privat Rrjet

Ndërtoni një kanal privat komunikimi midis serverëve tuaj cloud.

Zgjidhni konfigurimin

4.95USDmuaj
 • 1 Core CPU
 • 1 GB RAM
 • 25 GB Hapësira në disk (SSD)
9.95USDmuaj
 • 1 Core CPU
 • 2 GB RAM
 • 50 GB Hapësira në disk (SSD)
14.95USDmuaj
 • 2 Core CPU
 • 2 GB RAM
 • 60 GB Hapësira në disk (SSD)
19.95USDmuaj
 • 2 Core CPU
 • 4 GB RAM
 • 80 GB Hapësira në disk (SSD)
39.95USDmuaj
 • 4 Core CPU
 • 8 GB RAM
 • 160 GB Hapësira në disk (SSD)
79.95USDmuaj
 • 6 Core CPU
 • 16 GB RAM
 • 320 GB Hapësira në disk (SSD)
159.95USDmuaj
 • 8 Core CPU
 • 32 GB RAM
 • 640 GB Hapësira në disk (SSD)
291.95USDmuaj
 • 16 Core CPU
 • 64 GB RAM
 • 1000 GB Hapësira në disk (SSD)

Gjerësia e bandës 1 Gbps

Përdorni një rrjet gigabit me vonesë të ulët. Është i sigurt dhe i qëndrueshëm.

Pikat globale të aksesit

Shërbimi është pa pagesë. Krijo deri në 10 rrjete brenda 1 projekti dhe lejon ndërtimin e rrjeteve private në qendra të shumta të të dhënave në mbarë botën.

I automatizuar dhe i thjeshtuar

Ne i bëmë të gjitha proceset aq të thjeshta sa që edhe një fillestar mund t'i trajtojë ato.

 • Sign up
  Regjistrohu me email ose me GitHub ose Google
 • Krijoni rrjet
  Shkoni te seksioni Rrjetet në panelin e kontrollit. Klikoni në butonin "Shto rrjet" dhe zgjidhni "Rrjet i izoluar" nga llojet e rrjetit. Zgjidhni qendrën e të dhënave dhe më pas vendosni parametrat e adresimit duke specifikuar një prefiks dhe kapacitet rrjeti manualisht ose automatikisht. Futni emrin e rrjetit që po krijoni, shtoni një përshkrim nëse është e nevojshme dhe klikoni "Krijo rrjet".
 • Krijoni dhe konfiguroni VPC-në tuaj
  Pas krijimit të rrjetit, klikoni mbi emrin e tij dhe klikoni "Connect server" në skedën "Connection". Më pas zgjidhni serverët cloud që ju nevojiten për t'u lidhur me rrjetin e izoluar dhe klikoni "Connect".

regjistrim
ose regjistrohuni me
Duke u regjistruar, ju pranoni të Kushtet e Shërbimit.

Qendrat e të dhënave

Pajisjet tona janë të vendosura në qendrat e të dhënave në SHBA dhe BE.

Almaty (Kazteleport)

Faqja jonë në Kazakistan është vendosur në bazë të qendrës së të dhënave të kompanisë Kazteleport në qytetin e Almaty. Kjo qendër e të dhënave plotëson të gjitha kërkesat moderne për tolerancën e gabimeve dhe sigurinë e informacionit.

Karakteristika: Teprica bëhet sipas skemës N + 1, Dy operatorë të pavarur telekomunikacioni, gjerësia e brezit të rrjetit deri në 10 Gbps. më shumë

Moskë (DataSpace)

DataSpace është qendra e parë ruse e të dhënave që është certifikuar Tier lll Gold nga Instituti Uptime. Qendra e të dhënave ofron shërbimet e saj për më shumë se 6 vjet.

Karakteristika:  N+1 qark elektrik i pavarur, 6 transformatorë të pavarur 2 MVA, muret, dyshemetë dhe tavanet kanë një vlerësim të rezistencës ndaj zjarrit 2-orëshe. më shumë

Amsterdam (AM2)

AM2 është një nga qendrat më të mira evropiane të të dhënave. Ajo është në pronësi të Equinix, Inc., një korporatë që është e specializuar në projektimin dhe funksionimin e qendrave të të dhënave në 24 vende për gati një çerek shekulli.

Ka certifikata të një niveli të lartë besueshmërie, duke përfshirë një certifikatë sigurie të të dhënave të kartës së pagesës PCI DSS.

Karakteristika: N+1 rezervim furnizimi me energji elektrike, N+2 rezervim i klimatizimit të dhomës së kompjuterit, rezervim N+1 njësi ftohjeje. Ka certifikata të një niveli të lartë besueshmërie, duke përfshirë një certifikatë sigurie të të dhënave të kartës së pagesës PCI DSS. më shumë

Nju Xhersi (NNJ3)

NNJ3 është qendra e të dhënave të gjeneratës së ardhshme. E pajisur me një sistem inovativ ftohjeje dhe e mbrojtur me kujdes nga fatkeqësitë natyrore përmes dizajnit të menduar dhe vendndodhjes së përshtatshme të qytetit (~287 këmbë mbi nivelin e detit).

Është pjesë e korporatës Cologix, e cila zotëron më shumë se 20 qendra moderne të të dhënave të vendosura në Amerikën e Veriut.

Karakteristika: katër sisteme energjie të tepërta plotësisht të pavarura (N + 1), lidhje me nënstacionin elektrik lokal JCP & L, dhe prania e një sistemi parazjarrfikës me bllokim të dyfishtë. më shumë

Arkitektura me një qiramarrës

Disponueshmëri e lartë Kontrolli i aksesit

Organizoni akses privat në aplikacionet dhe shërbimet tuaja pa përdorimin e adresave IP publike. Krijoni vetë një sërë adresash IP dhe nënrrjetash dhe jepni akses në të dhënat tuaja një numri të kufizuar njerëzish.

Tarifimi i minutave

Ju paguani vetëm për burimet që përdorni, të cilat faturohen çdo 10 minuta.

Siguri e shtuar dhe tepricë e pajisjeve

Një rrjet privat siguron përputhjen me shumicën e standardeve të sigurisë së industrisë. Ju e merrni rrjetin në dispozicionin tuaj pa fqinjë dhe një garanci për konfidencialitetin e të dhënave tuaja. Pajisjet tona janë të mbrojtura nga dështimet falë tepricës në të gjitha nivelet.

I automatizuar dhe i thjeshtuar

Mund të zgjidhni një konfigurim automatik të adresës ose të rregulloni manualisht prefiksin dhe kapacitetin e rrjetit. Ne kemi përmirësuar shpejtësinë me të cilën krijohen rrjetet. Ato krijohen aq shpejt sa nuk do të keni kohë as të mbyllni sytë.

Filloni udhëtimin tuaj në re? Hidhni hapin e parë pikërisht tani.
%d blogerët si kjo: