VMware Serverat

Netooze është një nga ofruesit më të njohur dhe më të vlerësuar të pritjes së serverëve Vmware në botë. Një zgjidhje virtualizimi e klasit të ndërmarrjes për serverët Windows dhe Linux.

Rrit produktivitetin dhe ul shpenzimet

Organizatat e biznesit mund të ndërtojnë dhe menaxhojnë më lehtë këtë lloj mjedisi virtual duke përdorur teknologjitë e virtualizimit të VMware. Kështu, virtualizimi i serverit VMware mund t'i ndihmojë firmat të shfrytëzojnë sa më shumë burimet e serverit dhe të përdorin sa më pak harduer të mundshëm për detyra kritike. Duke konsoliduar serverin, kjo zakonisht rrit produktivitetin duke ulur shpenzimet.

Rritja e produktivitetit dhe shkathtësisë

Duke eliminuar nevojën për serverë fizikë shtesë, virtualizimi i serverëve u ofron bizneseve dhe profesionistëve të IT një qasje efikase për të rritur produktivitetin dhe shkathtësinë brenda një organizate. Në shumë situata, kjo gjithashtu ul kostot e harduerit të IT. Virtualizimi i serverit mund të përdoret nga bizneset për të fshehur burimet nga përdoruesit e serverit. Identiteti dhe numri i CPU-ve, sistemeve operative VM dhe serverëve fizikë specifikë janë disa shembuj të këtyre burimeve të fshehura.

Pritja e serverit VMware

Ndërtoni infrastrukturën tuaj cloud në softuerin e bazuar në VMware ESXi.

  • Sign up
    Ne kemi prezantuar një gamë të re të serverëve VMware për Linux dhe Windows. Ju nuk jeni të lidhur me tarifat dhe mund të vendosni çdo konfigurim të serverit VPS.
  • Krijimi i një Serveri
    Konfigurimi minimal i serverit Linux me 1 bërthamë, 512 RAM dhe 10 GB SSD dhe vendosje në qendrën më të madhe të të dhënave në Holandë, SHBA ose Rusi për 8 USD.
  • Performance
    Është një nga më të mirat në mesin e ofertave të tregut të qirasë së infrastrukturës cloud

regjistrim
ose identifikohu me
Duke u regjistruar, ju pranoni kushtet ofroj.

Qendrat e të dhënave

Pajisjet tona janë të vendosura në qendrat e të dhënave në SHBA dhe BE.

Almaty (Kazteleport)

Faqja jonë në Kazakistan është vendosur në bazë të qendrës së të dhënave të kompanisë Kazteleport në qytetin e Almaty. Kjo qendër e të dhënave plotëson të gjitha kërkesat moderne për tolerancën e gabimeve dhe sigurinë e informacionit.

Karakteristika: Teprica bëhet sipas skemës N + 1, Dy operatorë të pavarur telekomunikacioni, gjerësia e brezit të rrjetit deri në 10 Gbps. më shumë

Moskë (DataSpace)

DataSpace është qendra e parë ruse e të dhënave që është certifikuar Tier lll Gold nga Instituti Uptime. Qendra e të dhënave ofron shërbimet e saj për më shumë se 6 vjet.

Karakteristika:  N+1 qark elektrik i pavarur, 6 transformatorë të pavarur 2 MVA, muret, dyshemetë dhe tavanet kanë një vlerësim të rezistencës ndaj zjarrit 2-orëshe. më shumë

Amsterdam (AM2)

AM2 është një nga qendrat më të mira evropiane të të dhënave. Ajo është në pronësi të Equinix, Inc., një korporatë që është e specializuar në projektimin dhe funksionimin e qendrave të të dhënave në 24 vende për gati një çerek shekulli.

Ka certifikata të një niveli të lartë besueshmërie, duke përfshirë një certifikatë sigurie të të dhënave të kartës së pagesës PCI DSS.

Karakteristika: N+1 rezervim furnizimi me energji elektrike, N+2 rezervim i klimatizimit të dhomës së kompjuterit, rezervim N+1 njësi ftohjeje. Ka certifikata të një niveli të lartë besueshmërie, duke përfshirë një certifikatë sigurie të të dhënave të kartës së pagesës PCI DSS. më shumë

Nju Xhersi (NNJ3)

NNJ3 është qendra e të dhënave të gjeneratës së ardhshme. E pajisur me një sistem inovativ ftohjeje dhe e mbrojtur me kujdes nga fatkeqësitë natyrore përmes dizajnit të menduar dhe vendndodhjes së përshtatshme të qytetit (~287 këmbë mbi nivelin e detit).

Është pjesë e korporatës Cologix, e cila zotëron më shumë se 20 qendra moderne të të dhënave të vendosura në Amerikën e Veriut.

Karakteristika: katër sisteme energjie të tepërta plotësisht të pavarura (N + 1), lidhje me nënstacionin elektrik lokal JCP & L, dhe prania e një sistemi parazjarrfikës me bllokim të dyfishtë. më shumë

MBROJTJE E GARANTUAR E TË DHËNAVE

Asnjë pikë e vetme e dështimit

VMware ESXi

Ne përdorim hipervizorin VMware ESXi, si dhe VMware DRS dhe teknologjitë e disponueshmërisë së lartë. Në rast të një dështimi të harduerit, ata rivendosin automatikisht funksionimin dhe shpërndajnë burime të garantuara të serverit.

SLA 99.9%

Ne garantojmë punën e pandërprerë të infrastrukturës dhe disponueshmërinë 99.9% sipas Marrëveshjes së Nivelit të Shërbimit (SLA). Ne ofrojmë edhe kompensim financiar në rast të shkeljes së tij.

Cisco & NetApp

Serverët: vCPU Intel Xeon Gold 6254, 3 GHz RAM ECC DDR4, 2.6 MHz Deri në 64 bërthama vCPU dhe 320 GB RAM. Rrjeti: Pajisje të tepërta Standardi i rrjetit: 40 Gbps Kanale komunikimi të dyfishta. Ruajtja: Vargjet e diskut AFF NetApp Replikimi i trefishtë i të dhënave Disponueshmëria e të dhënave 99.9%

Mbulimi në të gjithë botën

Drejtoni VM-në tuaj globalisht. Kemi rrjete me vonesë të ulët dhe me disponueshmëri të lartë.

Filloni udhëtimin tuaj në re? Hidhni hapin e parë pikërisht tani.