Qendra e të dhënave Equinix AM2

Qendra e të dhënave AM2 është një nga më modernet në Evropë, ka certifikata të besueshmërisë së lartë dhe funksionon sipas standardit PCI DSS. Qendra e të dhënave ndodhet në Amsterdam, Holandë.

Pronari i qendrës së të dhënave AM2 në Amsterdam është Equinix, Inc., e cila është specializuar në ndërtimin dhe mirëmbajtjen e qendrave të të dhënave për më shumë se 20 vjet. Kompania është një lider në tregun global me 200 qendra të dhënash në 24 vende në pesë kontinente.

Specifikimet e qendrës së të dhënave:

 • Rezervimi i furnizimit me energji elektrike N+1;
 • Rezervimi i kondicionerëve në dhomat e kompjuterave N+2;
 • Tepricë në njësitë ftohëse N+1.
 • Serverët blade Cisco M5 bazuar në:
  - Intel Xeon Gold 6154 (Skylake), 418 procesorë (72 bërthama);
  - RAM DDR4 (2666 MHz), 1331 GB (1.3 TB);
 • NetApp AFF është një sistem ruajtjeje i optimizuar me SSD që ofron nivelet më të larta të besueshmërisë, performancës dhe kosto-efektivitetit në klasën e tij.
 • OHSAS 18001
 • SOC 1 LLOJI 2
 • SOC 2 LLOJI 2
 • ISO27001
 • ISO 50001
 • PCI DSS

Qendra jonë e të dhënave

Filloni udhëtimin tuaj në re? Hidhni hapin e parë pikërisht tani.