ku istilah tina Annexes.

1.5. Para Pihak ngakuan kakuatan hukum tina téks bewara sareng pesen anu dikirim ku Panyadia Jasa ka Klién ka alamat email kontak anu ditunjuk ku Klién dina Perjangjian. Bewara sareng pesen sapertos kitu sami sareng bewara sareng pesen anu dilaksanakeun dina bentuk tulisan anu sederhana, dikirim ka pos sareng (atanapi) alamat hukum Klien.

1.6. Bentuk tulisan anu saderhana diwajibkeun nalika tukeur klaim sareng ngirim bantahan dina Sertipikat Panarimaan Layanan.

2. Hak jeung kawajiban Para Pihak

2.1. Panyadia Ladénan ngalaksanakeun ieu di handap.

2.1.1. Ti momen asupna kana kakuatan pasatujuan ieu, ngadaptarkeun Klién dina sistem akuntansi Provider Service.

2.1.2. Nyadiakeun jasa saluyu jeung Katerangan Service jeung kualitas nu ditetepkeun dina Service Level pasatujuan.

2.1.3. Nyimpen rékaman pamakean jasa Klién nganggo parangkat lunak sorangan.

2.1.4. Mastikeun karusiahan inpormasi anu ditampi ti Klién sareng dikirim ka Klién, ogé eusi téks anu ditampi ku Klién ku e-mail, kecuali anu disayogikeun ku panerapan Inggris Raya.

2.1.5. Ngawartosan Klién ngeunaan sagala parobahan sareng tambihan kana Perjangjian sareng lampiranna ku nyebarkeun inpormasi anu relevan dina situs wéb Panyadia Jasa ( netooze.com ), jeung (atawa) ku e-mail ku ngirim surat ka alamat e-mail kontak klien urang, jeung (atawa) ku telepon, teu leuwih ti 10 (sapuluh) poé saméméh mimiti aksi maranéhanana. Tanggal asupna kana kakuatan parobahan ieu sarta tambahan, kitu ogé annexes, nyaéta tanggal dituduhkeun dina annex relevan.

2.2. Klién badé ngalakukeun ieu di handap.

2.2.1. Ti mimiti Perjangjian ieu dikuatkeun, ngadaptar dina sistem akuntansi tina situs wéb Panyadia Jasa ( netooze.com ).

2.2.2. Nampi sareng mayar Jasa anu disayogikeun ku Panyadia Jasa.

2.2.3. Ngajaga kasaimbangan positif tina Akun Pribadi keur kaperluan penyediaan ditangtoskeun tina Layanan.

2.2.4. Sahenteuna sakali unggal 7 (tujuh) dinten kalénder, kenal sareng inpormasi anu aya hubunganana sareng panyayuhan Layanan ka Klién, diterbitkeun dina situs wéb Panyadia Jasa ( netooze.com ) dina cara anu ditunjuk ku pasatujuan ieu.

3. Biaya jasa. Urutan pakampungan

3.1. Biaya Jasa ditangtukeun saluyu sareng Tarif pikeun Jasa anu diterbitkeun dina situs wéb Panyadia Jasa.

3.2. Jasa dibayar ku cara neundeun dana ka akun pribadi Klién. Jasa dibayar sateuacanna kanggo sajumlah bulan tina pamakean jasa anu diperkirakeun pikeun tujuan kasaimbangan anu positif tina Akun Pribadi Klién.

3.3. Jasa disayogikeun ngan upami aya kasaimbangan anu positif dina Akun Pribadi Klién. Panyadia Ladénan ngagaduhan hak pikeun langsung ngeureunkeun panyadiaan Jasa upami aya kasaimbangan négatip dina Akun Pribadi Klién.

3.4. Panyadia Palayanan, dina kawijaksanaan na, gaduh hak pikeun nyayogikeun jasa kiridit, sedengkeun Klién badé mayar invoice dina 3 (tilu) dinten kerja ti tanggal dikaluarkeun.

3.5. Dasar pikeun ngaluarkeun invoice ka Klién sareng ngadebit dana tina Akun Pribadi Klién nyaéta data ngeunaan volume Layanan anu dikonsumsi ku anjeunna. Volume jasa diitung ku cara anu disayogikeun dina klausa 2.1.3. perjangjian ayeuna.

3.6. Panyadia Jasa boga hak pikeun ngenalkeun Tarif anyar pikeun Jasa, pikeun ngarobih Tarif anu aya pikeun Jasa kalayan béwara wajib Klién dina cara anu ditunjuk dina klausa 2.1.5. perjangjian ayeuna.

3.7. Pamayaran pikeun Jasa dilakukeun ku salah sahiji cara ieu:
- ngagunakeun kartu pamayaran bank dina Internét;
- ku transfer bank nganggo detil anu dijelaskeun dina Bagian 10 tina Perjangjian ieu.

Paréntah pamayaran kedah asalna ti Klién sareng ngandung inpormasi idéntifikasina. Dina henteuna inpormasi anu dijelaskeun, Panyadia Jasa ngagaduhan hak pikeun henteu ngintunkeun dana sareng ngagantungkeun penyediaan Jasa dugi pesenan pamayaran leres dilaksanakeun ku Klién. Biaya mayar komisi bank pikeun mindahkeun dana ditanggung ku Klién. Nalika mayar kanggo Klién ku pihak katilu, Panyadia Ladénan gaduh hak pikeun ngagantungkeun transfer dana sareng nyuhunkeun konfirmasi ti Klién pikeun pamayaran anu dilakukeun, atanapi nolak nampi pamayaran anu saluyu.

3.8. Klién nanggung jawab kana kabeneran pamayaran anu dilakukeun ku anjeunna. Nalika ngarobih detil bank tina Panyadia Jasa, ti mimiti detil anu sah diterbitkeun dina situs wéb Panyadia Ladénan, Klién ngan ukur tanggung jawab pikeun pamayaran anu dilakukeun nganggo detil anu luntur.

3.9. Pamayaran pikeun Layanan dianggap dilakukeun dina waktos nampi dana ka akun Panyadia Jasa anu dijelaskeun dina Bagéan 10 tina Perjangjian ieu.

3.10. Kusabab kabentukna kasaimbangan enol dina Akun Pribadi Klién, akun Klién disimpen salami 14 (opat belas) dinten, saatos periode ieu sadaya inpormasi Klién sacara otomatis musnah. Dina waktos anu sami, 5 (lima) dinten terakhir tina période ieu ditangtayungan, sareng Panyadia Jasa henteu tanggung jawab pikeun ngahapus prématur inpormasi Klién. Dina waktos anu sami, nyimpen akun Klién sanés hartosna nyimpen data sareng inpormasi anu diunggah ku Klién ka server Panyadia Jasa.

3.11. Inpormasi ngeunaan jumlah biaya jasa dina sasih ayeuna, anu ditampi ku sistem padumukan dina waktos pamundut, tiasa didapet ku Klién nganggo sistem jasa mandiri sareng metode sanés anu disayogikeun ku perusahaan. Spésifik pikeun nyayogikeun inpormasi ieu tiasa dipendakan dina situs wéb Panyadia netooze.com.

3.12. Saban bulan, sateuacan tanggal 10 bulan saatos bulan ngalaporkeun, Panyadia ngahasilkeun Sertipikat Panarimaan Jasa anu ngandung sadaya jinis biaya pikeun jasa anu disayogikeun dina bulan ngalaporkeun, anu disertipikasi ku fax sareng ditandatanganan ku jalma anu otorisasi. perusahaan sareng mangrupikeun dokumén anu penting sacara sah. Kalakuan éta mangrupikeun konfirmasi kanyataan sareng volume jasa anu disayogikeun pikeun période ngalaporkeun. Para Pihak sapuk yén Sertipikat Panarimaan Jasa disusun ku Penyalur sareng Klién masing-masing.

3.13. Jasa dianggap leres sareng lengkep, upami, dina 10 (sapuluh) dinten kerja ti tanggal kabentukna Sertipikat Panarimaan Jasa, Panyadia henteu nampi klaim ti Klién ngeunaan kualitas sareng volume Jasa anu disayogikeun.

3.14. Sadaya dokumén anu sah sacara hukum tiasa dilakukeun dina bentuk éléktronik sareng ditandatanganan ku wawakil otorisasi Para Pihak kalayan tanda tangan digital éléktronik ku pusat sertifikasi anu kadaptar sareng ditransfer ngaliwatan operator manajemén dokumén éléktronik. Dina hal ieu, pesen sareng dokumén anu dimaksud dina paragraf ieu dianggap disayogikeun leres upami dikirim ku operator manajemén dokumén éléktronik kalayan konfirmasi pangiriman.

3.15. Mangsa pikeun penyediaan Jasa dina pasatujuan ieu nyaéta bulan kalénder iwal disebutkeun béda ku annexes kana pasatujuan.

4. Tanggung jawab Para Pihak

4.1. Tanggung jawab Para Pihak ditangtukeun ku pasatujuan ieu sareng lampiran-lampiran na.

4.2. Panyadia Ladénan henteu kedah, dina kaayaan naon waé, nanggung jawab pikeun karusakan langsung atanapi henteu langsung. Karuksakan teu langsung kaasup, tapi teu diwatesan ku, leungitna panghasilan, kauntungan, estimasi tabungan, aktivitas bisnis jeung goodwill.

4.3. Klién ngabebaskeun Panyadia Jasa tina tanggung jawab pikeun klaim pihak katilu anu parantos nandatanganan kontrak sareng Klién pikeun nyayogikeun jasa, anu sawaréh atanapi sapinuhna disayogikeun ku Klién nganggo Jasa dina Perjangjian ieu.

4.4. Panyadia Ladénan ngan ukur nganggap klaim sareng aplikasi Klién, anu dilakukeun sacara tinulis sareng dina cara anu ditunjuk ku panerapan Inggris Raya.

4.5. Dina hal gagal pikeun ngahontal kasapukan antara Para Pihak, sengketa tunduk kana tinimbangan dina SIEC (pangadilan ékonomi antar-distrik husus) tina Nur-Sultan (lamun Klién mangrupa éntitas légal), atawa di pangadilan yurisdiksi umum. di lokasi Panyadia Jasa (upami Klién mangrupikeun individu).

4.6. Salaku bagian tina résolusi sengketa antara Para Pihak, Panyadia Ladénan boga hak pikeun ngalibetkeun organisasi ahli anu mandiri nalika nangtoskeun kasalahan Klién salaku hasil tina tindakan ilegal na nalika nganggo Jasa. Upami lepatna Klién ditetepkeun, anu terakhir badé mayar deui biaya anu ditanggung ku Panyadia Jasa pikeun pamariksaan.

5. Ngolah data pribadi

5.1. Klién satuju kana ngolah data pribadina atas nama sorangan atanapi gaduh otoritas pinuh pikeun nransfer data pribadi ti jalma-jalma anu nami anjeunna mesen jasa, kalebet nami tukang, nami hareup, patronymic, telepon sélulér, alamat e-mail pikeun palaksanaan pasatujuan ieu.

5.2. Ngolah data pribadi hartina: ngumpulkeun, ngarékam, systematization, akumulasi, neundeun, klarifikasi (ngamutahirkeun, ngarobah), ékstraksi, pamakéan, mindahkeun (penyediaan, aksés), depersonalization, blocking, ngahapus, jeung karuksakan.

6. Momen asupna kana kakuatan tina pasatujuan. Prosedur pikeun ngarobah, terminating, sarta terminating pasatujuan

6.1. Pasatujuan ieu dikuatkeun ti waktos nampi syaratna ku Klién (katampi tawaran) dina cara anu ditunjuk ku pasatujuan ieu, sareng sah dugi ka ahir taun kalénder. Mangsa Perjangjian sacara otomatis diperpanjang pikeun taun kalénder salajengna, upami teu aya Para Pihak anu nyatakeun terminasi sacara tulisan sahenteuna 14 (opat belas) dinten kalénder sateuacan ahir taun kalénder. Panyadia Ladénan boga hak pikeun ngirim béwara anu saluyu sacara éléktronik ku e-mail ka alamat kontak Pelanggan.

6.2. Klién ngagaduhan hak pikeun ngabatalkeun Jasa iraha waé ku ngirim béwara anu pas ka Panyadia Ladénan henteu langkung ti 14 (opat belas) dinten kalénder sateuacan tanggal anu dipiharep tina terminasi Perjanjian.

6.3. Upami panyadiaan jasa dina Perjangjian ieu ditungtungan sateuacanna jadwal, dumasar kana aplikasi Klién, dana anu henteu dianggo dipulangkeun, iwal sakumaha anu disayogikeun dina Perjangjian ieu sareng annexes na.

6.4. Klién bakal ngirim aplikasi pikeun mulangkeun dana anu henteu dianggo kana kotak surat Panyadia Layanan support@netooze.com.

6.5. Dugi dugi ka ngabalikeun duit, Panyadia Jasa ngagaduhan hak pikeun nungtut konfirmasi ku Klién ngeunaan data anu dijelaskeun nalika pendaptaran (paménta data paspor / salinan paspor / inpormasi ngeunaan tempat pendaptaran Klién di tempat tinggal / anu sanés. dokumén identitas).

6.6. Upami teu mungkin pikeun ngonfirmasi inpormasi anu ditangtukeun, Panyadia gaduh hak pikeun henteu ngabalikeun dana sésana ka Akun Pribadi Klién. Mindahkeun dana anu henteu dianggo dilakukeun sacara éksklusif ku transfer bank.

6.7. Dana anu dikreditkeun kana Akun Pribadi Klién salaku bagian tina promosi khusus sareng program bonus henteu tiasa dibalikeun deui sareng ngan ukur tiasa dianggo pikeun mayar Jasa dina Perjangjian ieu.

7. Panundaan tina pasatujuan

7.1. Panyadia Jasa boga hak pikeun ngagantungkeun Perjangjian ieu tanpa aya bewara sateuacanna ka Klién sareng / atanapi ngabutuhkeun salinan paspor sareng inpormasi ngeunaan tempat pendaptaran Klién di tempat tinggal, dokumén idéntitas sanés dina kasus di handap ieu.

7.1.1. Lamun cara Klién ngagunakeun ladenan dina pasatujuan ieu bisa ngabalukarkeun karuksakan jeung leungitna ka Service Provider jeung/atawa ngabalukarkeun malfungsi tina hardware jeung software pakakas tina Service Provider atawa pihak katilu.

7.1.2. Baranahan ku Klién, pangiriman, publikasi, distribusi dina sagala cara séjén, diala salaku hasil tina ngagunakeun jasa dina pasatujuan ieu, software nu, pinuh atawa sawaréh ditangtayungan ku hak cipta atawa hak séjén, tanpa idin ti Panyekel Hak Cipta.

7.1.3. Ngirimkeun ku Klién, pangiriman, publikasi, distribusi ku cara naon waé inpormasi atanapi parangkat lunak anu ngandung virus atanapi komponén ngabahayakeun sanés, kode komputer, file atanapi program anu dirancang pikeun ngaganggu, ngancurkeun atanapi ngawatesan pungsionalitas komputer atanapi alat telekomunikasi atanapi program, pikeun palaksanaan aksés diidinan, kitu ogé nomer serial pikeun produk software komérsial sarta program pikeun generasi maranéhanana, logins, kecap akses jeung cara séjén pikeun meunangkeun aksés diidinan pikeun sumber mayar on Internét, kitu ogé ngeposkeun Tumbu ka informasi di luhur.

7.1.4. Distribusi ku Klién inpormasi iklan ("Spam") tanpa idin ti anu dituju atanapi ku ayana pernyataan tinulis atanapi éléktronik ti panampi surat sapertos anu ditujukeun ka Panyadia Jasa kalayan klaim ngalawan Klién. Konsep "Spam" diartikeun dumasar kana prinsip umum tina transaksi bisnis.

7.1.5. Distribusi ku Klién sareng / atanapi publikasi inpormasi naon waé anu bertentangan sareng sarat panerapan ayeuna di Inggris atanapi hukum internasional atanapi ngalanggar hak pihak katilu.

7.1.6. Publikasi sareng / atanapi distribusi ku Klién inpormasi atanapi parangkat lunak anu ngandung kodeu, dina tindakanna saluyu sareng tindakan virus komputer atanapi komponén sanés anu sami sareng aranjeunna.

7.1.7. Iklan barang atawa jasa, kitu ogé bahan séjén, distribusina diwatesan atawa dilarang ku hukum nu lumaku.

7.1.8. Spoofing alamat IP atanapi alamat anu dianggo dina protokol jaringan sanés nalika nransferkeun data ka Internét.

7.1.9. Palaksanaan tindakan anu ditujukeun pikeun ngaganggu fungsi normal komputer, alat atanapi parangkat lunak sanés anu sanés milik Klién.

7.1.10. Ngalaksanakeun tindakan anu ditujukeun pikeun kéngingkeun aksés anu henteu sah kana sumber daya Jaringan (komputer, alat-alat sanés atanapi sumber inpormasi), panggunaan aksés sapertos kitu, ogé karusakan atanapi modifikasi parangkat lunak atanapi data anu sanés milik Klién, tanpa idin ti nu boga software ieu atawa data, atawa pangurus sumberdaya informasi ieu. Aksés anu henteu sah nujul kana aksés dina cara naon waé lian ti anu dimaksud ku nu gaduh sumberdaya.

7.1.11. Ngalaksanakeun tindakan pikeun nransferkeun inpormasi anu henteu aya gunana atanapi henteu aya gunana ka komputer atanapi alat pihak katilu, nyiptakeun beban (parasit) anu kaleuleuwihan dina komputer atanapi alat-alat ieu, ogé bagian perantara jaringan, dina jilid anu ngaleuwihan minimum anu diperyogikeun pikeun mariksa konektipitas jaringan. jaringan sareng kasadiaan elemen individuna.

7.1.12. Ngalaksanakeun tindakan pikeun nyeken titik jaringan pikeun ngidentipikasi struktur internal jaringan, kerentanan kaamanan, daptar palabuhan anu kabuka, jsb., tanpa idin eksplisit ti nu gaduh sumberdaya anu dipariksa.

7.1.13. Upami Panyadia Ladénan nampi pesenan ti badan nagara anu gaduh kakuatan anu pas luyu sareng katangtuan panerapan Britania Raya.

7.1.14. Nalika pihak katilu sababaraha kali ngalamar pelanggaran ku Klién, dugi ka waktos Klién ngaleungitkeun kaayaan anu janten dasar pikeun keluhan pihak katilu.

7.2. Kasaimbangan dana tina akun Klién dina kasus-kasus anu dijelaskeun dina klausa 7.1 tina Perjangjian ieu henteu kedah dipulangkeun deui ka Klién.

8. Sarat séjénna

8.1. Panyadia Ladénan ngagaduhan hak pikeun nyingkab inpormasi ngeunaan Klién ngan ukur saluyu sareng panerapan Inggris Raya sareng Perjangjian ieu.

8.2. Upami aya klaim ngeunaan eusi inpormasi akun sareng (atanapi) sumberdaya Klién, anu terakhir satuju kana panyingkepan data pribadi ku Panyadia Layanan ka pihak katilu (organisasi ahli) pikeun ngabéréskeun sengketa.

8.3. Panyadia Ladénan boga hak pikeun ngarobah sarat dina Perjangjian ieu, Tarif pikeun Jasa, Katerangan Jasa, sareng Aturan pikeun Interaksi sareng Jasa Rojongan Téknis sacara sapihak. Dina hal ieu, Klién boga hak pikeun ngeureunkeun pasatujuan ieu. Dina henteuna bewara tinulis ti Klién dina sapuluh poé, parobahan dianggap ditarima ku Klién.

8.4. Perjangjian ieu mangrupikeun kontrak umum, syaratna sami pikeun sadaya Klién, kecuali pikeun kasus masihan kauntungan pikeun sababaraha kategori Klién saluyu sareng peraturan anu diadopsi di Inggris.

8.5. Pikeun sadaya masalah anu henteu kaungkab dina Perjangjian ieu, Para Pihak dipandu ku undang-undang ayeuna di Inggris.

9. Appendices kana pasatujuan ieu

Service Level pasatujuan (SLA)

10. Rincian Panyadia Jasa

Perusahaan: "NETOOZE LTD"

Perusahaan No: 13755181
alamat légal: 27 Old Gloucester Street, London, Britania Ageung, WC1N 3AX
Alamat pos: 27 Old Gloucester Street, London, Britania Ageung, WC1N 3AX
Telepon: + 44 (0) 20 7193 9766
Mérek dagang: "NETOOZE" geus didaptarkeun dina No. UK00003723523
Surélék: sales@netooze.com
Ngaran Rekening Bank: Netooze Ltd
Bank IBAN: GB44SRLG60837128911337
Bank: BICSRLGGB2L
Kode Urut Bank: 60-83-71

Nomer Rekening Bank: 28911337

Mimitian perjalanan awan anjeun? Candak léngkah munggaran ayeuna.
%d blogger kawas kieu: