Certifikatat SSL
për mbrojtjen e faqes

 • Çmimi pa markup
 • Regjistrimi në 2 minuta
 • Garanci financiare

Çfarë është një certifikatë SSL?

Një certifikatë SSL është një nënshkrim dixhital që kodon të dhënat midis një faqe interneti dhe një përdoruesi duke përdorur protokollin e sigurt HTTPS. Të gjitha të dhënat personale që përdoruesi lë në një faqe të sigurt, duke përfshirë fjalëkalimet dhe të dhënat e kartës bankare, janë të koduara në mënyrë të sigurt dhe të paarritshme për të huajt. Shfletuesit njohin automatikisht faqet e sigurta dhe shfaqin një dry të vogël jeshil ose të zi pranë emrit të tyre në shiritin e adresave (URL).

Çfarë ofron një certifikatë SSL?

Mbrojtje nga ndërhyrës

Të gjitha informacionet që përdoruesit futin në sajt transmetohen përmes një protokolli HTTPS të koduar në mënyrë të sigurt.

promovim SEO

Motorët e kërkimit Google dhe Yandex u japin përparësi faqeve me certifikata SSL dhe i vendosin ato në pozicione më të larta në rezultatet e kërkimit.

Besimi i përdoruesit

Një dry në shiritin e adresave të shfletuesit siguron që faqja nuk është një mashtrim dhe mund t'i besohet.përdoruesit

karakteristika të tjera

Prania e një certifikate SSL bën të mundur instalimin e shërbimeve të gjeopozicionit dhe njoftimeve shtytëse të shfletuesit në sit.

Pse të zgjidhni NETOOZE për të blerë një certifikatë SSL?

Çmimi pa markup

Ne kujdesemi për sigurinë e klientëve tanë duke ofruar certifikata SSL me çmimet më të përballueshme.

Pastrim i shpejtë

Ne thjeshtojmë procedurën e regjistrimit, për shkak të së cilës porositja e një certifikate SSL zgjat jo më shumë se 2 minuta.

Kthim parash

Ne garantojmë një rimbursim brenda 30 ditëve nga blerja.

Zgjedhje e madhe

Ne ofrojmë një shumëllojshmëri certifikatash SSL për çdo projekt në internet.

Lidhja

Të gjitha certifikatat SSL të blera nga ne janë të pajtueshme me 99.3% të shfletuesve.

Garancia e marrëveshjes së drejtë

Ne jemi një shitës zyrtar në Kazakistan.

Zgjidhni SSL-në e duhur

kompani

Llojet e vleresimit

Opcionet

Certifikatë
Lloji i verifikimit
Opcionet
Kostoja në vit
Sectigo PositiveSSL
DV
6 USD
Një certifikatë bazë që siguron mbrojtje të besueshme të të dhënave. Mbron domenin me prefiksin WWW dhe garanton përputhshmëri me 99.9% të shfletuesve. Procesi i shpejtë i regjistrimit dhe çmimi i ulët e bëjnë Positive SSL një nga certifikatat më të përballueshme në treg.
 • Sanksionim Fushë
 • reissues Falas
 • Koha për lëshimin 1 ditë
 • Shiriti i gjelbër i adresave
 • garanci 10 000 dollarë
 • Browsers 99.3%
 • Mobile Friendly
 • Validimi i Organizatës
Sectigo Essential SSL
DV
11 USD
Një vëlla më i madh i certifikatës PositiveSSL. Ai përmban gjatësinë më të madhe të çelësit të enkriptimit dhe, rrjedhimisht, një nivel më të lartë mbrojtjeje, si dhe monitorimin e rregullt të cenueshmërisë së burimeve të uebit.
 • Sanksionim Fushë
 • reissues Falas
 • Koha për lëshimin 1 ditë
 • Shiriti i gjelbër i adresave
 • garanci 10 000 dollarë
 • Browsers 99.3%
 • Mobile Friendly
 • Validimi i Organizatës
Standardi RapidSSL
DV
12 USD
Një certifikatë buxheti me enkriptim 128/256-bit, e cila është në përputhje me shfletuesit më të njohur. I përshtatshëm për portalet dhe faqet e mëdha tregtare, si dhe për projekte të vogla në internet.
 • Sanksionim Fushë
 • reissues Falas
 • Koha për lëshimin 1 ditë
 • Shiriti i gjelbër i adresave
 • garanci 10 000 dollarë
 • Browsers 99.3%
 • Mobile Friendly
 • Validimi i Organizatës
Sectigo PositiveSSL Multi-Domain
DV
SAN
29 USD
Një certifikatë e favorshme që mbron disa fusha dhe është e disponueshme si për individët ashtu edhe për organizatat. Ideale për përdoruesit me projekte të shumta në internet.
 • Sanksionim Fushë
 • reissues Falas
 • Koha për lëshimin 1 ditë
 • Shiriti i gjelbër i adresave
 • garanci 10 000 dollarë
 • Browsers 99.3%
 • Mobile Friendly
 • Validimi i Organizatës
 • Domenet e përfshirë 2
 • Domenet maksimale 248
Sectigo InstantSSL
OV
32 USD
Një certifikatë për organizatat. Ai siguron një nivel të lartë mbrojtjeje për një domen të vetëm, mbështet enkriptimin 128/256-bit dhe ju lejon të vendosni një vulë besimi në sajt. Rekomandohet për kompanitë e angazhuara në tregtinë elektronike, ose mirëmbajnë blogun e tyre.
 • Sanksionim Organizatë
 • reissues Falas
 • Koha për lëshimin 1 ditë
 • Shiriti i gjelbër i adresave
 • garanci 10 000 dollarë
 • Browsers 99.3%
 • Mobile Friendly
 • Validimi i Organizatës
Certifikata SSL Sectigo
DV
52 USD
Certifikata Sectigo SSL është një certifikatë unike. Ai është i përshtatshëm për sipërmarrës privatë, si dhe pronarë të bizneseve të vogla dhe të mesme - ata nuk kanë nevojë të ofrojnë dokumente për të verifikuar organizatën. Mjafton konfirmimi i pronësisë së faqes. Certifikata mbron një domen, mbështet enkriptimin 256-bit dhe është i pajtueshëm me shumicën e shfletuesve.
 • Sanksionim Fushë
 • reissues Falas
 • Koha për lëshimin 1 ditë
 • Shiriti i gjelbër i adresave
 • garanci 10 000 dollarë
 • Browsers 99.3%
 • Mobile Friendly
 • Validimi i Organizatës
Sectigo SSL UCC OV
OV
SAN
87 USD
Ka funksione të ngjashme me certifikatën DV të UCC, me përjashtim të rregullave të lëshimit. Kjo certifikatë është krijuar për persona juridikë, për të, ju duhet të konfirmoni si sitin ashtu edhe organizatën. Certifikata është e vlefshme për disa domene dhe kriptimi 256-bit përdoret për të ruajtur nivelin e sigurisë.
 • Sanksionim Organizatë
 • reissues Falas
 • Koha për lëshimin 1 ditë
 • Shiriti i gjelbër i adresave
 • garanci 10 000 dollarë
 • Browsers 99.3%
 • Mobile Friendly
 • Validimi i Organizatës
 • Domenet e përfshirë 2
 • Domenet maksimale 248
Sectigo SSL UCC DV
DV
SAN
87 USD
Ai i përket klasës së certifikatave me shumë domene dhe garanton mbrojtje të besueshme të të dhënave të transmetuara në disa site duke përdorur enkriptim 256-bit. Lëshimi i lehtë - duhet të konfirmoni vetëm sitin.
 • Sanksionim Fushë
 • reissues Falas
 • Koha për lëshimin 1 ditë
 • Shiriti i gjelbër i adresave
 • garanci 10 000 dollarë
 • Browsers 99.3%
 • Mobile Friendly
 • Validimi i Organizatës
 • Domenet e përfshirë 2
 • Domenet maksimale 248
SSL Sectigo Multi-Domain
OV
SAN
87 USD
Një certifikatë, e cila verifikon kompaninë. I përket klasës së certifikatës me shumë domene, mbron disa domene në të njëjtën kohë dhe përdor enkriptim 256-bit, duke reduktuar në minimum rrezikun e hakimit.
 • Sanksionim Organizatë
 • reissues Falas
 • Koha për lëshimin 1 ditë
 • Shiriti i gjelbër i adresave
 • garanci 10 000 dollarë
 • Browsers 99.3%
 • Mobile Friendly
 • Validimi i Organizatës
 • Domenet e përfshirë 2
 • Domenet maksimale 248
Sectigo PositiveSSL Wildcard
DV
WC
88 USD
Sectigo PositiveSSL Wildcard është një produkt shumë i aksesueshëm për një çmim me kosto të ulët. Mbrojtja e lartë 256-bit me algoritmin hash SHA2 e bën atë konkurrues me lojtarët kryesorë të tregut. Ka pajtueshmëri të shkëlqyer 99.3% të shfletuesit me mbështetje të shkëlqyer të pajisjes celulare. Zgjidhni atë SSL kur keni nevojë për mbrojtje të menjëhershme pikërisht këtu.
 • Sanksionim Fushë
 • reissues Falas
 • Koha për lëshimin 1 ditë
 • Shiriti i gjelbër i adresave
 • garanci 10 000 dollarë
 • Browsers 99.3%
 • Mobile Friendly
 • Validimi i Organizatës
SSL Sectigo Essential Wildcard
DV
WC
95 USD
Një çertifikatë e nivelit të mesëm, mbrojtja e saj arrin domenin dhe të gjitha nënfushat e tij. E përkryer për projekte të nivelit fillestar dhe dyqane të vogla në internet. Instalimi i një numri të pakufizuar serverësh është i përfshirë në çmim.
 • Sanksionim Fushë
 • reissues Falas
 • Koha për lëshimin 1 ditë
 • Shiriti i gjelbër i adresave
 • garanci 10 000 dollarë
 • Browsers 99.3%
 • Mobile Friendly
 • Validimi i Organizatës
Thawte Web Server SSL
OV
SAN
101 USD
Një zgjidhje e shkëlqyer për mbrojtjen e besueshme të të dhënave të transmetuara, e cila është e përshtatshme për pronarët e faqeve të korporatave, dyqaneve në internet dhe burimeve të tjera të mëdha të internetit. Për të lëshuar një certifikatë, duhet të siguroni dokumente për të verifikuar organizatën dhe për të konfirmuar pronësinë e burimit të internetit.
 • Sanksionim Organizatë
 • reissues Falas
 • Koha për lëshimin 1 ditë
 • Shiriti i gjelbër i adresave
 • garanci 10 000 dollarë
 • Browsers 99.3%
 • Mobile Friendly
 • Validimi i Organizatës
 • Domenet e përfshirë 0
 • Domenet maksimale 248
Sectigo EV SSL
EV
119 USD
Certifikata e Zgjeruar e Validimit. Mbrojtje e avancuar: Kriptimi 256-bit dhe algoritmi SHA2. Si një konfirmim i besueshmërisë së burimeve në internet, ai ndryshon shiritin e adresave në një ngjyrë të gjelbër.
 • Sanksionim Organizatë
 • reissues Falas
 • Koha për lëshimin 1 ditë
 • Shiriti i gjelbër i adresave
 • garanci 10 000 dollarë
 • Browsers 99.3%
 • Mobile Friendly
 • Validimi i Organizatës
RapidSSL WildcardSSL
DV
WC
122 USD
RapidSSL WildcardSSL është një çertifikatë buxhetore që siguron sigurinë e një domeni dhe të gjithë nëndomaineve të tij duke përdorur enkriptimin 256-bit. Për të lëshuar certifikatën, mjafton të konfirmoni pronësinë e domenit.
 • Sanksionim Fushë
 • reissues Falas
 • Koha për lëshimin 1 ditë
 • Shiriti i gjelbër i adresave
 • garanci 10 000 dollarë
 • Browsers 99.3%
 • Mobile Friendly
 • Validimi i Organizatës
SSL Sectigo Premium Wildcard
OV
WC
165 USD
Një certifikatë e avancuar që mbron domenin dhe një numër të pakufizuar nëndimenesh duke përdorur algoritmin e kriptimit të nivelit SHA2. Mund të instalohet në çdo numër serverësh dhe pajisjesh.
 • Sanksionim Organizatë
 • reissues Falas
 • Koha për lëshimin 1 ditë
 • Shiriti i gjelbër i adresave
 • garanci 10 000 dollarë
 • Browsers 99.3%
 • Mobile Friendly
 • Validimi i Organizatës
Thawte Web Server EV
EV
SAN
185 USD
Një version i zgjeruar i certifikatës së serverit të uebit: kur faqja është e mbrojtur, shiriti i adresave të shfletuesit theksohet me jeshile. Certifikata përdor kriptim 256-bit me algoritmin SHA2. Për lëshimin e tij, duhet të siguroni dokumente për të verifikuar personin juridik dhe për të konfirmuar pronësinë e domenit.
 • Sanksionim Organizatë
 • reissues Falas
 • Koha për lëshimin 1 ditë
 • Shiriti i gjelbër i adresave
 • garanci 10 000 dollarë
 • Browsers 99.3%
 • Mobile Friendly
 • Validimi i Organizatës
 • Domenet e përfshirë 0
 • Domenet maksimale 248
Sectigo PositiveSSL Wildcard me shumë domene
DV
SAN
196 USD
Një çertifikatë me shumë domene e cila mbron njëkohësisht nënfushat. Një opsion ekonomik për faqet e çdo lloji - nga faqet e broshurave të thjeshta të biznesit deri te portalet e korporatave dhe dyqanet online. Mbështet shumicën dërrmuese të shfletuesve.
 • Sanksionim Fushë
 • reissues Falas
 • Koha për lëshimin 1 ditë
 • Shiriti i gjelbër i adresave
 • garanci 10 000 dollarë
 • Browsers 99.3%
 • Mobile Friendly
 • Validimi i Organizatës
 • Domenet e përfshirë 2
 • Domenet maksimale 248
Sectigo SSL Wildcard
DV
WC
196 USD
Një certifikatë popullore, e cila mbron një domen dhe të gjitha nënfushat e tij. Si mbrojtje, ai përdor çelësin me gjatësi 2048 bit, i cili siguron një nivel të lartë mbrojtjeje kundër hakimit, dhe algoritmin e kriptimit SHA2. I përshtatshëm për faqet e kompanive të mëdha me degë rajonale, si dhe për dyqane online të nivelit të mesëm.
 • Sanksionim Fushë
 • reissues Falas
 • Koha për lëshimin 1 ditë
 • Shiriti i gjelbër i adresave
 • garanci 10 000 dollarë
 • Browsers 99.3%
 • Mobile Friendly
 • Validimi i Organizatës
GeoTrust TrueBusinessID EV
EV
SAN
196 USD
Një certifikatë me mbështetje të linjës së gjelbër dhe verifikim të avancuar: kërkohet konfirmimi i organizatës dhe domenit. Ai përdor enkriptimin 256-bit dhe algoritmin SHA2, i cili siguron një nivel të lartë të mbrojtjes së të dhënave të transmetuara.
 • Sanksionim Organizatë
 • reissues Falas
 • Koha për lëshimin 1 ditë
 • Shiriti i gjelbër i adresave
 • garanci 10 000 dollarë
 • Browsers 99.3%
 • Mobile Friendly
 • Validimi i Organizatës
 • Domenet e përfshirë 0
 • Domenet maksimale 250
GeoTrust TrueBusinessID SAN
OV
SAN
228 USD
Një certifikatë me shumë domene. Ai kodon me besueshmëri të dhënat dhe lëshohet vetëm pasi të kontrollojë organizatën dhe të konfirmojë pronësinë e faqes. E përputhshme me shumicën e shfletuesve të internetit.
 • Sanksionim Organizatë
 • reissues Falas
 • Koha për lëshimin 1 ditë
 • Shiriti i gjelbër i adresave
 • garanci 10 000 dollarë
 • Browsers 99.3%
 • Mobile Friendly
 • Validimi i Organizatës
 • Domenet e përfshirë 4
 • Domenet maksimale 245
Sectigo Multi-Domain EV SSL
EV
SAN
252 USD
Një certifikatë me shumë domene me verifikim të avancuar. Rrit nivelin e besimit të një burimi të internetit me shiritin e gjelbër të adresës të aktivizuar. Si kriptimi 256-bit ashtu edhe algoritmi SHA2 përdoren si masë e mbajtjes së informacionit. Idealisht i përshtatshëm për faqet që kanë të bëjnë me tregtinë elektronike, transfertat bankare dhe ruajnë të dhënat personale të përdoruesve.
 • Sanksionim Organizatë
 • reissues Falas
 • Koha për lëshimin 1 ditë
 • Shiriti i gjelbër i adresave
 • garanci 10 000 dollarë
 • Browsers 99.3%
 • Mobile Friendly
 • Validimi i Organizatës
 • Domenet e përfshirë 2
 • Domenet maksimale 248
GeoTrust QuickSSL Premium Wildcard
DV
WC
252 USD
 • Sanksionim Fushë
 • reissues Falas
 • Koha për lëshimin 1 ditë
 • Shiriti i gjelbër i adresave
 • garanci 10 000 dollarë
 • Browsers 99.3%
 • Mobile Friendly
 • Validimi i Organizatës
GeoTrust TrueBusinessID EV SAN
EV
SAN
350 USD
Një certifikatë me shumë domene që nxjerr në pah shiritin e adresave të shfletuesit me ngjyrë të gjelbër dhe është në përputhje me 99.9% të shfletuesve. Për ta marrë atë, duhet të kaloni një verifikim organizate dhe të konfirmoni pronësinë e domenit.
 • Sanksionim Organizatë
 • reissues Falas
 • Koha për lëshimin 1 ditë
 • Shiriti i gjelbër i adresave
 • garanci 10 000 dollarë
 • Browsers 99.3%
 • Mobile Friendly
 • Validimi i Organizatës
 • Domenet e përfshirë 4
 • Domenet maksimale 245
Faqe e Sigurt DigiCert
OV
SAN
385 USD
Dallimi kryesor midis kësaj certifikate dhe certifikatës Safe Site, ajo mund të mbështesë disa domene. Certifikata përdor kriptim 256-bit dhe përfshin skanimin e përditshëm të faqes për dobësi dhe programe me qëllim të keq. Vendosja e vulës së besimit në faqe përfshihet në çmim.
 • Sanksionim Organizatë
 • reissues Falas
 • Koha për lëshimin 1 ditë
 • Shiriti i gjelbër i adresave
 • garanci 10 000 dollarë
 • Browsers 99.3%
 • Mobile Friendly
 • Validimi i Organizatës
 • Domenet e përfshirë 0
 • Domenet maksimale 248

Cilat site kanë nevojë për një certifikatë SSL në radhë të parë?

Blerje nga Interneti

Organizatat financiare

Faqet e korporatave

Shërbimet postare

portalet e lajmeve

faqet e informacionit

Një certifikatë SSL (Secure Sockets Layer Certificate), e nënshkruar nga një autoritet certifikues, përmban një çelës publik (Çelësi Publik) dhe një çelës sekret (Çelës Sekret). Për të instaluar një certifikatë SSL dhe për të kaluar në protokollin HTTPS, duhet të instaloni një çelës sekret në server dhe të bëni cilësimet e nevojshme.

Pas instalimit të suksesshëm të një certifikate SSL, shfletuesit do të fillojnë ta konsiderojnë faqen tuaj të sigurt dhe do ta shfaqin këtë informacion në shiritin e adresave.


Markat e certifikatave SSL

Ne rekomandojmë

Nëse qëllimi kryesor i Netooze është të ofrojë shërbimin dhe mbështetjen e nivelit më të lartë për të gjithë klientët e tij, ata e kanë arritur këtë qëllim. Qasja e tyre praktike për të punuar me ekipet tona për të mbështetur zhvillimin tonë dhe kërkesat pasuese na ka lejuar të hapim faqen tonë të internetit në kohë rekord. Sa herë që kam pasur nevojë për ndihmë. Netooze është ngritur shpejt në rëndësi. Dikush është gjithmonë fitues për t'ju ndihmuar 24 orë në ditë, 7 ditë në javë. Faleminderit shumë.
Jody-Ann Jones
Zgjedhja e një ofruesi të besueshëm të pritjes është një nga vendimet më të rëndësishme që do të merrni. Netooze është përgjigja për çdo blog ose uebsajt të tregtisë elektronike, WordPress ose komunitet/forum. Mos u shqetësoni. Itchysilk ia atribuon shumë suksesit të tij qëndrueshmërisë së fondacionit tonë (hosting). Që kur u referuam te Netooze në 2021/22, ne kemi marrë të njëjtin çmim, të njëjtën fuqi dhe performancë të nivelit tjetër, dhe faqja jonë e internetit është jashtëzakonisht më e shpejtë.
Semper Harris
Splendid Chauffeurs është një shërbim ekskluziv luksoz Splendid shofer që ju çon në destinacionin tuaj me stil dhe rehati. Kur zgjodhëm një kompani pritëse, ne shikuam një sërë variablash, më të rëndësishmet prej të cilave ishin siguria dhe shërbimi i jashtëzakonshëm ndaj klientit dhe zgjidhja e çështjeve. Ne gjetëm Netooze nëpërmjet kërkimit tonë; reputacioni i tyre është i jashtëzakonshëm dhe ne kemi përvojë të drejtpërdrejtë me reagimin e tyre.
Kevin Brown

FAQ

Për sa kohë lëshohet një certifikatë SSL?
Një certifikatë SSL lëshohet për 1 ose 2 vjet, pas së cilës duhet të rilëshohet.
Si mund ta di nëse faqja ime është e sigurt?
Sajtet e mbrojtura nga certifikatat SSL funksionojnë duke përdorur protokollin HTTPS dhe një dry shfaqet pranë emrit të vendeve të tilla në shiritin e adresave.
Pse duhet ta mbroj faqen time?
Çdo e dhënë e transmetuar përmes protokollit të pasigurt HTTP mund të përgjohet, qofshin ato informacione regjistrimi ose të dhëna të kartës bankare. Protokolli HTTPS parandalon vjedhjen e informacionit personal dhe e mbron atë nga përgjimi.

shërbime të tjera

Filloni udhëtimin tuaj në re? Hidhni hapin e parë pikërisht tani.