начини за плаќање

Се занимаваме и со луѓе и со бизниси.

Картички

Прифаќаме Visa, Mastercard, American Express, Discover, JCB, Diners Club, China UnionPay, дебитни картички

PayPal

Прифаќаме плаќање преку Интернет со PayPal Commerce Platform. 

Банкарски трансфер

Трговци поединци бизниси може да користи и банкарски трансфери. Откако ќе се прими плаќањето, ќе се кредитира вашата сметка на облак на Netooze.

 

име на сметка Netooze Ltd
Адреса Оперативниот тим на Старлинг банка, Куќата Брунел на 5-ти кат, патот Фицалан 2, Кардиф, CF24 0FG. Велс.
Подреди код -60 83 71-
Број на сметка 28911337
SWIFT/BIC SRLGGB2L
IBAN GB44SRLG60837128911337

Меѓународни детали за SWIFT плаќања:

име на сметка Netooze Ltd
Адреса The Currency Cloud Limited
Банка/Институција The Steward Building 12 Steward Street, Лондон, E1 6FQ, GB
SWIFT/BIC TCCLGB3L
IBAN GB81TCCL04140437943379
Посредничка банка SWIFT (користете го само ако тоа го бара банката на испраќачот): BARCGB22 

Меѓународни детали за SEPA плаќања:

име на сметка Netooze Ltd
Адреса The Currency Cloud Limited
Банка/Институција The Steward Building 12 Steward Street, Лондон, E1 6FQ, GB
СЕПА ИБАН GB70TCCL00997961564677
SEPA SWIFT/BIC TCCLGB31

За дополнителни опции за плаќање ве молиме контактирајте sales@netooze.com

 

PDF DOC

NETOOZE е приватна компанија со ограничена одговорност која е основана во Англија и Велс

Компанијата бр. 13755181

 

Започнете го вашето патување во облак? Направете го првиот чекор токму сега.
%d блогери како овој: