компанијата

Облак Netooze® е облак хостинг провајдер кој нуди услуги за облак компјутери и Инфраструктура како услуга (IaaS) на поедноставен начин за градителите да можат да трошат повеќе време за создавање софтвер што го менува светот.

Без разлика дали вашиот бизнис е рано во своето патување или е на добар пат кон дигитална трансформација, Netooze Облакот може да ви помогне да ги решите вашите најтешки предизвици. 

Нашите способности

Cloud computing е направено едноставно wсо Netooze® Cloud. Со 2x побрзо време на вчитување, врвен хардвер и 24/7/365 поддршка. можете брзо да распоредите виртуелна ИТ инфраструктура во најголемите светски центри за податоци со само неколку кликања. 

  1. Зошто vStack?
  2. Зошто VMware?
  3. Управуваше со Кубернетис
  4. S3 Складирање на објекти
  5. SSL сертификати 
  6. DNS хостинг

Тимот на Netooze се состои од експерти во IaaS и нуди комплетни услуги за трансформација на облак, дигитални решенија и технологија за компаниите ширум светот. Чувајте и стартувајте какви било бази на податоци, креирајте и хостирајте веб-локации, контејнери и медиумски датотеки. Распоредете времетраење на апликацијата, спроведете аналитика и имплементирајте DevOps, блокчејн, вештачка интелигенција и повеќе со брзите и достапни решенија за облак инфраструктура на Netooze.

  •  Трансформација на облак
  •  Облачна миграција
  •  Cloud Consulting

Зошто да изберете нас

Претпријатие -
опрема

Зголеми
перформанси

Подобрена безбедност

Скала
географска дистрибуција

Започнете го вашето патување во облак? Направете го првиот чекор токму сега.
%d блогери како овој: