Buzë porta

Përdorni porta për t'i mbajtur të dhënat tuaja private në rrjete të izoluara

Zgjidhni konfigurimin

4.95USDmuaj
 • 1 Core CPU
 • 1 GB RAM
 • 25 GB Hapësira në disk (SSD)
9.95USDmuaj
 • 1 Core CPU
 • 2 GB RAM
 • 50 GB Hapësira në disk (SSD)
14.95USDmuaj
 • 2 Core CPU
 • 2 GB RAM
 • 60 GB Hapësira në disk (SSD)
19.95USDmuaj
 • 2 Core CPU
 • 4 GB RAM
 • 80 GB Hapësira në disk (SSD)
39.95USDmuaj
 • 4 Core CPU
 • 8 GB RAM
 • 160 GB Hapësira në disk (SSD)
79.95USDmuaj
 • 6 Core CPU
 • 16 GB RAM
 • 320 GB Hapësira në disk (SSD)
159.95USDmuaj
 • 8 Core CPU
 • 32 GB RAM
 • 640 GB Hapësira në disk (SSD)
291.95USDmuaj
 • 16 Core CPU
 • 64 GB RAM
 • 1000 GB Hapësira në disk (SSD)

NAT

Mbroni pajisjet në rrjetin tuaj të izoluar dhe merrni akses në internet me një adresë të vetme IP të jashtme.

Firewall

Siguroni rrjetin tuaj nga kërcënimet e jashtme duke kufizuar trafikun e internetit brenda ose jashtë rrjetit tuaj privat.

3 hapa për një server më të sigurt në renë kompjuterike

Ekziston një mënyrë e re e të bërit biznes në ditët e sotme dhe quhet Cloud.

 • Krijoni llogari
  Do të keni akses në llogarinë tuaj personale duke futur adresën tuaj të emailit gjatë regjistrimit. Asnjë kartë pagese, pa detyrime.
 • Krijo një server cloud
  Vendosni shembuj të pabesueshëm të performancës për çdo ngarkesë pune. Mund të zgjidhni aplikacionet që do të instalohen në server gjatë vendosjes. dmth WordPress
 • Rritni shpejt burimet
  Përdorni një server të vetëm ose vendosni një infrastrukturë plotësisht të bazuar në cloud. Përshtatuni me ngarkesën në vetëm një moment dhe paguani vetëm për burimet e përdorura.

regjistrim
ose regjistrohuni me
Duke u regjistruar, ju pranoni të Kushtet e Shërbimit.

Mësoni më tepër

Konfiguro Edge Gateways duke përdorur një ndërfaqe intuitive të panelit të kontrollit. Shtoni rregullat NAT dhe Firewall në panelin e kontrollit.

Çfarë është NAT?

Përkthimi i adresave të rrjetit (NAT) është procesi i zëvendësimit të adresave IP dhe porteve në kokat e paketave IP. NAT përdoret më së shpeshti për të ndryshuar një adresë IP të rrjetit të brendshëm dhe një port në një adresë IP të jashtme dhe port të një porte.

Mekanizmi fsheh adresat e rrjetit privat nga përdoruesit e jashtëm dhe siguron konfidencialitetin dhe sigurinë e të dhënave brenda rrjetit.

Çfarë është një Firewall?

Ju mund të menaxhoni aksesin në serverë dhe rrjete të izoluara, si dhe në paketat e të dhënave hyrëse dhe dalëse, direkt nga paneli i kontrollit të një muri zjarri.

Një mur zjarri funksionon si një pengesë që kufizon trafikun e Internetit brenda dhe jashtë një rrjeti privat. Një mur zjarri rregullon aktivitetin e internetit duke dhënë ose mohuar aksesin në pajisje.

Si funksionon çmimi?

Nat dhe Firewall nuk tarifohen veçmas dhe përfshihen në çmimin e portës. Kostoja e portës përcaktohet nga vendndodhja e qendrës së të dhënave dhe gjerësia e brezit të zgjedhur. Fillon me 1.5 dollarë në muaj.

Kostoja e konfigurimit të kërkuar të portës mund të gjendet në panelin e kontrollit të Netooze.

Si të vendosni Edge Gateways?

Duhet të bëni sa më poshtë për të vendosur Edge Gateway dhe për të konfiguruar rregullat NAT dhe Firewall në Panelin e Kontrollit:

 • Zgjidhni një qendër të dhënash dhe gjerësinë e brezit të kanalit që ju nevojitet.
 • Zgjidhni rrjetet e izoluara me të cilat dëshironi të lidheni;
 • Plotësoni të gjitha fushat dhe shtoni rregullat NAT / Firewall në portën e sapokrijuar.

Standardet dhe garancitë

Disponueshmëri e lartë

Ne garantojmë disponueshmëri 99.9% brenda marrëveshjet e nivelit të shërbimit (SLA).

Tarifimi i minutave

Ju paguani vetëm për burimet që përdorni, të cilat faturohen çdo 10 minuta.

Teprica e pajisjeve

Pajisjet tona janë të mbrojtura nga dështimet falë tepricës në të gjitha nivelet.

Kanali i internetit

Ne ofrojmë një kanal interneti të dyfishuar (nga 2 operatorë të pavarur të telekomit) 10 Mbps falas me mundësinë e zgjerimit deri në 300 Mbps dhe 1 adresë IPv4 për çdo server cloud.

Filloni udhëtimin tuaj në re? Hidhni hapin e parë pikërisht tani.
%d blogerët si kjo: