1-kliko Apps Marketplace

Vendosni një server me aplikacione të para-instaluara në sekonda.

Shpërndarja e aplikacionit me një klikim të vetëm

Me instalimin me një klikim, do të mund të instaloni softuerin së bashku me të gjitha programet që janë të bashkuara me të në pak minuta.

Duke përdorur instalimin e WordPress me 1 klikim

Mund të instaloni shpejt WordPress me mjetin e instalimit me 1 klikim në disa hapa të thjeshtë.

1-Klikoni Aplikacionet

Mos humbisni kohë duke instaluar vetë aplikacionet. Përqendrohuni në detyrat tuaja të biznesit.

  • Krijo llogari
    Regjistrimi është i shpejtë dhe i lehtë. Mund të regjistroheni duke përdorur një adresë emaili ose duke përdorur llogaritë tuaja ekzistuese të Google ose GitHub
  • Zgjidh aplikimin
    Zgjidhni aplikacionin tuaj dhe vendosni konfigurimin e serverit në panelin e kontrollit.
  • Krijo server
    Thjesht klikoni Krijo Server.

regjistrim
ose regjistrohuni me
Duke u regjistruar, ju pranoni të Kushtet e Shërbimit.

Qendrat e të dhënave

Lejo Netooze Kubernetes të ruajë shërbime kritike që mundësojnë ekzekutimin e aplikacioneve tuaja. Autentifikimi dhe regjistrat do të jenë gjithmonë të lëvizshëm dhe të disponueshëm. Pajisjet tona janë të vendosura në qendrat e të dhënave në SHBA dhe BE.

Almaty (Kazteleport)

Faqja jonë në Kazakistan është vendosur në bazë të qendrës së të dhënave të kompanisë Kazteleport në qytetin e Almaty. Kjo qendër e të dhënave plotëson të gjitha kërkesat moderne për tolerancën e gabimeve dhe sigurinë e informacionit.

Karakteristika: Teprica bëhet sipas skemës N + 1, Dy operatorë të pavarur telekomunikacioni, gjerësia e brezit të rrjetit deri në 10 Gbps. më shumë

Moskë (DataSpace)

DataSpace është qendra e parë ruse e të dhënave që është certifikuar Tier lll Gold nga Instituti Uptime. Qendra e të dhënave ofron shërbimet e saj për më shumë se 6 vjet.

Karakteristika:  N+1 qark elektrik i pavarur, 6 transformatorë të pavarur 2 MVA, muret, dyshemetë dhe tavanet kanë një vlerësim të rezistencës ndaj zjarrit 2-orëshe. më shumë

Amsterdam (AM2)

AM2 është një nga qendrat më të mira evropiane të të dhënave. Ajo është në pronësi të Equinix, Inc., një korporatë që është e specializuar në projektimin dhe funksionimin e qendrave të të dhënave në 24 vende për gati një çerek shekulli.

Ka certifikata të një niveli të lartë besueshmërie, duke përfshirë një certifikatë sigurie të të dhënave të kartës së pagesës PCI DSS.

Karakteristika: N+1 rezervim furnizimi me energji elektrike, N+2 rezervim i klimatizimit të dhomës së kompjuterit, rezervim N+1 njësi ftohjeje. Ka certifikata të një niveli të lartë besueshmërie, duke përfshirë një certifikatë sigurie të të dhënave të kartës së pagesës PCI DSS. më shumë

Nju Xhersi (NNJ3)

NNJ3 është qendra e të dhënave të gjeneratës së ardhshme. E pajisur me një sistem inovativ ftohjeje dhe e mbrojtur me kujdes nga fatkeqësitë natyrore përmes dizajnit të menduar dhe vendndodhjes së përshtatshme të qytetit (~287 këmbë mbi nivelin e detit).

Është pjesë e korporatës Cologix, e cila zotëron më shumë se 20 qendra moderne të të dhënave të vendosura në Amerikën e Veriut.

Karakteristika: katër sisteme energjie të tepërta plotësisht të pavarura (N + 1), lidhje me nënstacionin elektrik lokal JCP & L, dhe prania e një sistemi parazjarrfikës me bllokim të dyfishtë. më shumë

1-Klikoni Aplikacionet për zhvillim dhe biznes

Bibliotekë me një ndalesë

Shumë nga kërkesat e detyrave të sotme mbulohen nga aplikacionet në tregun tonë. Zhvillimi i uebit, bazat e të dhënave, VPN-të dhe monitorimi janë të gjitha të disponueshme në një vend. Zgjidhni zgjidhjen më të mirë për ju.

Personalizim i lehtë

Konfiguro serverin me panelin e përshtatshëm të menaxhimit të Netooze. Nëse konfigurimi i paracaktuar nuk i plotëson kërkesat tuaja, mund t'i modifikoni burimet për të përmbushur kërkesat tuaja specifike.

Ndërfaqja e lehtë për përdorim

Paneli ynë i kontrollit përfshin të gjitha mjetet që ju nevojiten për të monitoruar statusin e infrastrukturës tuaj dhe për të administruar aplikacionin tuaj me lehtësi. Sistemi i biletave përdoret për të rregulluar çdo problem që lind brenda panelit.

Sfida të çdo kompleksiteti

Me tregun tonë të aplikacioneve me 1 klikim, do të jeni në gjendje të përballoni sfidat e çdo kompleksiteti.

Filloni udhëtimin tuaj në re? Hidhni hapin e parë pikërisht tani.
%d blogerët si kjo: