VPS server

Vendosni VPS-në tuaj brenda 55 sekondave!

Zgjidhni konfigurimin

4.95USDmuaj
 • 1 Core CPU
 • 1 GB RAM
 • 25 GB Hapësira në disk (SSD)
9.95USDmuaj
 • 1 Core CPU
 • 2 GB RAM
 • 50 GB Hapësira në disk (SSD)
14.95USDmuaj
 • 2 Core CPU
 • 2 GB RAM
 • 60 GB Hapësira në disk (SSD)
19.95USDmuaj
 • 2 Core CPU
 • 4 GB RAM
 • 80 GB Hapësira në disk (SSD)
39.95USDmuaj
 • 4 Core CPU
 • 8 GB RAM
 • 160 GB Hapësira në disk (SSD)
79.95USDmuaj
 • 6 Core CPU
 • 16 GB RAM
 • 320 GB Hapësira në disk (SSD)
159.95USDmuaj
 • 8 Core CPU
 • 32 GB RAM
 • 640 GB Hapësira në disk (SSD)
291.95USDmuaj
 • 16 Core CPU
 • 64 GB RAM
 • 1000 GB Hapësira në disk (SSD)

Serverë vStack VPS me performancë të lartë

Një platformë virtualizimi hiper-konverguar quhet vStack. një arkitekturë e vetme e integruar e përbërë nga komponentë të qendrës së të dhënave të përcaktuara nga softueri i bazuar në burim të hapur. Një hipervizor i hollë, vStack OS, vStack Storage, vStack Network dhe vStack Management janë të gjithë komponentë të arkitekturës së tij. Në krahasim me platformat e tjera të virtualizimit, vStack ofron një qendër të dhënash virtuale të menaxhuar plotësisht të nivelit të ndërmarrjes që bazohet në harduerin standard të serverit dhe është më i përballueshëm.

Serverë VMware VPS me performancë të lartë

VMware ka një qasje më të mirë për sigurinë e cloud sesa prodhuesit e tjerë të virtualizimit dhe cloud, falë një grupi të ri teknologjish sigurie të ndërgjegjshme për virtualizimin që ndërveprojnë me zgjidhjet ekzistuese për të ofruar siguri dhe pajtueshmëri adaptive dhe me çmime të arsyeshme brenda një kornize të vetme menaxhimi. rritjen e efektivitetit të TI-së. kostot e reduktuara të funksionimit. vendosja më e shpejtë e ngarkesës së punës rriti performancën e programit. disponueshmëri më e madhe e serverëve një reduktim në shtrirjen dhe kompleksitetin e serverëve.

3 hapa për një server më të sigurt në renë kompjuterike

Ekziston një mënyrë e re e të bërit biznes në ditët e sotme dhe quhet Cloud.

 • Krijoni llogari
  Duke dhënë adresën tuaj të emailit pas regjistrimit, do të keni akses në llogarinë tuaj individuale. Asnjë detyrim, pa karta krediti.
 • Krijo një server cloud
  Për çdo ngarkesë pune, vendosni shembuj me performancë të jashtëzakonshme. Gjatë vendosjes, ju mund të zgjidhni cilat programe të instaloni në server. të tilla si WordPress
 • Rritni shpejt burimet
  Përdorni një server të vetëm ose vendosni një infrastrukturë plotësisht të bazuar në cloud. Përshtatuni me ngarkesën në vetëm një moment dhe paguani vetëm për burimet e përdorura.

regjistrim
ose regjistrohuni me
Duke u regjistruar, ju pranoni të Kushtet e Shërbimit.

Qendrat e të dhënave

Pajisjet tona janë të vendosura në qendrat e të dhënave në SHBA dhe BE.

Almaty (Kazteleport)

Faqja jonë në Kazakistan është vendosur në bazë të qendrës së të dhënave të kompanisë Kazteleport në qytetin e Almaty. Kjo qendër e të dhënave plotëson të gjitha kërkesat moderne për tolerancën e gabimeve dhe sigurinë e informacionit.

Karakteristika: Teprica bëhet sipas skemës N + 1, Dy operatorë të pavarur telekomunikacioni, gjerësia e brezit të rrjetit deri në 10 Gbps. më shumë

Moskë (DataSpace)

DataSpace është qendra e parë ruse e të dhënave që është certifikuar Tier lll Gold nga Instituti Uptime. Qendra e të dhënave ofron shërbimet e saj për më shumë se 6 vjet.

Karakteristika:  N+1 qark elektrik i pavarur, 6 transformatorë të pavarur 2 MVA, muret, dyshemetë dhe tavanet kanë një vlerësim të rezistencës ndaj zjarrit 2-orëshe. më shumë

Amsterdam (AM2)

AM2 është një nga qendrat më të mira evropiane të të dhënave. Ajo është në pronësi të Equinix, Inc., një korporatë që është e specializuar në projektimin dhe funksionimin e qendrave të të dhënave në 24 vende për gati një çerek shekulli.

Ka certifikata të një niveli të lartë besueshmërie, duke përfshirë një certifikatë sigurie të të dhënave të kartës së pagesës PCI DSS.

Karakteristika: N+1 rezervim furnizimi me energji elektrike, N+2 rezervim i klimatizimit të dhomës së kompjuterit, rezervim N+1 njësi ftohjeje. Ka certifikata të një niveli të lartë besueshmërie, duke përfshirë një certifikatë sigurie të të dhënave të kartës së pagesës PCI DSS. më shumë

Nju Xhersi (NNJ3)

NNJ3 është qendra e të dhënave të gjeneratës së ardhshme. E pajisur me një sistem inovativ ftohjeje dhe e mbrojtur me kujdes nga fatkeqësitë natyrore përmes dizajnit të menduar dhe vendndodhjes së përshtatshme të qytetit (~287 këmbë mbi nivelin e detit).

Është pjesë e korporatës Cologix, e cila zotëron më shumë se 20 qendra moderne të të dhënave të vendosura në Amerikën e Veriut.

Karakteristika: katër sisteme energjie të tepërta plotësisht të pavarura (N + 1), lidhje me nënstacionin elektrik lokal JCP & L, dhe prania e një sistemi parazjarrfikës me bllokim të dyfishtë. më shumë

Standardet dhe garancitë

Disponueshmëri e lartë

Ne garantojmë disponueshmëri 99.9% brenda marrëveshjet e nivelit të shërbimit (SLA).

Tarifimi i minutave

Ju paguani vetëm për burimet që përdorni, të cilat faturohen çdo 10 minuta.

Teprica e pajisjeve

Pajisjet tona janë të mbrojtura nga dështimet falë tepricës në të gjitha nivelet.

Kanali i internetit

Ne ofrojmë një kanal interneti të dyfishuar (nga 2 operatorë të pavarur të telekomit) 10 Mbps falas me mundësinë e zgjerimit deri në 300 Mbps dhe 1 adresë IPv4 për çdo server cloud.

Filloni udhëtimin tuaj në re? Hidhni hapin e parë pikërisht tani.
%d blogerët si kjo: