Netooze® Cloud Computing - The Backstory

N
Netooze
Agustus 4, 2022
Netooze® Cloud Computing - The Backstory

Netooze® diadegkeun dina taun 2021 saatos Dean Jones mundur tina jabatanna salaku Diréktur Proyék Strategis di Cranfield University, universitas panalungtikan umum pascasarjana Inggris anu khusus dina élmu, rékayasa, desain, téknologi, sareng manajemén pikeun ngadukung kolotna sepuh di luar negeri salami COVID-19.

Pertumbuhan paménta pikeun infrastruktur IT béaya rendah sareng aksés data anu langkung gancang

Dean ningali yén wabah coronavirus manjang seueur di IT dugi ka wates kamampuanna pikeun milari cara pikeun nampung lonjakan para pekerja jauh. Dean ogé ngakuan parantos mingpin Istana Westminster House of Commons sareng Program Kaamanan House of Lords yén pergeseran anu dramatis sareng gancang dina laju dimana organisasi tina sagala ukuran ngaktifkeun pagawéan jauh sareng gantung kagiatan komérsial ningkatkeun résiko cybersecurity. Nyiptakeun kasusah operasional bisnis, ningkat paménta pikeun infrastruktur IT béaya rendah, sareng aksés data anu langkung gancang anu nyorong panggunaan jasa komputasi awan sareng ngadorong kamekaran pasar Infrastruktur global salaku Jasa (IaaS).

"Infrastruktur salaku jasa (IaaS) nyaéta layanan komputasi awan dimana usaha nyéwa server dina méga pikeun ngitung sareng neundeun. Ladenan wéb ieu nyayogikeun API tingkat luhur anu tiasa dianggo pikeun nyéépkeun sababaraha fitur tingkat rendah tina infrastruktur jaringan, sapertos sumber daya komputer fisik, partisi data, skala, lokasi, kaamanan, cadangan, sareng sajabana. IaaS ngamungkinkeun para pamaké pikeun ngajalankeun sistem operasi atanapi aplikasi naon waé dina server anu diséwakeun tanpa kedah mayar operasi sareng perawatan server."

(IaaS) pertumbuhan pasar ka $90.9 milyar dina 2021

Ieu ngakibatkeun (IaaS) tumuwuhna pasar ka $90.9 milyar dina 2021, naek ti $64.3 milyar dina 2020, nurutkeun Gartner, Inc.  Salajengna tina sagala rupa makalah sareng panilitian, Dean ogé ngartos yén pasar infrastruktur global salaku jasa (iaas) diperkirakeun ngahontal $ 481.8 milyar ku 2030, tumbuh dina CAGR 25.3% ti 2021 dugi ka 2030 kusabab élastisitas sareng skalabilitas. Solusi, anu cocog pikeun jasa anu diaktipkeun IT, bagean awan umum bakal sacara signifikan ningkatkeun pangsa pasar infrastruktur salaku jasa (IaaS) salami periode proyéksi.

"Pasar pikeun infrastruktur salaku layanan a dibagi kana sababaraha wewengkon, verticals industri, ukuran perusahaan, modus deployment, sarta jenis komponén. Ieu direcah jadi gudang, jaringan, komputasi, sarta komponén séjén. Ieu dipisahkeun kana swasta, publik, sareng model penyebaran hibrid. Usaha leutik sareng sedeng (UKM) sareng usaha ageung dipisahkeun dumasar kana ukuran perusahaan. Perbankan, jasa finansial sareng asuransi (BFSI), pamaréntah & pendidikan, kasehatan, telekomunikasi & IT, ritel, manufaktur , média & hiburan, sareng anu sanésna mangrupikeun vertikal industri anu béda. Pasar ditaliti tina segi dampakna ka Amérika Kalér, Eropa, Asia-Pasifik, sareng LAMEA.

Kaayaan diversity ayeuna diantara diréktur pausahaan tech UK

Salaku tambahan, Dean ngakuan yén kaayaan karagaman ayeuna di antara diréktur perusahaan téknologi Inggris henteu saimbang sareng panemuan dumasar-data sareng laporan anekdot ngeunaan diréktur anu henteu ngawakilan. Saterusna, éta grup marginalized - nyaéta awéwé jeung minoritas - masih parah underrepresented dina tech. Dean ogé ngartos pentingna panutan anu katingali dina sagala tingkatan penting sareng yén pikeun nyiptakeun tenaga kerja téknologi inklusif, perusahaan henteu kedah ngan ukur narik bakat anu hébat, aranjeunna kedah mastikeun jalma-jalma anu hébat tiasa tumbuh janten pamimpin anu hébat.

Bridging pamisah digital antara sakola jeung komunitas

Nalika urang ningali ka hareup dina dunya pasca-pandémik - sareng anu bakal nyambung langkung saé - urang pastina nyebarkeun anggaran pikeun nyayogikeun kabutuhan anu paling ageung salaku 'ngabagi digital' bisa ngarugikeun jalma jeung masarakat, tapi ogé négatip mangaruhan awéwé leuwih ti lalaki, nu ngalanggar prinsip sarua gender.

"Gap antara jalma anu ngagunakeun atawa boga aksés ka telekomunikasi sarta téhnologi informasi-kaasup hardware, konektipitas internét, sarta melek dina ngagunakeun duanana éféktif-jeung jalma anu henteu ieu ilaharna disebut "divide digital".

Ti saprak wabah, implikasi anu ageung anu bakal dialaman ku masarakat sareng komunitas upami urang gagal nutup celahna janten langkung jelas. Saacanna pandémik, ngirangan pamisah digital sigana biasana dianggap kasempetan pikeun ningkatkeun ékonomi. Kiwari, inovasi terus ningkat sakumaha dibuktikeun dina produk online anyar, jasa, sareng platform komputasi awan. Industri anyar, kaasup nu empowered ku kecerdasan jieunan sarta algoritma mesin learning, gancang transisi warga ti hiji analog kana ékonomi digital nu nawarkeun kasempetan vast ngimpi, ngawangun jeung transformasi dunya. Tapi, seueur jalma anu mundur nalika diajar, nyiptakeun, sareng damel di ékonomi manggung énggal ieu. Bari sababaraha studi contend yén henteuna nyebar, jaringan broadband-speed tinggi anu ngabalukarkeun kateusaruaan global, kasadiaan jasa komputasi pikeun ngalegaan proficiencies digital ogé bisa blamed.

Bagian tina masalah éta komputer tiasa prohibitively mahal, kadang pikeun sakabéh sakola atawa usaha leutik. Komputasi awan sanaos konsép anu kawilang énggal gaduh jangji anu penting pikeun pangwangunan sareng pangiriman sumber daya komputer pikeun pendidikan sekundér atanapi dasar, khususna di sakola anu paling kapangaruhan ku pamisah digital. Cloud tiasa ngabantosan tilu tangtangan anu paling penting: 1) kasadiaan kawates kaahlian IT, 2) konstrain modal, sareng 3) résiko kaamanan.

Netooze® Infrastructure as a service (IaaS) platform komputasi awan

Kalayan dina pikiran di luhur, Dean mutuskeun pikeun ngaluncurkeun platform awan IaaS anu nawiskeun mesin virtual generasi terjangkau anyar pikeun pamekar, tim IT, admin sistem, startups, sareng sakola kalayan set anu wani ngagambarkeun karagaman sareng tujuan inklusi sareng pendekatan komprehensif pikeun ngahontal éta. .  

"Kami nyiptakeun dampak sosial anu positip ku mastikeun kasadiaan jasa komputasi awan pikeun sakola anu dicabut ku nawiskeun jasa kami kalayan biaya sareng ayeuna ogé nyobian ngumpulkeun dana pikeun nyayogikeun jasa komputasi awan gratis ka sakola tanpa anggaran."

Duta Besar tina platform hyper-converged munggaran di dunya, vStack

Netooze® hyperscaler nyaeta infrastruktur awan dumasar kana vStack jeung VMware lingkungan virtualisasi. Kusabab VMware merlukeun sumberdaya signifikan pikeun pangropéa infrastruktur. Platform virtualisasi vStack salian VMware mangrupikeun pertandingan anu dilakukeun di surga sabab disimpen dina parangkat lunak sareng hardware sareng manajemén infrastruktur anu disederhanakeun ngaliwatan pendekatan hyper-converged sareng skala sareng pamulihan online anu langkung gancang. Ieu ogé ngajadikeun Netooze® Duta Umum tina platform hyper-converged munggaran di dunya, vStack.

"Dina komputasi, hyperscale nyaéta kamampuhan arsitéktur pikeun skala luyu sakumaha ngaronjat paménta ditambahkeun kana sistem. Wikipedia"

Netooze® ogé nawiskeun kinerja anu luhur server Windows Kalayan Desktop Jauh sareng aksés Admin pinuh anu ngamungkinkeun perusahaan pikeun nguji prioritas sareng ngalihkeun sumber daya kalayan lincah pikeun ngabantosan karyawanna tetep nyambung tina lokasi sareng alat anyar, ngamungkinkeun kasinambungan bisnis penting pikeun produktivitas. Netooze® Windows RDP server dianggo dina platform vStack hyper-converged inovatif dumasar kana téknologi Open-Source ngarah. Hypervisor bhyve ringan sareng OS FreeBSD kalayan basis kode anu saderhana.

Ti saprak platform Netooze® diluncurkeun, kamampuanana parantos ningkat sacara signifikan. Hétérogénitas jaringan anu teu terbatas dirojong, ogé tingkat efisiensi ékonomi anu luhur ngeunaan sumber vCPU sareng fitur anu sanés.

"Kusabab naékna paménta pikeun kinerja konsisten, on-demand Application Programming Interfaces (API), sarta kaamanan pikeun jaringan terasing fisik, bagean komputasi boga pangsa pasar pangbadagna pikeun infrastruktur salaku layanan a. Tapi, bagéan séjén diantisipasi ngalaman pertumbuhan panggancangna dina jangka waktu ramalan alatan tumuwuhna kabutuhan pikeun ngatur data sapanjang siklus hirupna, ti konsepsi jeung neundeun nepi ka arsip luyu. anu nyababkeun kamekaran ieu."

Transformasi bisnis digital parantos lebet kana fase anu langkung nangtang sareng didorong ku urgency kusabab pandémik COVID-19 sareng Netooze® tujuanana pikeun nyayogikeun alat-alat organisasi tina sagala bentuk sareng ukuran anu kedah ngajantenkeun komputasi awan langkung saderhana ku kituna usaha sareng pamekar tiasa langkung seueur waktos. ngahasilkeun software nu transforms dunya. Tujuan kami nyaéta pikeun janten salah sahiji pilihan nomer hiji pikeun klien perusahaan sareng klien individu di sakumna Éropa, Amérika Serikat, sareng saluareun.

Netooze® nyadiakeun pangurangan 86.6% dina Panyebaran Server Awan

Rata-rata waktos pikeun spin up server virtual anyar ngajalankeun Linux Ubuntu jeung Windows sakitar 40 detik. Netooze® ngamungkinkeun anjeun pikeun berinteraksi sareng pangladén awan sacara praktis saatos ngirimkeun pamundut panyebaran. Sakali anjeun maréntahkeun jasa, Netooze otomatis milih server anyar kalawan konfigurasi luyu ti pool of server. Pas pangguna nempatkeun pesenan, server ampir siap angkat. Pangguna ngan ukur kedah ngantosan pangaturanana réngsé.

"Salah sahiji fokus strategis urang éta pikeun ngaoptimalkeun speed nyieun server awan. Kami geus ngurangan waktu kreasi ku faktor 7.5, tapi teu tungtung garis, "nyebutkeun Dean Jones, CEO netooze®. Ngurangan indéks rata-rata ka 40 detik mangrupikeun hasil pegatna catetan: sateuacan optimasi, laju nyiptakeun server Windows nyaéta 300 detik, sareng pikeun server Linux - 60 detik. Nanging, téknologi anyar ngagaduhan poténsi tambahan sareng Netooze® bakal teras-terasan mastikeun platformna dikembangkeun satuluyna pikeun ningkatkeun kualitas layanan anu ditawarkeun ka konsumén urang ngaliwatan kerjasama strategis sareng ITGLOBAL.

Tujuan Diversity and Inclusion (D&I) perusahaan Netooze®

Tujuan diversity sareng inklusi Netooze® nyaéta kieu:

(1) Jumlah wanoja dina kalungguhan téknis 50%” (tina sakabéh kalungguhan).

(2) Mastikeun minimum 50% sadaya posisi anyar - (internal jeung éksternal) - bakal ngeusi bakat Hideung jeung Latino.

(3) Henteu aya prosés nyewa padamelan anu bakal réngsé kecuali calon minoritas diwawancara.

Saur Dean, "Salah sahiji tujuan kami nyaéta pikeun ngaidentipikasi sareng ngembangkeun kolam renang bakat ti mana pamimpin senior ditarik. Sanajan kitu, sakali hiji parusahaan hits sababaraha karyawan, sababaraha ngajawab yén éta hésé nyieun parobahan bermakna, tapi aya sababaraha harepan bisa ngalaman jeung startups. Upami anjeun ngamimitian ti dinten kahiji, aya kasempetan anu saé pikeun anjeun tiasa ngalakukeun éta leres. Kusabab damel di téknologi henteu kedah janten hak istimewa, tujuan Netooze® nyaéta ngabantosan diversifikasi tenaga kerja sektor téknologi ku mastikeun tanaga kerja sorangan ngawakilan komunitas anu kami layani ti mimiti."

Kapamingpinan téknologi kacida internasional. 18% sutradara téknologi mangrupikeun kabangsaan non-Inggris, dibandingkeun sareng 13% dina sadaya séktor sanés, sareng 13.8% dina populasi Inggris sacara gembleng.

Ceuk Dean, "Netooze® boga tujuan pikeun digawé di sakuliah advokasi, ngembangkeun bakat, sarta ngembangkeun bisnis jeung fokus bisnis na teu ukur ngeunaan delivering layanan palanggan hébat, tapi ogé ngeunaan 'tim balik layar' kami: jalma anu duanana digawé tur ngarojong digital kami. platform.

Bagéan Pasar Séréh

  • Ku Modél Pangabaran
    • wasta
    • masarakat
    • Hybrid
  • Ku Wilayah
    • Amérika Kalér
      • US
      • Kanada
    • Eropa
      • karajaan Inggris
      • Jérman
      • Perancis
      • Itali
      • Spanyol
      • Sesa Éropa
    • Asia Pasipik
      • Cina
      • Jepang
      • India
      • Koréa Kidul
      • Australia
      • Sésa Asia Pasifik
    • LAMEA
      • Amérika Latin
      • Timur tengah
      • Aprika
  • Ku Ukuran Perusahaan
    • Usaha ageung
    • PKS
  • Ku Industri nangtung
    • BFSI
    • Pamaréntah jeung Atikan
    • Palayanan Kaséhatan
    • Telecom sareng IT
    • Écéran
    • Manufaktur
    • Media jeung Hiburan
    • batur

Salaku CEO Netooze Ltd, Dean Jones nyangking pangalaman langkung ti 20 taun dina téknis, manajemén, sareng kalungguhan kapamimpinan anu ngadorong merek kana éra inovasi sareng kamekaran global. Anjeunna nampi gelar Bachelor of Arts kalayan honors sareng MSc dina Desain Komunikasi ti Central Saint Martins, sakola seni tersiér umum di London, Inggris, sareng kuliah konstituén Universitas Seni London.

Netooze® mangrupikeun platform awan, nawiskeun jasa ti pusat data sacara global. Nalika pamekar tiasa nganggo awan anu lugas sareng ekonomis anu aranjeunna resep, usaha ngalegaan langkung gancang. Kalayan harga anu tiasa diprediksi, dokuméntasi lengkep, sareng skalabilitas pikeun ngadukung kamekaran bisnis dina tahap naon waé, Netooze® ngagaduhan jasa komputasi awan anu anjeun peryogikeun. Startups, perusahaan, sareng instansi pamaréntah tiasa nganggo Netooze® pikeun nurunkeun biaya, janten langkung lincah, sareng berinovasi langkung gancang.

Posts Related

%d blogger kawas kieu: