Контактирајте не

Поддршка на продажба

sales@netooze.com

Ќе одговориме на сите прашања

Со регистрација, се согласувате со условите нуди.

Ќе избереме конфигурација за вашите задачи и ќе ве советуваме за работата на нашата услуга

Ќе склучиме договор и ќе издадеме фактура за правни лица

Ќе помогнеме со миграцијата и лансирањето на инфраструктурата во нашиот облак

Детали за компанијата

NETOOZE е приватна компанија со ограничена одговорност која е основана во Англија и Велс
Име на компанијата „NETOOZE - cloud технологии“ Друштво бр.13755181
Регистрирана адреса на канцеларија Улица Голстер 27, Лондон, Велика Британија, WC1N 3AX
Трговски марки „NETOOZE“ е регистриран под бр. UK00003723523
Име на банкарска сметка Netooze Ltd
Банка IBAN GB44SRLG60837128911337
Банка BIC SRLGGB2L
Код за сортирање на банка -60 83 71-
Жиро сметка број 28911337

27 Old Gloucester Street Лондон Обединето Кралство WC1N 3AX

Започнете го вашето патување во облак? Направете го првиот чекор токму сега.
%d блогери како овој: