Managed Kubernetes

Netooze është një nga ofruesit më të njohur dhe më të vlerësuar të shërbimeve Kubernetes në botë.

Ultra-shkallëzueshme

Vendosni miliarda kontejnerë në sekondë pa zgjeruar ekipin tuaj DevOps.

Hiperfleksibël

Nga testimi lokal deri te zhvillimi i softuerit të biznesit, ju mund të organizoni programe për çdo detyrë.

Kubernetes

Netooze ofron Kubernetes përfundimtare si një shërbim. Lidhni aplikacione shtesë për të monitoruar, optimizuar dhe zhvilluar infrastrukturën tuaj cloud për shkak të mbështetjes së plotë të Kubernetes API.

  • Krijo llogari
    Regjistrimi është i shpejtë dhe i lehtë. Mund të regjistroheni duke përdorur një adresë emaili ose duke përdorur llogaritë tuaja ekzistuese të Google ose GitHub
  • zgjedh Kubernetes Konfiguracion
    Zgjidhni një qendër të dhënash dhe më pas zgjidhni konfigurimin e nyjes. Nëse është e nevojshme, aktivizoni grupin e disponueshmërisë së lartë dhe kontrolluesin e hyrjes.
  • Krijo Kubernetes Cluster
    Thjesht klikoni Create Cluster. Mos u shqetësoni për mbështetjen e infrastrukturës kur vendosni shërbimet tuaja në internet në Netooze Kubernetes. Rriteni atë pa mundim ndërsa ngarkesa rritet dhe jini të sigurt që aplikacionet tuaja janë gjithmonë të disponueshme.

regjistrim
ose regjistrohuni me
Duke u regjistruar, ju pranoni të Kushtet e Shërbimit.

Qendrat e të dhënave

Lejo Netooze Kubernetes të ruajë shërbime kritike që mundësojnë ekzekutimin e aplikacioneve tuaja. Autentifikimi dhe regjistrat do të jenë gjithmonë të lëvizshëm dhe të disponueshëm. Pajisjet tona janë të vendosura në qendrat e të dhënave në SHBA dhe BE.

Almaty (Kazteleport)

Faqja jonë në Kazakistan është vendosur në bazë të qendrës së të dhënave të kompanisë Kazteleport në qytetin e Almaty. Kjo qendër e të dhënave plotëson të gjitha kërkesat moderne për tolerancën e gabimeve dhe sigurinë e informacionit.

Karakteristika: Teprica bëhet sipas skemës N + 1, Dy operatorë të pavarur telekomunikacioni, gjerësia e brezit të rrjetit deri në 10 Gbps. më shumë

Moskë (DataSpace)

DataSpace është qendra e parë ruse e të dhënave që është certifikuar Tier lll Gold nga Instituti Uptime. Qendra e të dhënave ofron shërbimet e saj për më shumë se 6 vjet.

Karakteristika:  N+1 qark elektrik i pavarur, 6 transformatorë të pavarur 2 MVA, muret, dyshemetë dhe tavanet kanë një vlerësim të rezistencës ndaj zjarrit 2-orëshe. më shumë

Amsterdam (AM2)

AM2 është një nga qendrat më të mira evropiane të të dhënave. Ajo është në pronësi të Equinix, Inc., një korporatë që është e specializuar në projektimin dhe funksionimin e qendrave të të dhënave në 24 vende për gati një çerek shekulli.

Ka certifikata të një niveli të lartë besueshmërie, duke përfshirë një certifikatë sigurie të të dhënave të kartës së pagesës PCI DSS.

Karakteristika: N+1 rezervim furnizimi me energji elektrike, N+2 rezervim i klimatizimit të dhomës së kompjuterit, rezervim N+1 njësi ftohjeje. Ka certifikata të një niveli të lartë besueshmërie, duke përfshirë një certifikatë sigurie të të dhënave të kartës së pagesës PCI DSS. më shumë

Nju Xhersi (NNJ3)

NNJ3 është qendra e të dhënave të gjeneratës së ardhshme. E pajisur me një sistem inovativ ftohjeje dhe e mbrojtur me kujdes nga fatkeqësitë natyrore përmes dizajnit të menduar dhe vendndodhjes së përshtatshme të qytetit (~287 këmbë mbi nivelin e detit).

Është pjesë e korporatës Cologix, e cila zotëron më shumë se 20 qendra moderne të të dhënave të vendosura në Amerikën e Veriut.

Karakteristika: katër sisteme energjie të tepërta plotësisht të pavarura (N + 1), lidhje me nënstacionin elektrik lokal JCP & L, dhe prania e një sistemi parazjarrfikës me bllokim të dyfishtë. më shumë

Përmirësoni fuqinë e zhvillimit

Farë është Kubernetes?

Kubernetes është një platformë orkestrimi kontejnerësh me burim të hapur bazuar në kërkimin e Google. Kjo ju lejon të ekzekutoni aplikacione në një grup të gatshëm për prodhim duke përdorur kontejnerë. Kubernetes ka shumë elementë lëvizës dhe mënyra të shumta për t'i personalizuar ato, duke përfshirë komponentët e ndryshëm të sistemit, drejtuesit e transportit të rrjetit, shërbimet CLI dhe aplikacionet dhe ngarkesat e punës.

Çfarë është një nyje e planit të kontrollit?

Është një nyje që administron dhe kontrollon një grup nyjesh pune. Nyja e planit të kontrollit përbëhet nga tre pjesë që punojnë së bashku për të menaxhuar nyjet funksionale: kube-apiserver, kube-controller-manager dhe kube-scheduler.

Për cilat projekte është i përshtatshëm Kubernetes?

Kubernetes i menaxhuar është i dobishëm si për startup-et ashtu edhe për bizneset e vogla, si dhe për korporatat e mëdha që kërkojnë që zgjidhjet e tyre të zhvillohen dhe të performojnë vazhdimisht.

CI / CD

Menaxhoni ciklin jetësor të zhvillimit për të integruar dhe shkallëzuar tubacionet duke ekzekutuar lehtësisht komponentët e GitLab.

Filloni udhëtimin tuaj në re? Hidhni hapin e parë pikërisht tani.
%d blogerët si kjo: