Kë shohim si partnerë kryesorë?

operatorët e telekomit

Operatorët që kërkojnë flukse të reja të ardhurash që nuk lidhen drejtpërdrejt me telekomunikacionin. Duke ofruar infrastrukturë të automatizuar cloud të një ofruesi të besueshëm, Netooze do të mundësojë zgjerimin e shpejtë të portofolit të shërbimit.

Qendrat e të dhënave

Gjithnjë e më shpesh, qendrat e të dhënave ofrojnë shërbime plotësuese pa asnjë ndikim të drejtpërdrejtë në vendndodhjen e pajisjeve në bazën e tyre. Fokusi është në zgjidhjet cloud që janë gati për përdorim. Megjithatë, nevojiten njohuri, staf dhe përvojë për të menaxhuar operacionet e shërbimit cloud. Kur bashkëpunoni me Netooze, e gjithë kjo është falas.

Ofruesit e shërbimeve të internetit

Ndërsa tregu i shërbimeve cloud duket perspektivë, ISP-të mund të tërheqin klientë të rinj dhe të rrisin fitimet e tyre, ndërkohë që ofrojnë shërbime shtesë për klientët e tyre ekzistues.

integrators

Integruesit duhet të përfitojnë nga Netooze për të avancuar njohuritë e tyre në ato të ofruesve të IaaS. Pikat e forta të integruesve përfshijnë njohuritë e gjera teknike dhe përvojën e shitjeve B2B.

Filloni udhëtimin tuaj në re? Hidhni hapin e parë pikërisht tani.