Métode pamayaran

Urang nungkulan duanana jalma jeung usaha.

kartu

Kami nampi Visa, Mastercard, American Express, Discover, JCB, Diners Club, China UnionPay, kartu debit

paypal

Kami nampi pamayaran online nganggo Platform Dagang PayPal. 

Transfer Bank

Tukang dagang tunggal jeung bisnis ogé tiasa nganggo transfer bank. Saatos pamayaran parantos ditampi, akun awan Netooze anjeun bakal dikreditkeun.

 

ngaran akun Netooze Ltd
alamat Tim Operasi Bank Jalak, 5. Lantai Brunel House, 2 Jalan Fitzalan, Cardiff, CF24 0FG. Wales.
Konci diurutkeun 60-83-71
Nomer akun 28911337
SWIFT / BIC SRLGGB2L
IBAN GB44SRLG60837128911337

Rincian internasional pikeun pamayaran SWIFT:

ngaran akun Netooze Ltd
alamat The Currency Cloud Limited
Bank / Institusi The Steward Gedong 12 Steward Street, London, E1 6FQ, GB
SWIFT / BIC TCCLGB3L
IBAN GB81TCCL04140437943379
bank panganteur SWIFT (ngan anggo upami diperyogikeun ku bank pangirim): BARCGB22 

Rincian internasional pikeun pamayaran SEPA:

ngaran akun Netooze Ltd
alamat The Currency Cloud Limited
Bank / Institusi The Steward Gedong 12 Steward Street, London, E1 6FQ, GB
SEPA IBAN GB70TCCL00997961564677
SEPA SWIFT / BIC TCCLGB31

Pikeun pilihan pembayaran tambahan mangga ngahubungan sales@netooze.com

 

PDF doc

NETOOZE mangrupikeun Pausahaan Wates Swasta anu dilebetkeun di Inggris sareng Wales

Pausahaan No. 13755181

 

Mimitian perjalanan awan anjeun? Candak léngkah munggaran ayeuna.
%d blogger kawas kieu: