vStack Serverat

Netooze është një nga ofruesit më të njohur dhe më të vlerësuar të pritjes së serverëve Vstack në botë. vStack është një platformë hiper-konvergjente.

Zgjidhni konfigurimin

4.95USDmuaj
 • 1 Core CPU
 • 1 GB RAM
 • 25 GB Hapësira në disk (SSD)
9.95USDmuaj
 • 1 Core CPU
 • 2 GB RAM
 • 50 GB Hapësira në disk (SSD)
14.95USDmuaj
 • 2 Core CPU
 • 2 GB RAM
 • 60 GB Hapësira në disk (SSD)
19.95USDmuaj
 • 2 Core CPU
 • 4 GB RAM
 • 80 GB Hapësira në disk (SSD)
39.95USDmuaj
 • 4 Core CPU
 • 8 GB RAM
 • 160 GB Hapësira në disk (SSD)
79.95USDmuaj
 • 6 Core CPU
 • 16 GB RAM
 • 320 GB Hapësira në disk (SSD)
159.95USDmuaj
 • 8 Core CPU
 • 32 GB RAM
 • 640 GB Hapësira në disk (SSD)
291.95USDmuaj
 • 16 Core CPU
 • 64 GB RAM
 • 1000 GB Hapësira në disk (SSD)

Shpejtësi dhe performancë ekstreme

Kur bashkoheni me Netooze, faqja juaj e internetit është në duar të mira (duart më të mira). Shërbimet tona bashkojnë ekspertizën miqësore me teknologjinë e nivelit të lartë për t'ju dhënë gjithçka që ju nevojitet për të pasur sukses në ueb. Në krye të listës? Shpejtësia dhe performanca.

vStack është një platformë hiper-konvergjente

Serverët e cloud vStack Zgjedhja e shkëlqyer për vendosjen më të shpejtë të aplikacioneve tuaja. Keni një problem? Thjesht na tregoni – kur bëhet fjalë për pritjen e serverit vStack, asnjë pyetje nuk është kurrë shumë e thjeshtë ose shumë komplekse.

Pritja e serverit vStack

Netooze ofron serverët më të fundit të vStack.

 • Sign up
  Ne kemi prezantuar një gamë krejtësisht të re të serverëve Cloud të mundësuar nga platforma hiperkonvergjente vStack për Linux dhe Windows.
 • Krijimi i një Serveri
  Konfigurimi minimal i serverit Linux me 1 CPU, 1 RAM dhe 25 GB SSD dhe vendosja në qendrën më të madhe të të dhënave në Holandë, SHBA ose Rusi kushton 4.5 USD.
 • Performance
  Është një nga më të mirat në mesin e ofertave të tregut të qirasë së infrastrukturës cloud

regjistrim
ose regjistrohuni me
Duke u regjistruar, ju pranoni të Kushtet e Shërbimit.

Qendrat e të dhënave

Pajisjet tona janë të vendosura në qendrat e të dhënave në SHBA dhe BE.

Almaty (Kazteleport)

Faqja jonë në Kazakistan është vendosur në bazë të qendrës së të dhënave të kompanisë Kazteleport në qytetin e Almaty. Kjo qendër e të dhënave plotëson të gjitha kërkesat moderne për tolerancën e gabimeve dhe sigurinë e informacionit.

Karakteristika: Teprica bëhet sipas skemës N + 1, Dy operatorë të pavarur telekomunikacioni, gjerësia e brezit të rrjetit deri në 10 Gbps. më shumë

Moskë (DataSpace)

DataSpace është qendra e parë ruse e të dhënave që është certifikuar Tier lll Gold nga Instituti Uptime. Qendra e të dhënave ofron shërbimet e saj për më shumë se 6 vjet.

Karakteristika:  N+1 qark elektrik i pavarur, 6 transformatorë të pavarur 2 MVA, muret, dyshemetë dhe tavanet kanë një vlerësim të rezistencës ndaj zjarrit 2-orëshe. më shumë

Amsterdam (AM2)

AM2 është një nga qendrat më të mira evropiane të të dhënave. Ajo është në pronësi të Equinix, Inc., një korporatë që është e specializuar në projektimin dhe funksionimin e qendrave të të dhënave në 24 vende për gati një çerek shekulli.

Ka certifikata të një niveli të lartë besueshmërie, duke përfshirë një certifikatë sigurie të të dhënave të kartës së pagesës PCI DSS.

Karakteristika: N+1 rezervim furnizimi me energji elektrike, N+2 rezervim i klimatizimit të dhomës së kompjuterit, rezervim N+1 njësi ftohjeje. Ka certifikata të një niveli të lartë besueshmërie, duke përfshirë një certifikatë sigurie të të dhënave të kartës së pagesës PCI DSS. më shumë

Nju Xhersi (NNJ3)

NNJ3 është qendra e të dhënave të gjeneratës së ardhshme. E pajisur me një sistem inovativ ftohjeje dhe e mbrojtur me kujdes nga fatkeqësitë natyrore përmes dizajnit të menduar dhe vendndodhjes së përshtatshme të qytetit (~287 këmbë mbi nivelin e detit).

Është pjesë e korporatës Cologix, e cila zotëron më shumë se 20 qendra moderne të të dhënave të vendosura në Amerikën e Veriut.

Karakteristika: katër sisteme energjie të tepërta plotësisht të pavarura (N + 1), lidhje me nënstacionin elektrik lokal JCP & L, dhe prania e një sistemi parazjarrfikës me bllokim të dyfishtë. më shumë

Teknologji

FreeBSD

Një sistem operativ legjendar me një histori, zhvillim, komunitet dhe performancë të çuditshme. Megjithëse FreeBSD nuk është veçanërisht i njohur për publikun e gjerë, shumë firma kryesore, si AppleTM, NetAppTM, Dell EMCTM, iXsystemsTM, NetflixTM, etj., kanë ndërtuar produktet e tyre në FreeBSD...

ZFS

Njësitë e kopjimit në shkrim (fotografi, klone), ACL-të vendase NFSv4, aftësitë e pabesueshme të akordimit të performancës, POSIX dhe ACID, siguria e konsiderueshme e të dhënave, kompresimi efektiv i të dhënave dhe memoria inteligjente në dy nivele janë vetëm disa nga ZFSTMoutstanding ®' karakteristikat (ARC). ZFS ka qenë një pjesë e rëndësishme e fondacionit FreeBSD për më shumë se 12 vjet.

bhyve

Një hipervisor i tipit 2 i quajtur bhyve iu ofrua Projektit FreeBSD më shumë se 8 vjet më parë nga biznesi i mbështetur nga FreeBSD NetApp Inc. Me nisjen me funksione të plota UEFI të mysafirëve të Linux/FreeBSD/Windows, mbështetje për NVMe dhe performancë të rëndësishme, Bhyve's progresi është aktualisht mjaft i dukshëm. Komuniteti që rrethon OmniOS pretendon se ai performon "shumë më mirë se KVM dhe akordimi vazhdon". Suksesi i ciklit jetësor të Bhyve shërben si një ilustrim i potencialit të një qasjeje të lehtë.

Arkitektura e platformës vStack

Zbatimi ynë i grupeve shërben si themeli i infrastrukturës së plotë të hiperkonverguar, duke ofruar një zonë të vetme grupimi, aftësi kompjuterike, ruajtjeje dhe rrjetëzimi të përcaktuara nga softueri, si dhe veçori të tepricës dhe të dështimit.

Filloni udhëtimin tuaj në re? Hidhni hapin e parë pikërisht tani.
%d blogerët si kjo: