Qendra e të Dhënave Nju Xhersi, SHBA

NNJ3 është një qendër e të dhënave e gjeneratës së ardhshme e vendosur 30 milje nga Manhattan, qendra historike e Nju Jorkut, në Parsippany, New Jersey, SHBA. E pajisur me një sistem inovativ ftohjeje dhe e mbrojtur në mënyrë të besueshme nga fatkeqësitë natyrore për shkak të veçorive të projektimit dhe vendndodhjes së favorshme të qytetit (~287 këmbë mbi nivelin e detit).

Qendra e të dhënave është pjesë e kompanisë amerikane Cologix, e cila zotëron më shumë se 20 qendra moderne të të dhënave të vendosura në Amerikën e Veriut.

Adresa : 200 Webro Road, Parsippany, NJ 07054.

Karakteristikat e Qendrës së të Dhënave

 • Sipërfaqja totale 11 148 m2;
 • Ndërtuar sipas standardeve të sigurta për dështim;
 • E aksesueshme me makinë, autobus ose tren tranzit të Nju Xhersit;
 • Ndodhet 30 minuta nga Aeroporti Ndërkombëtar i Newark Liberty;
 • Ka garantuar 100% Uptime brenda SLA;
 • Ndodhet shumë përtej fushës së përmbytjes 500-vjeçare sipas klasifikimit FEMA (Agjencia Federale e Menaxhimit të Emergjencave të SHBA), e cila ul rrezikun e përmbytjeve në zero.

Fuqia dhe ftohja

 • Katër sisteme energjie të tepërta plotësisht të pavarura (N+1);
 • Lidhja me nënstacionin lokal të energjisë JCP&L;
 • Furnizimi me energji elektrike deri në 20 kW për raft;
 • Sisteme ftohjeje me shpejtësi të ulët me tepricë të lartë CFM dhe N+1;
 • Sistemi për nxjerrjen e ajrit të nxehtë në një dhomë të veçantë me ftohje.

Siguri

 • Sistemi i dyfishtë i fikjes së zjarrit para zjarrit;
 • Sensorët e nxehtësisë dhe tymit;
 • Ofron shërbim sigurie gjatë gjithë kohës;
 • Autentifikimi me tre faktorë me skanim biometrik (gjurmë gishtash dhe skanim irisit);
 • Vëzhgim me video të vazhdueshme me ciklin e mbyllur (CCTV).

Neto

 • Komunikimi me qendrat e tjera të të dhënave Cologix nëpërmjet rrjetit të fibrave optike;
 • Kanal interneti me gjerësi bande deri në 10 Gbps;
 • Rruga BGP;
 • Mbi 10 kompani të telekomit duke përfshirë Verizon, Zayo, Level 3, Lightower dhe Fibertech.

mbështetje

 • Stafi i vet i specialistëve teknikë që punojnë 24/7/365;
 • Qendra e Operacioneve të Rrjetit (NOC) 24/7 e disponueshme me telefon dhe email;
 • Kontrolli i furnizimit me energji elektrike në kohë reale.

Certifikata

 • SOC 1 (SSAE18/ISAE3402);
 • SOC2;
 • HIPAA;
 • PCI DSS.

Foto

Filloni udhëtimin tuaj në re? Hidhni hapin e parë pikërisht tani.