vStack Сервери

Netooze е еден од најпопуларните и највисоко оценетите даватели на хостирање на Vstack сервери во светот. vStack е хипер-конвергирана платформа.

Изберете конфигурација

4.95доларимесец
 • 1 Процесорот Core
 • 1 GB RAM меморија
 • 25 GB Простор на диск (SSD)
9.95доларимесец
 • 1 Процесорот Core
 • 2 GB RAM меморија
 • 50 GB Простор на диск (SSD)
14.95доларимесец
 • 2 Процесорот Core
 • 2 GB RAM меморија
 • 60 GB Простор на диск (SSD)
19.95доларимесец
 • 2 Процесорот Core
 • 4 GB RAM меморија
 • 80 GB Простор на диск (SSD)
39.95доларимесец
 • 4 Процесорот Core
 • 8 GB RAM меморија
 • 160 GB Простор на диск (SSD)
79.95доларимесец
 • 6 Процесорот Core
 • 16 GB RAM меморија
 • 320 GB Простор на диск (SSD)
159.95доларимесец
 • 8 Процесорот Core
 • 32 GB RAM меморија
 • 640 GB Простор на диск (SSD)
291.95доларимесец
 • 16 Процесорот Core
 • 64 GB RAM меморија
 • 1000 GB Простор на диск (SSD)

Екстремна брзина и перформанси

Кога се здружувате со Netooze, вашата веб-страница е во добри раце (најдобри раце). Нашите услуги ја поврзуваат пријателската експертиза со врвната технологија за да ви дадат се што ви треба за да успеете на интернет. На врвот на листата? Брзина и перформанси.

vStack е хипер-конвергирана платформа

vStack облак сервери Одличен избор за најбрзо распоредување на вашите апликации. Имате проблем? Само кажете ни - кога станува збор за хостирање на серверот vStack, ниедно прашање не е премногу едноставно или премногу сложено.

vStack сервер хостинг

Netooze ги нуди врвните vStack сервери.

 • Пријавете се
  Воведовме цела нова палета на Cloud сервери напојувани од хиперконвергентна платформа vStack за Linux и Windows.
 • Креирање на сервер
  Минималната конфигурација на серверот Linux со 1 процесор, 1 RAM и 25 GB SSD и сместување во најголемиот центар за податоци во Холандија, САД или Русија, чини 4.5 американски долари.
 • перформанси
  Тој е еден од најдобрите меѓу понудите на пазарот за изнајмување инфраструктура во облак

регистрација
или пријавете се со
Со пријавувањето, вие се согласувате со Услови за Користење.

Центри за податоци

Нашата опрема се наоѓа во центри за податоци во САД и ЕУ.

Алмати (Казтелепорт)

Нашата страница во Казахстан е распоредена врз основа на центарот за податоци на компанијата Kazteleport во градот Алмати. Овој центар за податоци ги исполнува сите современи барања за толеранција на грешки и безбедност на информации.

карактеристики: Редундантноста е направена според шемата N + 1, Два независни телекомуникациски оператори, мрежен опсег до 10 Gbps. Повеќе

Москва (DataSpace)

DataSpace е првиот руски центар за податоци што е сертифициран Tier llll Gold од Институтот Uptime. Центарот за податоци ги обезбедува своите услуги повеќе од 6 години.

карактеристики:  N+1 независно електрично коло, 6 независни трансформатори од 2 MVA, ѕидови, подови и тавани имаат 2-часовна огноотпорност. Повеќе

Амстердам (AM2)

AM2 е еден од најдобрите европски центри за податоци. Тој е во сопственост на Equinix, Inc., корпорација која е специјализирана за дизајн и работа на центри за податоци во 24 земји речиси четвртина век.

Има сертификати за високо ниво на доверливост, вклучително и безбедносен сертификат за податоци на платежна картичка PCI DSS.

карактеристики: N+1 резервација за напојување, N+2 резервација за климатизација на компјутерска соба, резервација N+1 единица за ладење. Има сертификати за високо ниво на доверливост, вклучително и безбедносен сертификат за податоци на платежна картичка PCI DSS. Повеќе

Њу Џерси (NNJ3)

NNJ3 е центар за податоци од следната генерација. Опремен со иновативен систем за ладење и внимателно заштитен од природни катастрофи преку внимателен дизајн и погодна локација во градот (~ 287 стапки надморска височина).

Тој е дел од корпорацијата Cologix, која поседува повеќе од 20 модерни центри за податоци лоцирани во Северна Америка.

карактеристики: четири целосно независни (N + 1) вишок системи за напојување, поврзување со локалната електрична трафостаница JCP & L и присуство на систем за пред гасење пожар со двојно блокирање. Повеќе

технологија

FreeBSD

Легендарен оперативен систем со чудна историја, развој, заедница и перформанси. Иако FreeBSD не е особено познат на пошироката јавност, многу врвни фирми, како AppleTM, NetAppTM, Dell EMCTM, iXsystemsTM, NetflixTM итн., ги изградија своите производи на FreeBSD...

ZFS

Единиците за копирање на пишување (снимки, клонови), природни NFSv4 ACL, неверојатно однесување и можности за подесување на перформансите, споени POSIX и ACID, значителна безбедност на податоците, ефективна компресија на податоците и паметно кеширање на две нивоа се само неколку од ZFSTMoutstanding ®' карактеристики (ARC). ZFS е важен дел од Фондацијата FreeBSD повеќе од 12 години.

bhyve

Тип-2 хипервизор наречен bhyve беше обезбеден на проектот FreeBSD пред повеќе од 8 години од бизнисот поддржан од FreeBSD NetApp Inc. напредокот во моментов е доволно забележлив. Заедницата што го опкружува OmniOS тврди дека тој работи „многу подобро од KVM и тјунингот продолжува“. Успехот на животниот циклус на Bhyve служи како илустрација за потенцијалот на лесен пристап.

Архитектура на vStack платформа

Нашата имплементација на кластерот служи како основа на целосната хиперконвергирана инфраструктура, нудејќи единствена област на кластерот, компјутерски, складирање и мрежни способности дефинирани со софтвер, како и функции за вишок и неуспешни функции.

Започнете го вашето патување во облак? Направете го првиот чекор токму сега.
%d блогери како овој: