Ngimpi, ngawangun
jeung transformasi
kalawan Netooze Awan

  • Ngawangun aplikasi langkung gancang,
  • ngadamel kaputusan bisnis anu langkung pinter,
  • sareng nyambungkeun jalma dimana waé.
Ngadamel akun

Ngabéréskeun tantangan anu paling hese anjeun sareng Netooze Cloud.

atanapi login sareng
Ku ngadaptar, anjeun satuju kana sarat tawaran.

Awan leuwih basajan. devs bagja. hasilna hadé.

pangwangunan
Nyebarkeun sareng nguji parangkat lunak dina hardware anu kuat kalayan ngabagi proyék 24/7 ti mana waé di dunya pikeun gawé babarengan anu éfisién.
hosting
Anggo pangladén virtual anu teu eureun-eureun kalayan sakumpulan sumber anu dijamin sareng alamat IP khusus pikeun nga-host sababaraha situs, pangkalan data, sareng aplikasi wéb.
RDP, VPC
Jieun desktops virtual anu lengkep, jaringan pribadi virtual, sareng server proxy pikeun tetep anonim online.
bisnis
Mindahkeun infrastruktur IT perusahaan anjeun, surat perusahaan, sistem CRM, akuntansi, jsb ka awan anu aman, ngahémat modernisasi sareng pangropéa taman IT anjeun nyalira.

Naha milih kami

bisa dipercaya

99.9 Uptime SLA dijamin ku perjanjian.

panggancangna

CPUs Xeon Gold sareng NVMe SSD langkung saé dina tolok ukur.

Prediksi

Biaya tagihan ku menit. Ngan pikeun jasa aktip.

scalable

Ngawangun, nyebarkeun, sareng skala komputasi awan, neundeun, sareng jaringan dina sababaraha detik.

sederhana

API lengkep, CLI, sareng Manajer Awan kalayan antarmuka anu ramah-pamaké.

Diandelkeun

Pangrojong téknis tiasa dianggo sapanjang jam sareng siap nyayogikeun bantosan anu mumpuni. 24/7

Panel Kontrol & API anu kuat

Méakkeun langkung waktos coding sareng kirang waktos ngatur infrastruktur anjeun.

Harita pamaké

Upami tujuan utama Netooze nyaéta nyayogikeun tingkat palayanan sareng dukungan anu paling luhur ka sadaya klienna, aranjeunna parantos ngahontal tujuan éta. Pendekatan hands-on maranéhna pikeun gawé bareng tim kami pikeun ngarojong ngembangkeun urang jeung sarat saterusna geus ngidinan urang pikeun ngajalankeun ramatloka urang dina waktu catetan. Iraha waé kuring peryogi bantosan. Netooze geus gancang risen ka prominence. Aya anu sok unggul pikeun ngabantosan anjeun 24 jam sadinten, 7 dinten saminggu. Hatur nuhun pisan.
Jody-Ann Jones
Milih panyadia hosting anu tiasa diandelkeun mangrupikeun salah sahiji kaputusan anu paling penting anu anjeun laksanakeun. Netooze mangrupikeun jawaban pikeun blog atanapi halaman wéb e-commerce, WordPress, atanapi komunitas / forum. Tong hariwang. Itchysilk atribut loba kasuksésan na solidity tina yayasan urang (hosting). Kusabab dirujuk kana Netooze dina 2021/22, kami nampi harga anu sami, kakuatan sareng kinerja tingkat salajengna anu sami, sareng halaman wéb kami langkung gancang.
Semper Harris
Splendid Chauffeurs mangrupikeun jasa sopir Splendid anu ekslusif anu mawa anjeun ka tujuan anjeun dina gaya sareng kanyamanan. Nalika milih perusahaan hosting, urang ningali rupa-rupa variabel, anu paling penting nyaéta kaamanan sareng layanan palanggan anu luar biasa sareng resolusi masalah. Urang kapanggih Netooze via panalungtikan urang; reputasi maranéhanana nyaéta beredar, sarta kami boga pangalaman langsung kalayan réaksi maranéhna.
Kevin Brown
Mimitian perjalanan awan anjeun? Candak léngkah munggaran ayeuna.