Ngeunaan Netooze

Netooze® Awan nyaéta panyadia hosting awan nu nawarkeun jasa komputasi awan na Infrastruktur salaku Pelayanan (IaaS) ku cara saderhana sahingga tukang tiasa nyéépkeun waktos langkung seueur pikeun nyiptakeun parangkat lunak anu ngarobih dunya.

Naha bisnis anjeun mimiti dina perjalanan atanapi nuju kana transformasi digital, Netooze Awan tiasa ngabantosan anjeun ngarengsekeun tantangan anu paling hese. 

  1. The Balik Story

Kamampuh Kami

komputasi awan dijieun basajan with Netooze® Cloud. Kalayan waktos beban 2X langkung gancang, hardware premium, sareng dukungan 24/7/365. Anjeun tiasa gancang nyebarkeun infrastruktur IT maya di puseur data pangbadagna di dunya dina ngan sababaraha clicks.

  1. Naha vStack?
  2. Naha VMware?
  3. S3 Objék Panyimpenan

Naha milih kami

Pausahaan -
pakakas

ngaronjat
kinerja

Kaamanan nu jauh

skala
distribusi geografis

Mimitian perjalanan awan anjeun? Candak léngkah munggaran ayeuna.