Falas
DNS Hosting

  • Serverët e dështimit
  • Migrimi automatik i regjistrimeve DNS
  • Menaxhimi i të dhënave të burimeve
regjistrim
ose identifikohu me
Duke u regjistruar, ju pranoni kushtet ofroj.

Përfitimet e pritjes sonë DNS

Strehim falas

Delegimi i deri në 20 domeneve pa pasur nevojë të paguani për shërbimin.

Transferim falas

Migrimi automatik i të dhënave ekzistuese DNS.

Kontroll i thjeshtë

Redaktimi i regjistrave të burimeve si A, CNAME, TXT, SRV.

Garanci sigurie

Mbrojtja e trafikut dhe gjeo-shpërndarja e serverëve.

Farë është DNS?
DNS (Domain Name System) është sistemi që është përgjegjës për konvertimin e domenit të një siti në një adresë IP që një kompjuter mund ta kuptojë. Pas kësaj, serveri me të cilin është lidhur domeni njihet dhe shfletuesi i përdoruesit mund të hapë sitin e vendosur në të.
Çfarë është një server DNS?
Një server DNS është një server që operon brenda sistemit DNS dhe ruan informacion teknik në lidhje me zonat e domenit të lidhura me të: adresat IP me të cilat duhet të aksesohen domenet (A-record), domenet e serverit të postës (MX-record), etj. sa më shpejt të përgjigjet serveri DNS, aq më shpejt hapet faqja e dëshiruar.

Si pjesë e shërbimit të pritjes DNS, ju keni mundësinë të krijoni regjistrime DNS për domenet tuaja dhe ta vendosni këtë informacion falas në serverët DNS të shpejtë dhe tolerantë ndaj gabimeve të NETOOZE.

Llojet kryesore të regjistrave të burimeve

Regjistrimi i adresës IPv4

Një rekord që lidh një domen me një adresë IP duke përdorur protokollin IPv4.

Regjistrimi i adresës IPv6

ais, domeni svvaa me një adresë IP që funksionon sipas protokollit IPv6.

Regjistrimi i shkëmbimit të postës

Një hyrje që përmban domenin e serverit të postës që merr postë.

Tregoni te Record Reverse

Versioni i kundërt i A-record. Lidh një adresë IP me një domen.

Regjistrimi i emrit kanonik

Hyrja që përdoret për të ridrejtuar domenin. Për shembull, ridrejtimi i një domeni nga www në një domen pa www.

Regjistrimi i serverit të emrit

Një hyrje që përmban serverët DNS të domenit.

TXT

Futja e tekstit. Shpesh përdoret për të kryer detyra specifike. Për shembull, për të konfirmuar pronësinë e një domeni kur e lidh atë me një shërbim postar.

Regjistrimi i përzgjedhjes së serverit

Regjistrimi i shërbimit. Përcakton vendndodhjen e serverit që kërkohet për funksionimin e disa shërbimeve.

Filloni udhëtimin tuaj në re? Hidhni hapin e parë pikërisht tani.
%d blogerët si kjo: