Mënyra pagese

Ne merremi me njerëz dhe biznese.

Letra

Ne pranojmë Visa, Mastercard, American Express, Discover, JCB, Diners Club, China UnionPay, karta debiti

Paypal

Ne pranojmë pagesa në internet me Platformën Tregtare PayPal. 

Transferte bankare

Tregtarët e vetëm bizneset mund të përdorë edhe transferta bankare. Pasi të jetë marrë pagesa, llogaria juaj e resë kompjuterike Netooze do të kreditohet.

 

Emri i llogarise Netooze Ltd
Adresa Ekipi i Operacioneve të Bankës Starling, Shtëpia Brunel në katin e 5-të, Rruga Fitzalan 2, Cardiff, CF24 0FG. Uellsi.
Rendit kodin 60-83-71
Numri i llogarisë 28911337
SWIFT/BIC SRLGGB2L
IBAN GB44SRLG60837128911337

Detajet ndërkombëtare për pagesat SWIFT:

Emri i llogarise Netooze Ltd
Adresa Currency Cloud Limited
Banka/Institucioni The Steward Building 12 Steward Street, Londër, E1 6FQ, GB
SWIFT/BIC TCCLGB3L
IBAN GB81TCCL04140437943379
Banka ndërmjetëse SWIFT (përdorni vetëm nëse kërkohet nga banka e dërguesit): BARCGB22 

Detajet ndërkombëtare për pagesat SEPA:

Emri i llogarise Netooze Ltd
Adresa Currency Cloud Limited
Banka/Institucioni The Steward Building 12 Steward Street, Londër, E1 6FQ, GB
SEPA IBAN GB70TCCL00997961564677
SEPA SWIFT/BIC TCCLGB31

Për opsione shtesë pagese ju lutemi kontaktoni sales@netooze.com

 

PDF DOC

NETOOZE është një kompani private e kufizuar e cila është e inkorporuar në Angli dhe Uells

Kompania Nr. 13755181

 

Filloni udhëtimin tuaj në re? Hidhni hapin e parë pikërisht tani.
%d blogerët si kjo: