kompani

Netooze® Cloud është një ofrues i pritjes në renë kompjuterike që ofron shërbime kompjuterike cloud dhe Infrastruktura si një Shërbim (IaaS) në një mënyrë të thjeshtuar në mënyrë që ndërtuesit të mund të shpenzojnë më shumë kohë duke krijuar softuer që ndryshon botën.

Pavarësisht nëse biznesi juaj është në fillim të rrugëtimit të tij ose në rrugën e tij drejt transformimit dixhital, Netooze Cloud mund t'ju ndihmojë të zgjidhni sfidat tuaja më të vështira. 

Aftësitë tona

Cloud computing është bërë i thjeshtë wme Netooze® Cloud. Me kohë ngarkimi 2 herë më të shpejtë, pajisje premium dhe mbështetje 24/7/365. ju mund të vendosni shpejt infrastrukturën virtuale të TI-së në qendrat më të mëdha të të dhënave në botë me vetëm disa klikime. 

  1. Pse vStack?
  2. Pse VMware?
  3. Menaxhuar Kubernetes
  4. S3 Ruajtja e objekteve
  5. Certifikata SSL 
  6. DNS Hosting

Ekipi i Netooze përbëhet nga ekspertë në IaaS dhe ofron shërbime të plota të transformimit të cloud, zgjidhje dixhitale dhe teknologji për kompanitë në të gjithë botën. Ruani dhe ekzekutoni çdo bazë të dhënash, krijoni dhe organizoni faqe interneti, kontejnerë dhe skedarë mediash. Vendosni kohën e ekzekutimit të aplikacionit, kryeni analitikë dhe zbatoni DevOps, blockchain, AI dhe më shumë me zgjidhjet e shpejta dhe të përballueshme të infrastrukturës cloud të Netooze.

  •  Transformimi i resë
  •  Migrimi në re
  •  Cloud Consulting

Pse të zgjidhni na

Ndërmarrje -
pajisje

Rritja e
performanca

Siguria e avancuar

Peshore
shpërndarja gjeografike

Filloni udhëtimin tuaj në re? Hidhni hapin e parë pikërisht tani.
%d blogerët si kjo: