Ëndërro, ndërto
dhe transformuar
me Netooze Cloud

  • Ndërtoni aplikacione më shpejt,
  • merrni vendime më të zgjuara biznesi,
  • dhe lidh njerëzit kudo.
Krijo llogari

Zgjidhini sfidat tuaja më të vështira me Netooze Cloud.

ose identifikohu me
Duke u regjistruar, ju pranoni kushtet ofroj.

Re më e thjeshtë. Zhvillues më të lumtur. Rezultate më të mira.

Zhvillim
Vendosni dhe provoni softuerin në harduer të fuqishëm me ndarjen e projekteve 24/7 nga kudo në botë për punë ekipore efikase.
hosting
Përdorni serverë virtualë të pandërprerë me një grup të garantuar burimesh dhe adresa IP të dedikuara për të pritur çdo numër faqesh, bazash të dhënash dhe aplikacione ueb.
RDP, VPC
Krijoni desktopë virtualë me funksione të plota, rrjete private virtuale dhe serverë proxy për të qëndruar anonim në internet.
Biznes
Transferoni infrastrukturën e IT të kompanisë suaj, postën e korporatës, sistemet CRM, kontabilitetin, etj. në një re të sigurt, duke kursyer në modernizimin dhe mirëmbajtjen e parkut tuaj IT.

Pse të zgjidhni na

i besueshëm

99.9 Uptime SLA e garantuar nga marrëveshja.

Fastest

CPU-të Xeon Gold dhe SSD-të NVMe performojnë më mirë në standardet.

i parashikueshëm

Tarifat e faturimit në minutë. Vetëm për shërbime aktive.

Shkallëzuar

Ndërtoni, vendosni dhe shkallëzoni llogaritjen, ruajtjen dhe rrjetëzimin në renë kompjuterike në sekonda.

I thjeshtë

API, CLI dhe Cloud Manager me funksione të plota me një ndërfaqe miqësore për përdoruesit.

i besueshëm

Mbështetja teknike punon gjatë gjithë kohës dhe është e gatshme të ofrojë ndihmë të kualifikuar. 24/7

Paneli i fuqishëm i kontrollit dhe API-të

Kaloni më shumë kohë duke koduar dhe më pak kohë për të menaxhuar infrastrukturën tuaj.

User Reviews

Nëse qëllimi kryesor i Netooze është të ofrojë shërbimin dhe mbështetjen e nivelit më të lartë për të gjithë klientët e tij, ata e kanë arritur këtë qëllim. Qasja e tyre praktike për të punuar me ekipet tona për të mbështetur zhvillimin tonë dhe kërkesat pasuese na ka lejuar të hapim faqen tonë të internetit në kohë rekord. Sa herë që kam pasur nevojë për ndihmë. Netooze është ngritur shpejt në rëndësi. Dikush është gjithmonë fitues për t'ju ndihmuar 24 orë në ditë, 7 ditë në javë. Faleminderit shumë.
Jody-Ann Jones
Zgjedhja e një ofruesi të besueshëm të pritjes është një nga vendimet më të rëndësishme që do të merrni. Netooze është përgjigja për çdo blog ose uebsajt të tregtisë elektronike, WordPress ose komunitet/forum. Mos u shqetësoni. Itchysilk ia atribuon shumë suksesit të tij qëndrueshmërisë së fondacionit tonë (hosting). Që kur u referuam te Netooze në 2021/22, ne kemi marrë të njëjtin çmim, të njëjtën fuqi dhe performancë të nivelit tjetër, dhe faqja jonë e internetit është jashtëzakonisht më e shpejtë.
Semper Harris
Splendid Chauffeurs është një shërbim ekskluziv luksoz Splendid shofer që ju çon në destinacionin tuaj me stil dhe rehati. Kur zgjodhëm një kompani pritëse, ne shikuam një sërë variablash, më të rëndësishmet prej të cilave ishin siguria dhe shërbimi i jashtëzakonshëm ndaj klientit dhe zgjidhja e çështjeve. Ne gjetëm Netooze nëpërmjet kërkimit tonë; reputacioni i tyre është i jashtëzakonshëm dhe ne kemi përvojë të drejtpërdrejtë me reagimin e tyre.
Kevin Brown
Filloni udhëtimin tuaj në re? Hidhni hapin e parë pikërisht tani.