Re VPS hosting

I shkallëzuar, tolerant ndaj gabimeve, me faturim për minutë.

Zgjidhni konfigurimin

4.95USDmuaj
 • 1 Core CPU
 • 1 GB RAM
 • 25 GB Hapësira në disk (SSD)
9.95USDmuaj
 • 1 Core CPU
 • 2 GB RAM
 • 50 GB Hapësira në disk (SSD)
14.95USDmuaj
 • 2 Core CPU
 • 2 GB RAM
 • 60 GB Hapësira në disk (SSD)
19.95USDmuaj
 • 2 Core CPU
 • 4 GB RAM
 • 80 GB Hapësira në disk (SSD)
39.95USDmuaj
 • 4 Core CPU
 • 8 GB RAM
 • 160 GB Hapësira në disk (SSD)
79.95USDmuaj
 • 6 Core CPU
 • 16 GB RAM
 • 320 GB Hapësira në disk (SSD)
159.95USDmuaj
 • 8 Core CPU
 • 32 GB RAM
 • 640 GB Hapësira në disk (SSD)
291.95USDmuaj
 • 16 Core CPU
 • 64 GB RAM
 • 1000 GB Hapësira në disk (SSD)

High Performance

Serverët mundësohen nga procesorë Intel Xeon Gold dhe N+2 SSD të tepërta.

Disponueshmëri e lartë

Në rast të dështimit të hostit të harduerit, serverët rifillojnë automatikisht në një host tjetër.

3 hapa për një server më të sigurt në renë kompjuterike

Ekziston një mënyrë e re e të bërit biznes në ditët e sotme dhe quhet Cloud.

 • Krijoni llogari
  Do të keni akses në llogarinë tuaj personale duke futur adresën tuaj të emailit gjatë regjistrimit. Asnjë kartë pagese, pa detyrime.
 • Krijo një server cloud
  Vendosni shembuj të pabesueshëm të performancës për çdo ngarkesë pune. Mund të zgjidhni aplikacionet që do të instalohen në server gjatë vendosjes. dmth WordPress
 • Rritni shpejt burimet
  Përdorni një server të vetëm ose vendosni një infrastrukturë plotësisht të bazuar në cloud. Përshtatuni me ngarkesën në vetëm një moment dhe paguani vetëm për burimet e përdorura.

regjistrim
ose regjistrohuni me
Duke u regjistruar, ju pranoni të Kushtet e Shërbimit.

Qendrat e të dhënave

Pajisjet tona janë të vendosura në qendrat e të dhënave në SHBA dhe BE.

Almaty (Kazteleport)

Faqja jonë në Kazakistan është vendosur në bazë të qendrës së të dhënave të kompanisë Kazteleport në qytetin e Almaty. Kjo qendër e të dhënave plotëson të gjitha kërkesat moderne për tolerancën e gabimeve dhe sigurinë e informacionit.

Karakteristika: Teprica bëhet sipas skemës N + 1, Dy operatorë të pavarur telekomunikacioni, gjerësia e brezit të rrjetit deri në 10 Gbps. më shumë

Moskë (DataSpace)

DataSpace është qendra e parë ruse e të dhënave që është certifikuar Tier lll Gold nga Instituti Uptime. Qendra e të dhënave ofron shërbimet e saj për më shumë se 6 vjet.

Karakteristika:  N+1 qark elektrik i pavarur, 6 transformatorë të pavarur 2 MVA, muret, dyshemetë dhe tavanet kanë një vlerësim të rezistencës ndaj zjarrit 2-orëshe. më shumë

Amsterdam (AM2)

AM2 është një nga qendrat më të mira evropiane të të dhënave. Ajo është në pronësi të Equinix, Inc., një korporatë që është e specializuar në projektimin dhe funksionimin e qendrave të të dhënave në 24 vende për gati një çerek shekulli.

Ka certifikata të një niveli të lartë besueshmërie, duke përfshirë një certifikatë sigurie të të dhënave të kartës së pagesës PCI DSS.

Karakteristika: N+1 rezervim furnizimi me energji elektrike, N+2 rezervim i klimatizimit të dhomës së kompjuterit, rezervim N+1 njësi ftohjeje. Ka certifikata të një niveli të lartë besueshmërie, duke përfshirë një certifikatë sigurie të të dhënave të kartës së pagesës PCI DSS. më shumë

Nju Xhersi (NNJ3)

NNJ3 është qendra e të dhënave të gjeneratës së ardhshme. E pajisur me një sistem inovativ ftohjeje dhe e mbrojtur me kujdes nga fatkeqësitë natyrore përmes dizajnit të menduar dhe vendndodhjes së përshtatshme të qytetit (~287 këmbë mbi nivelin e detit).

Është pjesë e korporatës Cologix, e cila zotëron më shumë se 20 qendra moderne të të dhënave të vendosura në Amerikën e Veriut.

Karakteristika: katër sisteme energjie të tepërta plotësisht të pavarura (N + 1), lidhje me nënstacionin elektrik lokal JCP & L, dhe prania e një sistemi parazjarrfikës me bllokim të dyfishtë. më shumë

Standardet dhe garancitë

Disponueshmëri e lartë

Ne garantojmë disponueshmëri 99.9% brenda marrëveshjet e nivelit të shërbimit (SLA).

Tarifimi i minutave

Ju paguani vetëm për burimet që përdorni, të cilat faturohen çdo 10 minuta.

Teprica e pajisjeve

Pajisjet tona janë të mbrojtura nga dështimet falë tepricës në të gjitha nivelet.

Kanali i internetit

Ne ofrojmë një kanal interneti të dyfishuar (nga 2 operatorë të pavarur të telekomit) 10 Mbps falas me mundësinë e zgjerimit deri në 300 Mbps dhe 1 adresë IPv4 për çdo server cloud.

Filloni udhëtimin tuaj në re? Hidhni hapin e parë pikërisht tani.
%d blogerët si kjo: