Diversity dina Tech

N
Netooze
Januari 26, 2022

Nalika téknologi terus maju, pangguna anu berpengalaman tiasa gancang nunjukkeun cacad dina sistem operasi panganyarna, spésifikasi alat anyar, sareng fitur anu tiasa ngajantenkeun produk langkung diaksés. Kanggo sabagéan ageung, masalah ieu gaduh solusi atanapi cara adaptasi anu masihan pangguna kasempetan pikeun leres-leres ngaropea pangalamanana.

Sababaraha produk anyar ieu tiasa mahal pisan sareng kadang ngan ukur sayogi pikeun demografi anu dipilih pikeun tujuan uji, anu teu ngahaja tiasa ngasingkeun grup sanés. Aya conto ieu di mana waé, ti bias génder dina vidéo kaulinan nepi ka teu malire rupa-rupa etnis, keragaman téknologi mimiti nahan urang.

Naon ari diversity?

Kantun nempatkeun, diversity dihartikeun salaku prakték atawa kualitas kaasup jeung ngalibetkeun jalma ti sauntuyan kasang tukang sosial jeung étnis, orientasi seksual, sarta genders béda.

Ulikan kelompok anu saé umumna diwangun ku rupa-rupa jalma anu béda-béda anu tiasa ngahiji pikeun nganyatakeun pikiran, kabutuhan, sareng pangalaman sareng produk atanapi jasa.

Sacara umum, grup ulasan anu gaduh karagaman sapertos kitu tiasa sesah milarian gumantung kana daérah dimana grup éta diayakeun. Hal ieu ngajantenkeun penting pisan pikeun nampi tanggapan sateuacan sareng saatos peluncuran produk pikeun mastikeun produktivitas sareng utilitas pangsaéna tina jasa anjeun.

Conto di Dunya Nyata

Conto anu paling umum tina bias dina tingkat anu praktis nyaéta konsép sapertos telepon sélulér sareng parangkat lunak pangenal raray anu gaduh kasusah ngabédakeun antara anggota kulawarga dina kulawarga Asia.

Pamasaran pikeun kaulinan vidéo sareng pilem aksi anu diarahkeun ka pangguna anu ngaidentipikasi lalaki mangrupikeun conto anu umum pisan, anu teras-terasan ngasingkeun pangguna anu langkung feminin tina ngagunakeun atanapi bungah ngeunaan produk éta.

Dispenser sabun sareng cai otomatis anu henteu tiasa nyandak kulit anu langkung poék mangrupikeun conto téknologi anu sanés ngan ukur teu cocog pikeun kahirupan sapopoe masarakat.

Pertimbangan kedah dilakukeun pikeun fungsionalitas sakabéh produk, kitu ogé aksés ka pangguna anu henteu cocog sareng kapang. Sanaos aya rohangan pikeun ningkatkeun sareng eupan balik ngabantosan parobihan éta, perusahaan kedah aya dina bal pikeun nyekel masalah sateuacan timbul.

Téknologi mangrupikeun prestasi anu luar biasa tina umat manusa, tapi sigana kajebak dina sifat manusa anu ningali hal-hal anu henteu tiasa dianggo pikeun panyipta na. Ieu kedah robih, sanés ngan ukur pikeun kapentingan inklusivitas tapi ogé dina nami ngembang saluareun kotak anu urang lebetkeun.

Netooze ngarencanakeun pikeun megatkeun kapang

Netooze ngalaksanakeun pawakilan keragaman anu jelas sareng tujuan inklusi, sareng pendekatan komprehensif pikeun ngahontalana. Nyokot pangalaman hirup tina tanaga gawé maranéhna rék nyieun sektor téhnologi leuwih inklusif, ngabejaan carita urang ngaliwatan data kuat, sarta nyieun solusi jeung strategi pikeun robah langgeng.

Netooze ngagambarkeun diversity jeung tujuan inklusi

Nalika urang ngadangukeun sareng ngagungkeun naon anu umum sareng anu béda, urang janten organisasi anu langkung bijaksana, langkung inklusif, sareng langkung saé. Diversity jeung inklusi, nu grounds nyata pikeun kreativitas, kudu tetep di puseur naon urang ngalakukeun di netooze. Nalika urang ngadangukeun sareng ngagungkeun naon anu umum sareng anu béda, urang janten langkung bijaksana, langkung inklusif, sareng organisasi anu langkung saé. Diversity jeung inklusi, nu grounds nyata pikeun kreativitas, kudu tetep di puseur naon urang ngalakukeun di netooze.

Salah sahiji tanda petik paling keuna anu diideuan loba asalna ti Marian Wright Edelman, Pangadeg sarta Présidén Dana Pertahanan Barudak: "Anjeun moal tiasa janten anu anjeun teu tiasa ningali." Sanaos hiperbolik, kutipan Edelman nyentuh halangan konci pikeun awéwé dina Ilmu Komputer: kakurangan panutan anu kuat. Tanpa awéwé séjén kasampak nepi ka, loba awéwé ngora anu timer milih kaluar tina jalur karir teknis saméméh maranéhna malah bener masihan kasempetan.

Ieu stresses pentingna panutan katempo dina sagala tingkatan. Pikeun nyiptakeun tenaga kerja téknologi inklusif, urang henteu ngan ukur kedah narik bakat anu hébat, urang kedah mastikeun jalma-jalma anu hébat tiasa tumbuh janten pamimpin anu hébat.

Répréséntasi diversity sareng tujuan inklusi netooze nyaéta kieu:

  1. Mastikeun minimum 50% sadaya posisi anyar - internal tur éksternal - bakal ngeusi bakat Hideung jeung Latino.
  2. Henteu aya Prosés Ngiring padamelan anu bakal réngsé kecuali calon minoritas diwawancara.
  3. Jumlah wanoja dina kalungguhan téknis nyaéta 50%” (tina sakabéh kalungguhan).
  4. Kabéh staf diwajibkeun hadir diversity jeung latihan inklusi.

netooze Tujuan pikeun ngaidentipikasi sareng ngembangkeun kolam renang bakat ti mana pamimpin senior ditarik.

kacindekan

Kalayan seueur aktivisme sosial jaman ayeuna, tiasa sesah milarian topik anu henteu ditaliti. Paduli naon sisi koin éta anjeun murag, hal anu penting pikeun mikawanoh sudut pandang nu bisa jadi teu cocog anjeun sorangan, éta hijina cara urang sadayana bisa tumuwuh.

Diversity dina representasi breeds ditampa jeung toleransi budaya, jalma, jeung kabutuhan nu bisa jadi teu cocog anjeun sorangan. Janten mindful, boh dina bisnis jeung dina praktekna pribadi, bisa mantuan dulur mingpin kahirupan hadé sakuliah dewan.

Netooze® mangrupikeun platform awan, nawiskeun jasa ti pusat data sacara global. Nalika pamekar tiasa nganggo awan anu lugas sareng ekonomis anu aranjeunna resep, usaha ngalegaan langkung gancang. Kalayan harga anu tiasa diprediksi, dokuméntasi lengkep, sareng skalabilitas pikeun ngadukung kamekaran bisnis dina tahap naon waé, Netooze® ngagaduhan jasa komputasi awan anu anjeun peryogikeun. Startups, perusahaan, sareng instansi pamaréntah tiasa nganggo Netooze® pikeun nurunkeun biaya, janten langkung lincah, sareng berinovasi langkung gancang.

Posts Related

Mimitian perjalanan awan anjeun? Candak léngkah munggaran ayeuna.
%d blogger kawas kieu: