Планови и цени

Предвидлива цена без оглед на тоа кој центар за податоци ќе го изберете. Се наплаќа во минута.

vStack

$ / месечно
$ / час

VMware

$ / месечно
$ / час
SSL титл

SSL

Сертификат
Валидација
Опции
Sectigo PositiveSSL
DV
6 $ / год
Sectigo Essential SSL
DV
11 $ / год
Стандард RapidSSL
DV
12 $ / год
Мулти-домен Sectigo PositiveSSL
DV
САН
29 $ / год
Sectigo InstantSSL
OV
32 $ / год
Сектиго SSL сертификат
DV
52 $ / год
Sectigo SSL UCC OV
OV
САН
87 $ / год
Sectigo SSL UCC DV
DV
САН
87 $ / год
Сектиго мулти-домен SSL
OV
САН
87 $ / год
Sectigo PositiveSSL џокер
DV
WC
88 $ / год
Сектиго суштински џокер SSL
DV
WC
95 $ / год
Thawte веб-сервер SSL
OV
САН
101 $ / год
Sectigo EV SSL
EV
119 $ / год
RapidSSL WildcardSSL
DV
WC
122 $ / год
Сектиго премиум џокер SSL
OV
WC
165 $ / год
Веб-сервер Thawte EV
EV
САН
185 $ / год
Sectigo PositiveSSL џокер со повеќе домени
DV
САН
196 $ / год
Sectigo SSL џокер
DV
WC
196 $ / год
GeoTrust TrueBusinessID EV
EV
САН
196 $ / год
GeoTrust TrueBusinessID SAN
OV
САН
228 $ / год
Сектиго мулти-домен EV SSL
EV
САН
252 $ / год
GeoTrust QuickSSL Premium џокер
DV
WC
252 $ / год
GeoTrust TrueBusinessID EV SAN
EV
САН
350 $ / год
Безбедна страница на DigiCert
OV
САН
385 $ / год
Започнете го вашето патување во облак? Направете го првиот чекор токму сега.
%d блогери како овој: