Drejtpërdrejtë Lidhje

Lini një kërkesë për lidhjen e drejtpërdrejtë të rrjetit tuaj të korporatës me renë tonë.

Gjerësia e brezit të lartë

Direct Connect siguron shpejtësinë maksimale. Asgjë nuk mund të ishte më e shpejtë.

Vonesa më e ulët

Harrojeni bllokimin e rrjetit. Mësohuni me vonesë dhe stabilitet të ulët.

Më e sigurta

Mbroni nga rreziqet e rrjetit publik. Përdorni një rrjet të cilit i besoni.

  • Krijo llogari
    Regjistrimi është i shpejtë dhe i lehtë. Mund të regjistroheni duke përdorur një adresë emaili ose duke përdorur llogaritë tuaja ekzistuese të Google ose GitHub
  • Ngrini një biletë
    Mblidhni një biletë me ekipin tonë të tavolinës së ndihmës ose na dërgoni email direkt në sales@netooze.com
  • Menaxho shërbimet e resë kompjuterike
    Ju gjithashtu mund të menaxhoni serverët e resë kompjuterike, rrjetet dhe ndërfaqet e rrjetit, si dhe fotografitë dhe disqet e tjera duke përdorur API-në e Netooze. Merrni informacion të detajuar në lidhje me projektet dhe detyrat dhe menaxhoni çelësat SSH, nëse kërkohet.

regjistrim
ose regjistrohuni me
Duke u regjistruar, ju pranoni të Kushtet e Shërbimit.

Qendrat e të dhënave

Lejo Netooze Kubernetes të ruajë shërbime kritike që mundësojnë ekzekutimin e aplikacioneve tuaja. Autentifikimi dhe regjistrat do të jenë gjithmonë të lëvizshëm dhe të disponueshëm. Pajisjet tona janë të vendosura në qendrat e të dhënave në SHBA dhe BE.

Almaty (Kazteleport)

Faqja jonë në Kazakistan është vendosur në bazë të qendrës së të dhënave të kompanisë Kazteleport në qytetin e Almaty. Kjo qendër e të dhënave plotëson të gjitha kërkesat moderne për tolerancën e gabimeve dhe sigurinë e informacionit.

Karakteristika: Teprica bëhet sipas skemës N + 1, Dy operatorë të pavarur telekomunikacioni, gjerësia e brezit të rrjetit deri në 10 Gbps. më shumë

Moskë (DataSpace)

DataSpace është qendra e parë ruse e të dhënave që është certifikuar Tier lll Gold nga Instituti Uptime. Qendra e të dhënave ofron shërbimet e saj për më shumë se 6 vjet.

Karakteristika:  N+1 qark elektrik i pavarur, 6 transformatorë të pavarur 2 MVA, muret, dyshemetë dhe tavanet kanë një vlerësim të rezistencës ndaj zjarrit 2-orëshe. më shumë

Amsterdam (AM2)

AM2 është një nga qendrat më të mira evropiane të të dhënave. Ajo është në pronësi të Equinix, Inc., një korporatë që është e specializuar në projektimin dhe funksionimin e qendrave të të dhënave në 24 vende për gati një çerek shekulli.

Ka certifikata të një niveli të lartë besueshmërie, duke përfshirë një certifikatë sigurie të të dhënave të kartës së pagesës PCI DSS.

Karakteristika: N+1 rezervim furnizimi me energji elektrike, N+2 rezervim i klimatizimit të dhomës së kompjuterit, rezervim N+1 njësi ftohjeje. Ka certifikata të një niveli të lartë besueshmërie, duke përfshirë një certifikatë sigurie të të dhënave të kartës së pagesës PCI DSS. më shumë

Nju Xhersi (NNJ3)

NNJ3 është qendra e të dhënave të gjeneratës së ardhshme. E pajisur me një sistem inovativ ftohjeje dhe e mbrojtur me kujdes nga fatkeqësitë natyrore përmes dizajnit të menduar dhe vendndodhjes së përshtatshme të qytetit (~287 këmbë mbi nivelin e detit).

Është pjesë e korporatës Cologix, e cila zotëron më shumë se 20 qendra moderne të të dhënave të vendosura në Amerikën e Veriut.

Karakteristika: katër sisteme energjie të tepërta plotësisht të pavarura (N + 1), lidhje me nënstacionin elektrik lokal JCP & L, dhe prania e një sistemi parazjarrfikës me bllokim të dyfishtë. më shumë

Plotësoni përpunimin e automatizuar dhe të thjeshtuar në renë kompjuterike

Pse duhet të përdor Netooze Cloud Direct Connection?

Rrjeti juaj personal mund të lidhet lehtësisht me renë Netooze përmes Direct Connect. Më pak vonesë, gjerësi bande më e lartë dhe një lidhje më e besueshme dhe e sigurt janë të gjitha të mundshme me këtë teknikë.

A mund të përdor lidhjen e drejtpërdrejtë për të vendosur rikuperimin nga fatkeqësitë?

Po. Qendra private e të dhënave integrohet me lidhjen tuaj të drejtpërdrejtë përmes një linje fizike me qira për situata aplikimi që kërkojnë konfigurim rezervë, ndërsa kopjet rezervë të të dhënave kërkojnë qasje në linjë të dyfishtë ose VPN. Segmenti i rrjetit të qendrës së të dhënave dhe mbivendosja e rrjetit privat nuk ndërhyn në komunikimin e dyanshëm.

Cili është një shembull i vendosjes së reve hibride?

Mund të krijoni komunikim midis VPC-së dhe lidhjes tuaj të drejtpërdrejtë përmes Lidhjes për skenarët e aplikacioneve kur nevojitet një kopje rezervë dhe më pas mund të bëni kopje rezervë të të dhënave duke përdorur aksesin e dyfishtë në linjë ose aksesin VPN. Komunikimet nuk ndikohen nga mbivendosja e diapazonit të adresave IP të VPC dhe Direct Connect.

Çfarë është një linjë e dedikuar?

Për t'u lidhur me renë Netooze, gjithçka që ju nevojitet është një linjë e vetme e dedikuar për operatorin fizik. Bazuar në rrjetin tuaj të shpejtë dhe të besueshëm, mund të ndërtoni me lehtësi serverë cloud.

Filloni udhëtimin tuaj në re? Hidhni hapin e parë pikërisht tani.
%d blogerët si kjo: