wartos

Puseur data TOR3 anyar di Kanada
Amérika Kalér ningali tumuwuhna Netooze. Pamaké ayeuna tiasa nyetél server virtual vStack dina pusat data Cologix TOR3 Kanada. Di pusat kota Toronto, pusat data aya di zona anu sakedik kagiatan seismik. TOR3 dipiboga ku Cologix, interkonéksi Amérika Kalér luhur sareng panyadia pusat data tepi hyperscale, sapertos […]
Dina taun 2022, langkung seueur beban kerja database sareng analitik dijalankeun dina Kubernetes.
Hasil polling panganyarna ku Komunitas Data on Kubernetes (DoK) nunjukkeun yén, dibandingkeun sareng taun sateuacana, 26 poin persentase anu pikasieuneun langkung seueur perusahaan anu bakal ngajalankeun pangkalan datana dina Kubernetes dina taun 2022. Pamilon dina survey panganyarna ngalaporkeun ngagunakeun pangkalan data dina Kubernetes dina laju 76%, naékna signifikan tina […]
Numutkeun kana Grand View Research, Inc., pasar komputasi awan bakal ngahontal $ 1,554.94 milyar ku 2030.
SAN FRANCISCO, 20 Oktober 2022 /PRNewswire/ -- Numutkeun analisa panganyarna ku Grand View Research, Inc., industri komputasi awan global diperkirakeun ngahontal $ 1,554.94 milyar ku 2030, nunjukkeun CAGR 15.7% ti 2022 dugi ka 2030. XNUMX. Solusi awan nyayogikeun gaganti praktis pikeun ngatur operasi perusahaan anu rumit sareng biasana dianggo pikeun nyegerkeun antarorganisasi […]
Netooze® Pangalusna Dina Kelas Cloud Computing Service di 2022 
Nyobian milih panyadia hosting awan tiasa sesah sabab seueur pisan. Nanging, upami anjeun terang naon syarat sareng solusi anu anjeun peryogikeun, anjeun tiasa milarian panyadia hosting awan anu gaduh kombinasi idéal jasa komputasi awan pikeun organisasi anjeun sareng waktos sareng andalna anu pangsaéna. Lebetkeun Netooze®, anu […]
Kubernetes sareng Postgres Ngagungkeun 5 Taun Babarengan
Ngawangun kluster Postgres anu sayogi pisan sareng tiasa ngalereskeun nyalira sesah. Anjeun kedah mikirkeun hal-hal sapertos cadangan, nyebarkeun beban kana pangkalan data, métrik, ngarobih host database, neundeun, sareng mastikeun yén sadaya jasa ieu ukuran anu pas.
Netooze® Palayanan Kubernetes Pangalusna Diurus 2022
Anggo jasa Kubernetes anu dikokolakeun pangsaéna Netooze® taun 2022 pikeun ngirangan pajeulitna sareng setrés anu aya hubunganana sareng ngajalankeun, nyebarkeun, sareng ngokolakeun Kubernetes. Netooze, panyadia unggulan solusi komputasi awan, dinten ieu ngumumkeun perluasan infrastruktur awan na ku layanan Managed Kubernetes ngamungkinkeun pamaké pikeun ngajadikeun otomatis kaluaran aplikasi staged, deployment sarta replikasi instance kalawan [...]
Penyidik ​​Inggris ningali dominasi Amazon, Microsoft, sareng Google dina komputasi awan.
Ofcom nalungtik Amazon, Microsoft, sareng monopoli komputasi awan Google. The watchdog bakal scrutinize panyadia infrastruktur awan publik ieu dina minggu datang ningali naha maranéhna ngahalangan kompetisi. Panaliti na, diumumkeun Kemis, bakal difokuskeun "hyperscalers" sapertos Amazon Web Services, Microsoft Azure, sareng Google Cloud, anu ngamungkinkeun korporasi kéngingkeun kakuatan pangolahan sareng […]
Naon Dupi WordPress? Dijelaskeun pikeun Beginners
WordPress: Naon eta? Saderhana, WordPress mangrupikeun platform anu paling sering dianggo pikeun ngadamel halaman wéb atanapi blog anjeun nyalira di sakumna dunya. Pikeun nempatkeun éta dina sudut pandang, sakitar 43.7% tina sadaya situs wéb dina internét nganggo WordPress. Éta kirang ti satengah sadaya situs internét. Persentase ageung tina situs […]
Strategi anu épisién pikeun ngagunakeun komputasi awan pikeun ngarobihkeun jasa umum.
Komputasi awan nyaéta prakték nyieun sumber komputasi sadia on demand ngaliwatan Internet. Pamaréntah ngandelkeun pisan kana komputasi awan pikeun ngajaga jasa penting sapertos hotline darurat sareng pendidikan jarak jauh salami COVID-19. Gantina nyéépkeun artos pikeun pusat data sareng server, pamaréntahan tiasa waé nyéwa aranjeunna sakumaha anu diperyogikeun ti panyadia awan sareng nganggo […]
65 Statistik, Fakta, sareng Tren dina Komputasi Awan pikeun 2022
Naha anjeun tiasa ngadangu misterius 'Hum komputasi awan global'? Nya, kuring pasti tiasa sareng beuki nyaring ti saprak ngabeledug dina damel jarak jauh saatos pandémik. Aman pikeun nyarios yén komputasi awan parantos ngarobih pisan cara urang hirup sareng ngalakukeun bisnis salaku manusa. Sareng inovasi ieu henteu nunjukkeun tanda ngalambatkeun […]
Naon Kauntungan sareng Karugian Panggedéna Cloud Computing?
Naha halaman wéb anjeun kantos janten korban serangan siber anu nyababkeun leungitna data kritis? Naha anjeun kantos kaleungitan file penting, parangkat lunak, atanapi program salaku akibat tina kacilakaan hard drive? Naha anjeun hoyong solusi awan anu ogé bakal ngahémat artos anjeun? Sanaos komputasi awan sacara jelas kuat sareng ékspansif, […]
Netooze® Terraform Provider geus diverifikasi
HashiCorp nambihan panyadia Netooze Terraform kana daptar panyadia anu diverifikasi. Ieu hartosna panyadia Netooze Terraform parantos diverifikasi sareng nyumponan sarat téknis pikeun ngatur infrastruktur Netooze. Ayeuna panyadia Netooze Terraform mangrupikeun anggota Program Rakan Téhnologi HashiCorp, anu mastikeun yén pangguna ngagaduhan alat anu dipikabutuh pikeun panyebaran infrastruktur awan. Terraform […]
Naha Pasar Komputasi Awan nuju Ka Arah?
Sanaos komputasi awan sigana teu kebal kana pesimisme anu ngurilingan ékonomi global, khususna ti saprak pandémik, sigana sigana hal-hal anu tungtungna dugi ka pasar téknologi anu booming, dibuktikeun ku hasil anu dikumpulkeun ti Q2 taun kauangan 2022. Raja dunya komputasi awan, Amazon Web Services, sedengkeun […]
Ningkatkeun pamakéan aplikasi pribadi dina bisnis numbu ka ngaronjat résiko sprawl data.
Kalayan 2022 nunjukkeun paningkatan 35 persén panggunaan aplikasi awan dina organisasi, dimana waé antara 500-2000 pangguna berinteraksi, ngabagi, sareng nyimpen data antara 138 aplikasi bari ngagunakeun kira-kira 1,558 aplikasi awan per bulan, Netskope, Security Service Edge (SSE) sareng Spesialis Zero Trust, anu panilitian ngungkabkeun panemuan ieu, percaya yén buktina nunjuk ka […]
TRANSFORMASI DIGITAL DI JAMAN PANDEMIK
Awal pandémik dina Maret 2020 ngabutuhkeun peralihan paradigma dina cara perusahaan ngadeukeutan bisnis, sareng seuseueurna aranjeunna milih strategi digital anu ngahasilkeun nilai konsisten pikeun dirina sareng para nasabah. Hasilna, perusahaan ayeuna ngalayanan sareng ngahubungkeun ka konsuménna jauh béda ti anu dilakukeun sateuacan […]
Netooze apdet - 1-Klik Aplikasi, eusi anyar, apdet pikeun panel kontrol, sarta bugfixes.
1-Klik Aplikasi Ayeuna anjeun tiasa nyiptakeun server vStack nganggo parangkat lunak anu tos dipasang dina hiji klik. Daptar aplikasi ngawengku: WordPress — sistem manajemen eusi (CMS). Docker - platform pikeun ngawangun, nyebarkeun, sareng ngatur wadah. PostgreSQL - sistem manajemen database obyék-relasional. Apache - pangladén wéb. Nginx - server wéb sareng proxy mail. LAMP - set parangkat lunak server anu kalebet Linux, Apache, […]
NETOOZE MITRA sareng ITGLOBAL CLOUD Pikeun Ngaronjatkeun Data sareng Pangalaman Pelanggan
Tujuanana pikeun ngaronjatkeun modeling résiko duga na ngaliwatan pamakéan analytics, aksés scalability untapped, sarta streamline patuh pangaturan, Netooze ngagunakeun pinuh migrasi -na pikeun vstack na vmware Cloud. Netooze, diadegkeun dina 2021, sacara konsisten nawiskeun server awan, sertipikat SSL, panyimpen obyék, hosting DNS sareng docs API ka basis pelanggan anu lega, […]
Nalika ékonomi berjuang sareng inflasi sareng konflik, komputasi awan nawiskeun glimmer harepan pikeun industri.
IBM, Google, Microsoft, Amazon, ogé Netooze.com sadayana nyandak Helm pikeun Renaissance awan. Gartner nyarios yén dina 2021, belanja pikeun solusi awan umum tiasa langkung ti $330B. Sagala jinis industri ogé pamaréntah ogé ngalihkeun fasilitas sareng téknologi modéren kana méga. Aya kasempetan anu signifikan […]
Belanja $55 MILIAR OLEH ORGANISASI PADA JASA-LAYANAN AWAN DI Q1
Sanaos kaayaan ékonomi parah sacara global, belanja jasa infrastruktur Cloud, numutkeun laporan énggal, parantos ningkat sakitar 34 persén dina kuartal kahiji 2022, nyababkeun $ 55.9 milyar dikaluarkeun pikeun nyokong strategi transformasi digital sareng sagala rupa inisiatif optimasi organisasi. Upami dibandingkeun sareng kuartal sateuacana, numutkeun inpormasi ti Canalys, jasa awan […]
NETOOZE nawarkeun percobaan GRATIS ka kuliah jeung universitas
Layanan Awan kelas dunya Netooze, salah sahiji perusahaan hosting awan utama di dunya, parantos ngumpulkeun muhibah di Amérika Serikat ku nawiskeun uji coba gratis jasa awan kelas dunya ka paguron luhur sareng akademi di sakuliah nagara. Dumasar di Inggris, Netooze's Cloud Computing Services terstruktur pikeun ngamajukeun kreativitas, konektipitas sareng kaamanan, sareng salaku perusahaan […]
Ngartos alat manajemén sambungan desktop jauh
London, Inggris, 4 Juli 2022 - Aksés anu aman sareng lancar kana desktop penting pisan pikeun pangurus IT sareng teknisi di meja pitulung. Kalayan alat anu sayogi dina sistem operasi sareng alternatif pihak katilu, ngamankeun sareng ngagampangkeun aksés desktop tiasa langkung diaksés sareng langkung murah. Dina lingkungan IT kontemporer, sambungan desktop jauh penting pisan. […]
Range Anyar tina vStack sareng vMware Cloud Server
29 Désémber 2021 -- Platform hyper-converged vStack parantos diintegrasikeun kana jalur pangladén Cloud énggal pikeun Linux sareng Windows dina Platform Netooze. Ngan ukur 5 dolar AS atanapi 4 euro sabulan, anjeun tiasa nyéwa server Linux di salah sahiji fasilitas data panggedéna di Éropa atanapi Amérika Serikat […]
Netooze ngucapkeun salam ka dunya sabab nawiskeun jasa dina genep basa anyar!
LONDON, UNITED KINGDOM, /EINPresswire.com/ -- LONDON, 8 Juni 2022 - jasa manajemén IT populér sareng pangaruh Netooze® parantos ningkatkeun aksés ka pangguna, profésional IT, sareng usaha di sakumna dunya saatos ngenalkeun jasa na dina genep basa anyar; Rusia, Perancis, Hindi, Jerman, Norwegia jeung Walanda. Situs Inggris Netooze parantos nawiskeun jasa server awan, […]
NETOOZE: vStack sareng VMware Cloud Service
Netooze vStack sareng VMware Cloud Service ditujukeun pikeun ngamimitian, pamekar, tim IT, DevOps, sareng ogé perusahaan ageung anu badé mindahkeun beban kerja VMware na kana awan umum sareng ngirangan tapak tapak pusat data di premis Netooze vStack Cloud sareng jasa VMware ngamungkinkeun. Anjeun ngonpigurasikeun sareng nyebarkeun server virtual, ngonpigurasikeun sirkuit jaringan, mesen SSL […]
Partnership of Netooze na ITGLOBAL.COM
ITGLOBAL.COM ngan ngumumkeun partnership anyar kalawan Netooze.com. Aliansi dua perusahaan ngamungkinkeun aranjeunna pikeun ngabagi ideu pasar, kaahlian téknis, sumber daya, sareng pangaweruh. "Kuring bungah ngeunaan kemitraan strategis anu bakal ngabantosan Netooze pikeun skala langkung gancang, teras ngawangun solusi inovatif pikeun palanggan kami, lebetkeun pasar énggal, sareng ngumpulkeun kaahlian berharga sareng [...]
Tambahkeun lisénsi RDP tambahan dina server awan Netooze
NETOOZE parantos nambihan kamampuan pikeun ngaktipkeun lisénsi RDP tambahan dina server awan anu ngajalankeun Windows.
Netooze ngajalankeun Citakan OS Oracle Linux 8.3
Netooze ngenalkeun kamampuan ngadamel server nganggo template Oracle Linux 8.3. Henteu paduli versi kernel sistem operasi, Oracle Linux ngajaga kasaluyuan sareng Red Hat Enterprise Linux (RHEL). Oracle Linux 8.3 kalebet UEK R6 sareng kernel Red Hat Compatible (RHCK) dina gambar pamasangan. UEK R6 kalebet sareng dipasang sacara standar […]
Kumaha Jack Ma ngayakinkeun Netooze Cloud Startup pikeun ngadopsi 'budaya ajag'
Netooze mangrupikeun perusahaan hosting awan dina misi pikeun ngarobih diajar ngaliwatan téknologi berbasis awan. Netooze nganut budaya ajag sareng kelenci, saur CEO Dean Jones, sareng éta panginten Jack Ma sareng Daniel Zhang Alibaba ti eksekutif téknologi Cina hatur nuhun. Aya opat aspék 'budaya ajag, sahenteuna sakumaha Jones nyarioskeun [...]
Diversity dina Tech
Peluncuran klaster Kubernetes di situs di kota Almaty
Panyadia awan Netooze ngumumkeun peluncuran klaster K8s di pusat data di Almaty. Pamaké kami enggal-enggal ngagaduhan kasempetan pikeun nyebarkeun klaster Kubernetes sacara lokal salaku jasa anu gancang sareng dipercaya. Pikeun konsultasi sareng pamundut harga sewa, nyerat ka sales@netooze.com
Netooze.com ngaluncurkeun jasa hosting VMware
pamaké Dear! Kami resep nginpokeun ka anjeun yén dina Séptémber 2021 kami ngaluncurkeun jasa hosting VMware dumasar kana pusat data di Almaty, anu ngamungkinkeun anjeun nyebarkeun pusat data virtual terasing di jero awan umum Netooze.com dumasar kana hypervisor industri ti VMware. Ladenan ieu nyayogikeun pilihan kustomisasi éksténsif, integrasi sareng […]
Kumaha kami parantos ngamutahirkeun 850 vCenter dina 4 minggu
Manajemén sékrési parangkat lunak perusahaan rumit: ngamutahirkeun prasarana, hariwang ngeunaan dukungan pangropéa, ningkatkeun lisénsi supados cocog sareng vérsi énggal, sareng nyandak panyalindungan pikeun mundur upami aya anu salah. Netooze Private Cloud mantuan. Kami ngatur tugas anu nyéépkeun waktos ieu supados anjeun tiasa difokuskeun bisnis sareng produksi. Urang nyanghareupan tantangan. 5.5-to-6.0 vSphere ningkatkeun SDDC VMware […]
BestKnownHost: Pendaftar Domain sareng Panyadia Hosting Wéb 2021
LONDON, 4 Pebruari 2021 /PRNewswire/ -- Naha para pangusaha kabetot pikeun nyiptakeun eBay salajengna atanapi ngaluncurkeun nirlaba aranjeunna kedah gaduh alat anu pas pikeun maksimalkeun jangkauan merek sareng visibilitas online. Dina dinten ieu sareng umur situs wéb mangrupikeun syarat dasar pikeun sadaya pangusaha sareng ngamangpaatkeun kakuatan iklan online […]
Awan pribadi virtual
NETOOZE объявляет о запуске услуги создания изолированных сетей, позволяющей объединять облачные сервонных сетей, позволяющей объединять облачные серверы серверы лет в т .
Témplat CentOS 8.1 sareng Ubuntu 20.04 LTS énggal
NETOOZE добавил возможность автоматического развертывания ОС CentOS 8.1 sareng Ubuntu 20.04 sareng Ubuntu XNUMX sareng готовых шаблонов dina облачныхрах
Puseur data di AS, New Jersey
Daptar puseur data sadia pikeun pamaké server awan geus replenished kalawan platform anyar - minuhan puseur data otonom generasi anyar NNJ3.
Kantor NETOOZE di Kazakhstan
Babaturan, kami parantos muka kantor perwakilan resmi NETOOZE di Républik Kazakhstan!
Netooze nawarkeun gudang objék ongkos-éféktif ka sadaya konsumén na
LONDON, 11 Juni 2022 - Seueur perusahaan sareng usaha leutik anu ngembang online ayeuna-ayeuna, sareng kalayan kamekaran téknologi sapertos kitu ngembang dina tingkat anu ngareureuwas. Usaha sareng perusahaan nuju milarian jasa panyimpen barang anu tiasa dipercaya, biaya-éféktif, sareng gampang diakses pikeun datana. Panyimpen objék S3 Netooze parantos janten pesaing utami di pasar ieu […]
Ieu mangrupikeun genep tren anu bakal mangaruhan komputasi awan di 2017.
Para ahli yakin yén pasar geus ngasupkeun hiji hal tina gelombang kadua, duanana keur awan publik jeung jasa awan swasta dijieun tur housed di puseur data parusahaan, sanggeus lima taun nu komputasi awan geus mantuan loba organisasi ngarobah diri. Numutkeun kana analisa panganyarna ku Forrester Research, industri awan bakal tumbuh dina […]
Undian Brexit Disetél pikeun Nimbulkeun Révolusi Kadua di Kota London
Di dunya perusahaan, aya pangakuan ngembang yén hubungan anu kuat sareng para nasabah tiasa ngabentuk dasar inovasi anu bakal datang.
Poé Anyar: Kumaha Kuring Kudu Mikir Ngeunaan Gagal ngamimitian Usaha IT?
The New Day nyaéta koran harian kompak Britania diterbitkeun ku Trinity Eunteung, dibuka dina 29 Pébruari 2016. Ieu aimed ka panongton awéwé tengah-yuswa, sarta sacara politis nétral. Éditor, Alison Phillips, dimaksudkeun pikeun maca koran dina waktos 30 menit.
Mimitian perjalanan awan anjeun? Candak léngkah munggaran ayeuna.
%d blogger kawas kieu: