Na kontaktoni

Mbështetje për shitje

sales@netooze.com

Ne do t'i përgjigjemi çdo pyetjeje

Duke u regjistruar, ju pranoni kushtet ofron.

Ne do të zgjedhim një konfigurim për detyrat tuaja dhe do të këshillojmë për punën e shërbimit tonë

Ne do të lidhim një marrëveshje dhe do të lëshojmë një faturë për personat juridikë

Ne do të ndihmojmë me migrimin dhe nisjen e infrastrukturës në renë tonë

Detajet e kompanisë

NETOOZE është një kompani private e kufizuar e cila është e inkorporuar në Angli dhe Uells
Emri i kompanisë Nr 13755181 Kompania "NETOOZE - cloud technology".
Adresa e regjistruar e zyrës 27 Old Gloucester Street, Londër, Mbretëria e Bashkuar, WC1N 3AX
Tipar dallues "NETOOZE" është regjistruar me nr. UK00003723523
Emri i llogarisë bankare Netooze Ltd
Banka IBAN GB44SRLG60837128911337
Banka BIC SRLGGB2L
Kodi i renditjes së bankës 60-83-71
Numri i llogarisë bankare 28911337

27 Old Gloucester Street London, Mbretëria e Bashkuar WC1N 3AX

Filloni udhëtimin tuaj në re? Hidhni hapin e parë pikërisht tani.
%d blogerët si kjo: